دوست عزیز شما مطمئنی گوشیت 4 جی ساپرت می کنه توی جمهوری خ ابوریحان م ولیعصر و خیلی جاهای دیگه 4جی هست اول ببین سیم کارتت و گوشیت 4 جی رو ساپرت می کنه من توی شوش و خراسان هم 4 جی دارم. خ مجاهدین خ گاندی رو خودم کار کردم با 4 جی
دوست عزیز شما مطمئنی گوشیت 4 جی ساپرت می کنه توی جمهوری خ ابوریحان م ولیعصر و خیلی جاهای دیگه 4جی هست اول ببین سیم کارتت و گوشیت 4 جی رو ساپرت می کنه من توی شوش و خراسان هم 4 جی دارم. خ مجاهدین خ گاندی رو خودم کار کردم با 4 جی
از دست تو
منم فرستادم فقط یه مشکل دیگه
آخرش گفت شماره دیگه ای با این اسم داری بگو منم یه شماره دیگه داشتم 2 سال پیش ولی بی استفاده موند و گم و گور شد الانم شمارش و دقیق یادم نیست زدم ندارم مشکلی پیش نمیاد؟
گوشيم iPhone 5S هستش كه 4G ساپورت ميكنه و سيم كارتمم عوض كردم 4G گرفتم
نوشته شده توسط SMB_77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه میشه پاسخ مارو بده
فرکانسی که الان ایرانسل برای 4g میده 1800 هستش؟؟
یا فرکانس دیگه ای هم هست؟
این فرکانس تغییر داده نمیشه؟
پوشش 4g تو مشهد الان چطوریه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ گوییتون
1900 و 2600 بستگی به سایت دارد. اکثرا 2600.قرار است در اینده نزدیک بین 850 تا 900 هر دو شبکه ست شوند.. پوشش در حد 50 درصد است.
بنده از این جواب شما تعجب می کنم. ایرانسل روی 1900 هیچ جا 4 جی نمیده بلکه همانطور که دوستان قبلا هم نشون دادن از b3 استفاده می کنه که نشان دهنده 1800 هست. البته سازمان تنظیم مقررات فرکانس 2600 رو هم تعیین کرده که فکر نمی کنم فعلا ایرانسل استفاده کرده باشه و اونجا می تونه از دو تا 15 مگاهرتز استفاده کنه اما الان فکر می کنم داره از 1800 هم برای 4 جی استفاده می کنه هم 2 جی احتمالا دو تا 10 مگا هرتز برای هر کدوم. اما اینکه گفتید 800 900 خودتون قبلا گفته بودید که با این فرکانسها موافقت نشده پس چطور می گید در آینده. یعنی اینطوری 4 جی ایرانسل سه فرکانسه میشه 1800 2600 و 800 اینکه خیلی بعیده.
ضمنا اگر شما خارج از کشور هم باشید می تونید به بعضی از سوالات جواب بدید. نمی دونم شاید اینقدر مشغله دارید که سراغ اینترنت و یا فروم نمی رید
اینترنت نسل چهار ایرانسل
ایرانسل به عنوان اولین اپراتور LTE ، اینترنت نسل چهار خود را در مشهد و نقاطی از تهران راه اندازی کرده است و در نمایشگاه تله کام مهرماه 93 اینترنت نسل چهار خود را برای عموم به اشتراک گذاشت و سرعتی برابر 50 مگابیت در ثانیه 50Mbps نیز توسط کاربران تایید شده است. که در آینده ای نزدیک تمامی نقاط تهران را پوشش خواهد داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم بذکر است برای رسیدن به حد اکثر سرعت به سیم کارت های جدید USIM نیاز داریم. ضمنا فرکانس نسل چهار ایرانسل 1800MHZ و از نوع FDD است و تمامی گوشی هایی که فرکانس مذکور را در شبکه نسل چهار خود دارند قابلیت اتصال خواهند داشت
منبع3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دولت ۱۷.۳ هزار میلیارد تومان از ایرانسل درآمد داشته است
http://www.zoomit.ir/it-news/14861-government-income-from-irancell
d
چرا دروغ میگید این همه پول دارید پارو میکنید بازم حرف از کمبود بودجه و تجهیزات میکنید
خب وقتی هنوز رو همین 3g موندی و همه جا رو مجهز نکردی مجبورید برید تجهیزات 4g بخرید
یعنی حرص پول در اوردن داره ازتون میباره
با این حرفای دروغت هم میدونم می خوای اروم کنی مردم رو ولی همه شماهارو شناختن![]()
Last edited by supermax15; 15-01-2015 at 18:34.
ایشالله هرچی پول حرومه خرج دوا درمون خودشون کنن
جالبه دو تا بسته گذاشته یکی 50 گیگ 3ماهه یکی هم 30 گیگ 3ماهه
هر دو هم 150 هزار تومن.(به احتمال زیاد میخاد اولی رو چند روز دیگه حذف کنه)
احتمالاً به جای 120 اشتباها زده 150
کاری نداره با 555 چک کن.
اتفاقا می خواد بزاره بمونه چون قبلا توی طرح ویژه بود اما الان کلیه
واسه اینه سیم کارتای بی هویت و هویت جعلی مشخص بشه میگن دیگه!! حالا بسوزونن یا نه رو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)