تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 887 از 3745 اولاول ... 38778783787788388488588688788888989089189793798713871887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر شما من الان می خوام دانلود نامحدود با سرعت حدود 200کیلوبایت رو داشته باشم کیمیا (دو مگ) نقره ای بهم می ده این سرعت رو؟ چون برنزی 2 مگ نهایت 140 می داد قبلا تا اونجا که من می دونم الانم 1 مگ برنزی دارم که نهایت 80 بهم میده
    Last edited by Aryaeiboy; 10-03-2013 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به نظر شما من الان می خوام دانلود نامحدود با سرعت حدود 200کیلوبایت رو داشته باشم کیمیا (دو مگ) نقره ای بهم می ده این سرعت رو؟ چون برنزی 2 مگ نهایت 140 می داد قبلا تا اونجا که من می دونم الانم 1 مگ برنزی دارم که نهایت 80 بهم میده
    دوست عزیز من و دوستان دیگه تو پست های قبلی بهتون گفتیم که نقره ای فرقش با برنزی همون ترافیک هدیه اولیه با سرعت بالاست.به نظرم کیمیا نقره ای بعد از ترافیک هدیه 130 تا 140 تا بیشتر نمیده.حدس نمیزنم کیمیا طلایی هم 200 تا بده.چون این آسیاتک تو سرویس های نا محدودش خیلی کنسه...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز من و دوستان دیگه تو پست های قبلی بهتون گفتیم که نقره ای فرقش با برنزی همون ترافیک هدیه اولیه با سرعت بالاست.به نظرم کیمیا نقره ای بعد از ترافیک هدیه 130 تا 140 تا بیشتر نمیده.حدس نمیزنم کیمیا طلایی هم 200 تا بده.چون این آسیاتک تو سرویس های نا محدودش خیلی کنسه...
    دوست من شما و دوستان دیگه لطف می کنید که سعی می کنید جواب بدین ممنون ولی مخاطب من از این سوال کسایی هستن که سرویس رو خودشون امتحان می کنن. حدس گمان رو که منم خودم می تونم بزنم! من 3 روز دیگه باید سرویسم رو تمدید کنم این سوال رو پرسیدم که اگه کسی از دوستان تست می کنه این سرویس ها رو توی این چند روزه لطف کنه منو راهنمایی کنه. در هر صورت ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست من شما و دوستان دیگه لطف می کنید که سعی می کنید جواب بدین ممنون ولی مخاطب من از این سوال کسایی هستن که سرویس رو خودشون امتحان می کنن. حدس گمان رو که منم خودم می تونم بزنم! من 3 روز دیگه باید سرویسم رو تمدید کنم این سوال رو پرسیدم که اگه کسی از دوستان تست می کنه این سرویس ها رو توی این چند روزه لطف کنه منو راهنمایی کنه. در هر صورت ممنون
    خواهش می کنم قصدم ناراحت کردن شما نبود.من خواستم تغییر سرویس بدم به نقره ای در پنل بود ولی نمیشد مبلغ واریز کرد و فعالش کرد.ولی چون ترافیک هدیه داره به نظر میرسه نقره ای و طلایی از این به بعد بعد از کسر ترافیک هدیه همون سرعت اسمی بشه.یکی از دوستام می خواد ثبت نام کنه اگه نقره ای گرفت ازش می پرسم اطلاع میدم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

برای چی سرویس 6 گیگ نیم بها شده مگه 6 گیگ که کلا رایگان بود////////

در آغاز فعالیت namjep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من نوین نت داشتم و چند روز پیش درخواست جمع‌ آوری دادم که دیروز نامه ی جمع آوری به مخابرات ارسال شد و از دیروز به نظرم جمع آوری شده چون چراغ adsl ثابت نمیشه دیگه.امروز آسیاتک ثبت نام کردم ولی به من گفتند خط هنوز تخلیه نشده.رفتم سریع مخابرات پرسیدم گفتند که مشکلی ندارید و خط آزاد هست و تخلیه شده.ولی باز به آسیاتک که زنگ زدم همینو گفتند.به نظر شما جریان چیه؟چه باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهش می کنم قصدم ناراحت کردن شما نبود.من خواستم تغییر سرویس بدم به نقره ای در پنل بود ولی نمیشد مبلغ واریز کرد و فعالش کرد.ولی چون ترافیک هدیه داره به نظر میرسه نقره ای و طلایی از این به بعد بعد از کسر ترافیک هدیه همون سرعت اسمی بشه.یکی از دوستام می خواد ثبت نام کنه اگه نقره ای گرفت ازش می پرسم اطلاع میدم...
    نه عزیز ناراحت نشدم رفیق
    همه ما اینجا هستیم که بتونیم در این آشفته بازاری که اسمشو گذاشتن اینترنت! یه کمکی اگه بتونیم به همدیگه بکنیم.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تعرفه های جالبی دارن!!!! کاش یکی توضیح بده 0 گیگ تو اسیاتک چه معنی. داره وقتی مجبوری 10 گیک بخری؟

پینگش که آشغاله! (350)
    این دیر ip گرفتن هم جدیدا داره!!!! اولین isp که همچین اشکالی داشته!!!!

سرویشاشم که گرون کرده ( محدود اجبارا 10 گیگی)

به قول یکی از دوستان تو صفحه پیش درست میگفت! استقبال خوبی بشه کم کم تیتانیوم و پلوتونیم و اورانیم هم میزارن!!!! خدا به خیر کنه....

دوستان همه برین تو سایت آسیاتک قسمت نظرات شکایت کنن و به مدیراش نامه بفرستین. که این افزایش قیمت مخصوصا تو نامحدود کم شه!
    قیمت ها کلی پایین اومد تو همه چیر، اینا تازه دزدی رو شروع کردن؟

512 از 177 به 242 افزایش داشته یک ساله برنزی!!!

9. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دهنشون
    این چه تعرفه های مسخره ای هست

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی این افزایش رایگان به ۱۰ گیگ واسه کسایی که مصرف بالایی دارن مثل خیلی از شماها خیلی خوبه چون تعداد کاربرها در ساعات شبانه کمتر میشه مخصوصا الان که همه دارن میرن سمت مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •