تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 887 از 1126 اولاول ... 387787837877883884885886887888889890891897937987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

به استاد زنگ زدم امروز گفتم امکانش هست نمره ی کامل کلاسی رو بهم بدید ؟ گفت اگر سایت رو باز کردن ، میده .

نمره 6 میان ترم رو گفت که اگه سایت باز بشه ( همون طور که بعضی وقتا باز می کنن ) میده بهم .

به نظر شما باز می کنن قسمت نمرات رو دوباره [ سه باره ! ] ؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هنوز 20 واحدم تایید نشدن

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

امروز دانشگاه بودم یه حرف هایی شنیدم در مورد این که این ترم برای ترم تابستانی میخوان 4 واحد بدن راسته؟
    یه چیز دیگه گفتن که با گفته های شما نمیخوند از کارمند های دانشگاه میگفتن تو جمع زدن معدل کل اون زمانی که میخوای کارنامه بگیری نمره های زیر 10 رو حساب نمی کنن به این که نمره قبولی که باید تو اون درس بگیری 14 باشه اشاره نکرد من هم فرصت نشد ازش بپرسم همچین چیزی امکان داره؟
    من با یکی از استاد ها حرف زدم گفت اگه جلو سایت باز شد 1 نمره بهت میدم نمونی تو درسم گفتم من اشنا دارم میگم مال من رو باز کنن
    تا شنید اخلاقش برگشت گفت من به خاطر شما نمیتونم سابقه خودم رو خراب کنم بعد بگن فلانی نمره داد گفتم اخه کی میخواد بگه؟هر کاریش کردم قبول نکرد
    3 واحد درس رو که پیش نیاز دوتا درس دیگه هست رو موندم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

کوروش ــم
    اگه واقعا با نمره کم می افتادم مشکلی نبود فقط قضیه سر اینه که من نمره قبولی میگیرم و نمره ام رو بهم نمیدن ! خیلی حس بدی ــه
    آخه اگه همین بود باز یه چیزی : این ترم یه درس 2 واحدی اختیاری هم برداشته بودم که اصلا براش امتحان ترمی در نظر نگرفتن بعدا مشخص شد که نمره با استاده در حالی که تو فایل ارائه دروس اسم کتاب و نوع آزمون ( تشریحی ) رو نوشته بود خلاصه رفتم پیش استاد و بهم گفت یه مقاله ای چیزی بنویسم نمره رو بر اساس اون بده منم نوشتم و تحویلش دادم ولی هنوز که هنوزه نمره ام رو نداده ! فقط تو بخش میان ترم برام 6 وارد کرده اصلا نمیدونم قضیه اش چیه از هر کی هم سراغش رو میگیرم میگن ندیدیمش . کلا پیام نور ما بی در و پیکر شده خدا ازشون نگذره که این قدر اذیتمون میکنن
    از جمع 5 تا درس تا به الان هم هیچ کدوم رو تایید نکردن
    ببخشید آقا کوروش گل ... الان یادم اومد محسن یکی دیگه از بچه های این تاپیک هست ... شرمنده
    امروز مثلا آخرین مهلت برای تایید نمرات هست ؟
    واسه ما هنوز دو تا از درسها نمره تشریحی ـشون نیومده چه برسه به تایید شدن

5. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تا امشب سعی میکنم به سوالات ج بدم ... شرمنده .

7. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من 1.30 نمره از ه درسم اگه بگیرم مشروط نمیشم :(
    هیچ کودوم از استادام هم که ماشالله اصن ایمیل جواب نمیدن
    چیکار کنم ؟ میشه کاری کرد ؟ :(
    شما اگه میتونید به مرکزتون مراجعه کنید و با یکی از استادا که میدونی زیاد مغرور نیست و با بچه ها خوبه ، صحبت کنید تا 1.5 نمره بهتون اضافه کنه !!!!
    با ایمیل و این چیزا معمولا بعیده نتیجه بگیری . سعی کن زودتر اقدام کنی.

سلام
    این معرفی به استاد چطوری هست؟
    مثلا من ترم بعد میتونم معرف بگیرم یا فقط تو ترم تابستانی معرفی میدن و اصلا کدوم درس ها رو معرف میدن؟
    ممنون از پاسختون
    معرف به استاد زمانیه که 2 درس برای فارغ التحصیلی داشته باشید . مختص تابستان نیست .

15 تیر هم تموم شد ولی نمره یکی از درسها رو هنوز تایید نکردن. چی کار میشه کرد؟؟
    از شما که خوبه . از منو فقط سه واحدشو تایید کردند!
    من هنوز 20 واحدم تایید نشدن
    شما کاری نکنید . خودش تایید میشه . کمی صبور باشید ...

به استاد زنگ زدم امروز گفتم امکانش هست نمره ی کامل کلاسی رو بهم بدید ؟ گفت اگر سایت رو باز کردن ، میده .

نمره 6 میان ترم رو گفت که اگه سایت باز بشه ( همون طور که بعضی وقتا باز می کنن ) میده بهم .

