سلام
دیگه خسته شدم
هی میگم مشکل سخت افزارمه ولی الان هر بازی زدم مشکل داره حتی Sims 3 هم که به کامپیوترم میخوره مشکل داره
God Father II
PES 2009
Prince Of Persia 4
Sims 3
مشکل اکثرا ایناست :
یا بازی کلا هنگ میکنه
یا وسط بازی یهویی صفحه استند بای میشه و بر نمیگرده
این دومی خیلی مهمه چون میخوام حلش کنم
چاره چیه ؟
لطفا از چیزایی که بی مورده نگید . مثل درایورم . چون درایورم آپدیته و سه بارم آپدیت کردم ربطی نداره .
سیستمم اینه :
Ram : 1GB OCZ DDR1
CPU : Intel 3.06 GHZ Hyper Threading
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
ممنون میشم راهنماییم کنید
حالا که شما اینجور گفتی من هم تقریبا تمام احتمالات رو میگم:
1-اول از همه تمام درایورهات رو آپگرید کن هم گرافیک وهم سی پی یو که سی پی یو رو میتونی از اینجا آپگرید کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-در حین بازی دمای تموم قطعات رو کنترل کن مخصوصا سی پی یو و گرافیکت ببین هیچ کدوم زیاد بالا نره...
3-سومین احتمال(که شخصا روش تاکید میکنم) اینه که چون رمت از نوع ddr هست امکان داره در جایی که نیاز به پردازش ونقل وانتقال سریه باشه(دیگه وای بر اینکه مادربوردت هم تک کاناله کار کنه)کم بیاره و نتونه خودش رو هماهنگ گنه و باعث کرش بازی وسیستم بشه!(اگه می تونی حتما برای cpu و رمت و احتمالا مادربوردت یه فکری بردار...)
4-اگه هم میتونی این ویندوز sp3 رو با یه ویستا یه sp2 عوض کن چون توی sp3 بعضی مواقع سخت افزارها به طور کامل شناسایی نمیشند(از بس که ویندوز مضخرفیه)و ممکنه باعث بوجود آمدن چنین مشکلاتی بشند..
سلام.من دیروز بازی wanted رو نصب کردم اما وقتی الان میخوام اجراش کنم این اخطار میاد.به نظر شما مشکل از چیه؟

شما اول اگه دسته ای چیزی به کامپیوتر وصل کردی جداکن بعد طبق این پست عمل کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید