تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 887 از 2403 اولاول ... 38778783787788388488588688788888989089189793798713871887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی جالبه سرعت 256 نامحدود امشب طوری شده که حتی صفحه ای باز نمیشه. دیگه با اندیشه هم دعوام شده خیلی عوضی شدن.
    اظهاريه مشترك:
    25 بهمن هم گذشت مشکل افت سرعت بیشتر شد . میشه به ما بگین که این مشکلات چه زمانی برطرف میشه لااقل بخاطر اینکه شما همیشه راستگو هستید و مشتری درغگو ما بتونیم تا اونموقع دندون به جگر بگیریم . اگه یک هفته دیگه برطرف میشه اگر یکماه دیگه برطرف میشه فقط اطلاع رسانی بکنید که ما در جریان باشیم البته نامردی هم نباشه اینو بیشتر کسانی که از شما سرویس میگیرند میدونند که مشکلات از طرف مخابراته و این وسط فقط مشتریها فقط مشکلات رو به گردن شما میندازن . حقیقتا" یکی از کسانی رو که من در شرکت شما بیشتر از همه کس قبول دارم آقای ... هستند به طوریکه اونقدر منصفانه و زیبا مشکلات رو توضیح میدن که یه نفر متوجه میشه ایشون واقعا" آدم با شخصیتی هستند و اونقدر با شخصت و محترم صحبت کردنند که همه به طور غیر مستقیم متوجه میشند که دلالیل این مشکلات بهمن ماه هست . نظرات همكاران:
    (15421) 1389/11/28 01/01/1900 10:09:00 AM
    با سلام. مشترک گرامی، در 2 هفته ی گذشته به دلایل مختلف فنی با کندی سرعت و قطع و وصلی های مکرر رو به رو بودیم که این مشکلات به صورت کلی بوده و اندیشه سبز خزر دخلیل در این اختلالات نبوده. بدیهی است در صورت بروز مشکل از سوی اندیشه سبز خزر به شما مشترکین عزیز اطلاع رسانی خواهد شد. ممنون از حسن توجه شما، اندیشه سبز خزر
    مشترك: شماره پيگيري: اظهاريه مشترك:
    مثل اینکه هنوز اون سوال اونقدر سخت بوده که ارزیابی نشده و پاسخی براش پیدا نشد. در نهایت هم ممنون نیازی به پاسخگویی نیست . فقط لطف بفرمایید به من بگید که اگه از قسمت جمع آوری سرویس من بخوام اقدام کنم کلا" قرار داد با شما تموم میشه؟ آیا پورت اینترنت توی مخابرات خالی میشه ؟ چون صحبت کردم با یه شرکت دیگه گفتند شما باید به همون شرکت بگید تا پورتتون رو آزاد کنن که ما بتونیم به شما سرویس بدیم و از طریق مخابرات اقدام کنیم. نظرات همكاران:
    (15421) 1389/11/28 01/01/1900 1000 AM
    با سلام. مشترک گرامی، پاسخ بعضی سوالات به دلیل اینکه نیاز به گذر از بحران می باشد، به تاخیر میانجامد. از این بابت پوزش ما را بپذیرید. برای کسب اطلاعات در مورد جمع آوری، با شماره ی 7750000 ( بخش امور مشترکین ) تماس حاصل نمایید. با سپاس، اندیشه سبز خزر
    اظهاريه مشترك:
    کاملا" دروغه دو هفته نیست که این مشکلات وجود داره توی اندیشه آره ولی جاهای دیگه نه فقط مشکل همون دورو ور 25 بهمن بود .و شما خودتون هم دروغگو هستید و نمیدونید چی مزخرفی به خردد ماها میدید این دو تا اشکال به مدت 2 هفته نیست من گفتم شما قطعی داره شما نوشتی: مشترک گرامی به مدت چقدر سرویس شما بدون مشکل بوده تو این آخری میگی دو هفته میگن دروغگو کم هواسه شما رفتین چهار جا سرویس دادین همه رو گاگول فرض میکنین .

2. 6 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینترنت من فعلا مریضه، اصلا اینترزرته بیشتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه دوباره ترکید.
    خاک بر سر این ها با سرویس دهیشون .
    این ماه افتضاح.
    باتشکر.
    هادی

6. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

امروز چقدر نت قطع میشد
    خیلی رو اعصاب بود

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه شرکت هنک کنگی سرعت 1 گیگابایت در ثانیه به کابران خودش میخواد ارائه بده . هزینه هم تنها 27 دلار . حدود 27 هزار تومن
    دهنم سرویس شد .
    خدایا این چه وضعشه. ما اینجا داریم پول میدیم و اونوقت اینا حتی زنگ هم نمیزنن و اطلاع هم نمیدن که بگن آقای فلانی ما سرویسهامون رو تغییر دادیم . اینجوری شده یا اونجوری شده
    لعنت بر باعث و بانیش

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فقط ميتونم بگم انديشه مذخرف ترين شركت شده. دروغ ميگن مثل باقلوا

10. این کاربر از rezsna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مشكل خيلي وقته وجود داره . سرعتمم كمه 128 كه 16 كي دان ميكنه در حالت خوبش. از اين هم كمتر كنم!!
    به اي اس پي گفتم ولي ميگه مشكل از ما نيست اگه مشكل از خط من بود چرا صبها snr بالاست
    يه نكته هم اينكه بعضي روزا كه خلوته با همين snr پايين 18 كي دان ميكنم به نظر مياد كه به خاطر ترافيك سرور isp باشه اي وضع
    نظرتون چييه؟
    نه با اين سرعت کم احتمال وجود مشکل در خط شما بسيار کمه! اين مشکل به احتمال زياد از آي اس پي شماست. چون اگر مشکل از خط شما بود احتمال اين نوسان زياد در snr وجود نداشت و به شکل تقريبا دائمي زير 20 بود و از 20 بالاتر نميرفت.يک احتمال ضعيف ديگر هم وجود داره که به دليل وجود نويز در پورت شما در مخابرات باشه . البته باز هم ميگم که احتمالش خيلي کمه.

12. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

پيش فرض

آقا همه چی اوکیه...
    اندیشه 128 خط 5 محدود...
    سرعت خویه.
    مشکلی نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب ظاهرا مودم ما هم بعد از 5-6 سال استفاده، آخرای عمرش هست!

از دیشب شروع کرده به ریپ زدن... اول که به 1000 زور و بلا کانفیگش کردیم، بعد امروز هم پینگ رو 1400 میده! در صورتی که 10 بار زنگ زدم و 10 نفر مختلف برام چک کردن گفتن هیچیتون مشکل نداره نمیدونیم چرا خطتون اینطوره هست ( آخر سر به این میرسیدن که از مودم هست )

الان به نظرتون چه مودمی بگیرم؟ از شرکت ها خدمات اینترنت بگیرم یا بصورت آزاد.

اگه وايرلس ميخواي حتما Zyxel بگير من واقعا راضيم ازش . از نمايندگي اصليش بگير تو رشت(شاتل) چون يه سري امکاناتم ميده مثل يه ماه رايگان و اين چيزا.اما اگه مودم معمولي ميخواي فرق چنداني نداره از کجا بگيري. چون اختلاف قيمتاشون در حد 2 يا 3 هزار تومنه! مدلم فرق چنداني نداره D-link Tp-link zyxel... کلا خوبن.

15. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی من ساکن جاده لاهیجان هستم و میخوام ADSL بگیرم، شرکتی هست که به طرفای ما ADSL بده؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •