خیلی جالبه سرعت 256 نامحدود امشب طوری شده که حتی صفحه ای باز نمیشه. دیگه با اندیشه هم دعوام شده خیلی عوضی شدن.
اظهاريه مشترك:
25 بهمن هم گذشت مشکل افت سرعت بیشتر شد . میشه به ما بگین که این مشکلات چه زمانی برطرف میشه لااقل بخاطر اینکه شما همیشه راستگو هستید و مشتری درغگو ما بتونیم تا اونموقع دندون به جگر بگیریم . اگه یک هفته دیگه برطرف میشه اگر یکماه دیگه برطرف میشه فقط اطلاع رسانی بکنید که ما در جریان باشیم البته نامردی هم نباشه اینو بیشتر کسانی که از شما سرویس میگیرند میدونند که مشکلات از طرف مخابراته و این وسط فقط مشتریها فقط مشکلات رو به گردن شما میندازن . حقیقتا" یکی از کسانی رو که من در شرکت شما بیشتر از همه کس قبول دارم آقای ... هستند به طوریکه اونقدر منصفانه و زیبا مشکلات رو توضیح میدن که یه نفر متوجه میشه ایشون واقعا" آدم با شخصیتی هستند و اونقدر با شخصت و محترم صحبت کردنند که همه به طور غیر مستقیم متوجه میشند که دلالیل این مشکلات بهمن ماه هست . نظرات همكاران:
(15421) 1389/11/28 01/01/1900 10:09:00 AM
با سلام. مشترک گرامی، در 2 هفته ی گذشته به دلایل مختلف فنی با کندی سرعت و قطع و وصلی های مکرر رو به رو بودیم که این مشکلات به صورت کلی بوده و اندیشه سبز خزر دخلیل در این اختلالات نبوده. بدیهی است در صورت بروز مشکل از سوی اندیشه سبز خزر به شما مشترکین عزیز اطلاع رسانی خواهد شد. ممنون از حسن توجه شما، اندیشه سبز خزر
مشترك: شماره پيگيري: اظهاريه مشترك:
مثل اینکه هنوز اون سوال اونقدر سخت بوده که ارزیابی نشده و پاسخی براش پیدا نشد. در نهایت هم ممنون نیازی به پاسخگویی نیست . فقط لطف بفرمایید به من بگید که اگه از قسمت جمع آوری سرویس من بخوام اقدام کنم کلا" قرار داد با شما تموم میشه؟ آیا پورت اینترنت توی مخابرات خالی میشه ؟ چون صحبت کردم با یه شرکت دیگه گفتند شما باید به همون شرکت بگید تا پورتتون رو آزاد کنن که ما بتونیم به شما سرویس بدیم و از طریق مخابرات اقدام کنیم. نظرات همكاران:
(15421) 1389/11/28 01/01/1900 1000 AM
با سلام. مشترک گرامی، پاسخ بعضی سوالات به دلیل اینکه نیاز به گذر از بحران می باشد، به تاخیر میانجامد. از این بابت پوزش ما را بپذیرید. برای کسب اطلاعات در مورد جمع آوری، با شماره ی 7750000 ( بخش امور مشترکین ) تماس حاصل نمایید. با سپاس، اندیشه سبز خزر
اظهاريه مشترك:
کاملا" دروغه دو هفته نیست که این مشکلات وجود داره توی اندیشه آره ولی جاهای دیگه نه فقط مشکل همون دورو ور 25 بهمن بود .و شما خودتون هم دروغگو هستید و نمیدونید چی مزخرفی به خردد ماها میدید این دو تا اشکال به مدت 2 هفته نیست من گفتم شما قطعی داره شما نوشتی: مشترک گرامی به مدت چقدر سرویس شما بدون مشکل بوده تو این آخری میگی دو هفته میگن دروغگو کم هواسه شما رفتین چهار جا سرویس دادین همه رو گاگول فرض میکنین .