به نظر شما باز می کنن قسمت نمرات رو دوباره [ سه باره ! ] ؟

طبق بخشنامه ای که قبلا برای میان ترم اومده بود ، آخرش تاکید کرده بود که میان ترم ها به هیچ عنوان دیگه باز نمیشه!!!!
    حالا بقیش با خدا ...

امروز دانشگاه بودم یه حرف هایی شنیدم در مورد این که این ترم برای ترم تابستانی میخوان 4 واحد بدن راسته؟
    یه چیز دیگه گفتن که با گفته های شما نمیخوند از کارمند های دانشگاه میگفتن تو جمع زدن معدل کل اون زمانی که میخوای کارنامه بگیری نمره های زیر 10 رو حساب نمی کنن به این که نمره قبولی که باید تو اون درس بگیری 14 باشه اشاره نکرد من هم فرصت نشد ازش بپرسم همچین چیزی امکان داره؟
    من با یکی از استاد ها حرف زدم گفت اگه جلو سایت باز شد 1 نمره بهت میدم نمونی تو درسم گفتم من اشنا دارم میگم مال من رو باز کنن
    تا شنید اخلاقش برگشت گفت من به خاطر شما نمیتونم سابقه خودم رو خراب کنم بعد بگن فلانی نمره داد گفتم اخه کی میخواد بگه؟هر کاریش کردم قبول نکرد
    3 واحد درس رو که پیش نیاز دوتا درس دیگه هست رو موندم
    طبق بخشنامه 8 واحد میدن .
    زمانیه که ترم قبل 10 گرفته باشی و ترم بعد بتونی با نمره ی بالا پاسش کنی....

امروز مثلا آخرین مهلت برای تایید نمرات هست ؟
    واسه ما هنوز دو تا از درسها نمره تشریحی ـشون نیومده چه برسه به تایید شدن
    ببخشید ندیدم پستتو Nits جان
    15ام آخرین مهلت بود

اینا به بخشنامه ی خودشون هم رحم نمیکنن و بهش عمل نمیکنن سر وقت !!!!
    Last edited by Eblis 2011; 07-07-2013 at 17:38.

9. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

--------
    برای ترم تابستانی میخوان 8 واحد بدن؟؟؟؟
    یعنی اگه زیر 10 گرفته باشم و بار دیگه که امتحان میدم و نمره ای که میگیرم زیر 14 باشه اون نمره زیر 10 هم حساب میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

--------
    برای ترم تابستانی میخوان 8 واحد بدن؟؟؟؟
    یعنی اگه زیر 10 گرفته باشم و بار دیگه که امتحان میدم و نمره ای که میگیرم زیر 14 باشه اون نمره زیر 10 هم حساب میشه؟

تا جایی که من خبر دارم :
    به عنوان مثال : اگه ترم 1 ، درسی رو بیفتی ، ترم 2 اونو با نمره بالای 14 پاس کنی ، نمره ترم 1 در معدل کل محاسبه نمیشه .

12. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما کاری نکنید . خودش تایید میشه . کمی صبور باشید ...
    ما که همیشه شکیبا بودیم

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : به دلیل تغییر زمان آغاز سال تحصیلی 93-92 از ابتدای مهر به نیمه شهریور ماه زمان انتخاب واحد و امتحانات ترم تابستان 92 دانشگاه پیام نور نیز تغییر یافت.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دکتر ناجی، مدیر امور برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: به دلیل تغییر زمان شروع سال تحصیلی ۹۳-۹۲ از مهر ماه به نیمه شهریور و همچنین با توجه به تقویم اعلام شده از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری دانشگاه موظف است ترم تابستان را زودتر از زمان اعلام شده در خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رهای قبل اعلام کند.

وی گفت: بر این اساس آغاز انتخاب واحد ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از تاریخ ۲۹ تیر ماه به ۲6 تیر ماه خواهد بود و تا 5 مرداد ادامه خواهد داشت.

تاریخ ثبت نام و انتخاب واحد جدید ترم تابستان ۹۲ پیام نور
    ۲6 تیرماه ۹۲ لغایت 5 مرداد ۹۲

وی افزود: همچنین امتحانات پایان ترم تابستانی دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز به جای ۲ تا ۱۰ شهریور به ۲۷ مرداد تا ۵ شهریور ماه تغییر یافته است.

تاریخ امتحانات جدید ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور
    ۲۷ مرداد ماه ۹۲ لغایت ۵ شهریورماه ۹۲

درخواست مهمانی دانشجویان باید پس از کسب تایید از مرکز مبدا و مقصد، در بازه زمانی ۱۵ تیرماه الی ۲۵ تیرماه ۹۲ از طریق سیستم گلستان ارائه شود.

همچنین زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون پایان ترم تابستان از تاریخ ۱۷ مردادماه لغایت ۴ شهریورماه می باشد.
    حداکثر زمان ارائه تقاضای تجدید نظر در سوالات آزمون نیز تا ۱۷ شهریورماه خواهد بود.

Last edited by PNUNA.COM; 08-07-2013 at 12:04.

15. 5 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •