تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 886 از 1364 اولاول ... 386786836876882883884885886887888889890896936986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,851 به 8,860 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صندلي داغ براي آشناييه بيشتر كاربران با همديگست.اگه قرار باشه يكجايي باشه كه فقط دور هم باشيم خوب من يك تاپيك ميزنم با اين اسم * دورهم باشيم * اگر واسه خنده ميزارين يك تاپيك ميزارم به اين اسم * باهم بخنديم نه به هم * البته جناب سعيد رونالدو بايد بگه كه هدفش چي بوده ولي هرچي هدفش بوده الان قضيش فرق داره .حيفه اين تاپيك نابود بشه.

هم حرف هاي سعيد هم الفين عزيز وهم داداش گلمون شير دل درسته ولي اگه قرار باشه نظر صندلي نشين باشه كه چه طور پاسخ بده بر فرض محال يك آدم لوس وخنكي مثل من مياد همه رو مسخره ميكنه وجواب هاي خنك ميده ( دقيقا خودمو گفتم نه كس ديگه ) .البته اونقدر خشك رو هم نميپسندم كه فقط جواب داده بشه بهتره طوري تنظيم بشه كه مثلا من كه روي صندليم جواب ها رو طوري بدم كه هم طرف به جوابش برسه وبا روحيات من آشنا بشه وهم اگه ميل به طنز دارمدر حين پاسخ دهي جوابشو بدم .يعني يك جواب طنز نه صرفا طنز .
    شايد يك سوالاتي پرسيده ميشه كه نوع سوالش طنزه وطبيعتا جوابشم طنز ولي همه كه اينطوري نيست.

صندلي نشيني شيردل يادتونه ؟؟؟ فكر كنم الگوي جالبي باشه هم جواب هم طنز .

البته اين فقط نظر شخصي منه وممكنه هدف چيز ديگه اي باشه
    فرمايشات شما متينه دوست عزيز. مطمئن باشيد اگه كسي قصد تمسخر داشته باشه باهاش توسط مديران انجمن برخورد ميشه. ما هم هر كسي از راه ميرسه رو صندلي نشين نميكنيم و روش تحقيق ميكنيم. ما نگفتيم طرف هر جوري عشقش كشيد جواب بده. بلكه توي يه چهار چوب و مقررات خاصي آزادي نصبي در اختيارشون گزاشتيم. بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

+
    من به شخصه وست دارم وقتی میام به صندلی داغ یه چیز جدید یاد بگیرم...با یک آدم جدید با عقاید جدید آشنا بشم.در این اواخر من فقط صندلی داغ بابک میثم و شاهین و مهرداد رو کامل خوندم...به نظرم اینها کامل بود!
    این بر میگرده هم به سوالات و هم به جوابها...به نظر من اول از همه یه دگرگونی عظیم و یه فرهنگ سازی بزرگ نیاز داریم در مورد سوالاتی که پرسیده میشه...چه اهمیتی داره که اسپیکر طرف چند واته یا کلید اینتر کی بوردش سالمه یا نه...بهتره به سوالات اساسی تر پرداخته بشه...
    ضمن اینکه هیچ چوبی بالای سر من نیست که حتما و جتما باید بیام 20 تا سوال لوس از صندلی نشین بپرسم...میتونم فقط نظاره گر باشم و هنرنمایی بقیه ی دوستان رو نگاه کنم.خیلی وقتها در حاشیه ی متن بودن لذت بخش تر از وسط میدون بودنه
    مخلصیم
    حرفت رو تا حدودي قبول دارم. ولي اينكه هر كسي چه سوالي ميپرسه به خودش برميگرده. ما نميتونيم محدوديتي در اين زمينه قائل بشيم كه عزيزان بريد فيزيك كوانتوم بخونيد و يا كتاب الابنيه ان الحقائق الادويه رو باز كنيد و از اونجا سوال در بياريد و بپرسيد.
    سوال پرسيدن هر كس برميگرده به اينكه اون شخص دلش ميخواد در مورد صندلي نشين چه اطلاعاتي داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

يه قانوني هست که ميگه ؛ به کاري که داره بصورت موفق پيش ميره دست نزن ،‌ چون لازم نيست ... معمولا زماني تحول لازمه که کار بصورت خوب پيش نرود ... اگه صندلي داغ خوب پيش نميرفت تا الان اينهمه بازديد نداشت ...

البته راستش بعضي صندلي نشين ها بطوري جواب ميدن که حتي حس اومدن به تاپيک را از آدم ميگيرن ...
    ممنون از لطفت عزيز ولي به نظر من براي بهتر شدن صندلي بازم جا هست. ولي بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در كل بحث جالبي بود و از نظرات دوستان هم استفاده كرديم. دلم ميخواد در پايان هر صندلي نشين چنين بحث هايي راه بيفته كه قطعا به بهتر شدن صندلي كمك ميكنه.
    ممنون از همتون.
    منم ترجيح دادم صندلي نشين جديد فردا يني دوشنبه معرفي بشه.بازم منتظر نظراتتون هستيم

پروفشنال SAJAD DP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    نتونستم صفحات آخر رو بخونم لطفا يكي بگه نفر بعدي كي انتخاب ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فرمايشات شما متينه دوست عزيز. مطمئن باشيد اگه كسي قصد تمسخر داشته باشه باهاش توسط مديران انجمن برخورد ميشه. ما هم هر كسي از راه ميرسه رو صندلي نشين نميكنيم و روش تحقيق ميكنيم. ما نگفتيم طرف هر جوري عشقش كشيد جواب بده. بلكه توي يه چهار چوب و مقررات خاصي آزادي نصبي در اختيارشون گزاشتيم. بازم ممنون

مر30 سعيد جان ولي فكر كنم بايد طوري باشه كه اگر كسي قبول كنه روي صندلي بشينه جوابگوي تمامي سوالات منطقي باشه.چه به طنز چه به جد.

حرفت رو تا حدودي قبول دارم. ولي اينكه هر كسي چه سوالي ميپرسه به خودش برميگرده. ما نميتونيم محدوديتي در اين زمينه قائل بشيم كه عزيزان بريد فيزيك كوانتوم بخونيد و يا كتاب الابنيه ان الحقائق الادويه رو باز كنيد و از اونجا سوال در بياريد و بپرسيد.
    سوال پرسيدن هر كس برميگرده به اينكه اون شخص دلش ميخواد در مورد صندلي نشين چه اطلاعاتي داشته باشه.
    احتياج نيست هيچكدوم از كتابها رو بخونه ويا دايره المعارف حفظ كنه ولي ميتونيم توي سوالات محدودشون كنيم خط پايين پيشنهاد منه .

[COLOR=red]
    نقل قول نوشته شده توسط BKM_MAHDI;1394599[/COLOR
    به نظر من هر كس توي صندلي داغ در يك هفته فقط حق داشته باشه يكبار و حداكثر 10 تا وفقط در يك پست سوال بپرسه. منيكه خيلي صندلي رو دوست دارم ميشينم فكر ميكنم و10 تا سوال پخته در ميارم تا پستم الكي هدر نشه.شايد تعداد صفحات كم باشه ولي كميت فداي كيفيت ميشه.

در كل بحث جالبي بود و از نظرات دوستان هم استفاده كرديم. دلم ميخواد در پايان هر صندلي نشين چنين بحث هايي راه بيفته كه قطعا به بهتر شدن صندلي كمك ميكنه.
    ممنون از همتون.
    منم ترجيح دادم صندلي نشين جديد فردا يني دوشنبه معرفي بشه.بازم منتظر نظراتتون هستيم

حتما يادم بيارين بعد از صندلي نشيني من بيامو تاتپيكتونو تخريب كنم ( شوخي )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

ببخشید ولی من فقط یه چیزی بگم اونم حاصل اون چند وقتی بود که صندلی رو تصرف کردیم و فکر کنم اون هفته برا دوستان زیاد جالب نبود.

تمام جواب ها و فید بک ها فقط بر میگرده به سوال و جنبه سوال گر. اون کسی هم که ازت سوال میپرسه میتونی راحت متوجه شی منظورش شوخی هست یا جدی؟بر فرض اگه امیر شیر دل یا اقا مهدی ازت سوال میپرسه اگه یه خورده چاشنی طنز قاطیش کنی .اون دو تا دوست جنبش رو دارن که ناراحت نشن.(منظور بدی نداشتم همه دوستان با جنبه هستن)
    تازه فکر کنم خصلت صتدلی داغ باشه که یه خورده سوال مختلف و با طنز باشه و گرنه میشد گفتگوی ویژه خبری کانال 2

البته اگه جسارتی شد بخشید

قربانتان

محمد
    ببین محمد جون

اتفاقا تو این چند هفته اخیر من با صندلی نشینی تو خیلی حال کردم....(یادته یه سوال در مورد مشکلی که داشتم باهات مطرح کردم تو هم خیلی صادقانه جواب دادی.....) (به خاطر صداقت تو جوابت واقعا ازت خوشم اومد)

اما در مورد طنز پاسخ گویی صندلی نشین‌ها یا جد بودن انها همونطور که همه بچه‌ها گفتن بستگی به شخصی داره که سوال میکنه....

مثلا خود من 60 درصد سوالام حالت طنز داره (و اتفاقا هم هدفی دارم و میخوام طبع شوخی و روحیه طنز شخص صندلی نشین را بدونم...بنابراین انتظار دارم که اون شخص هم با شکلی طنز به سوالات جواب بده....)

اما یه سری سوالات هم که می‌پرسم کاملا جدی هستن....ولی متاسفانه برخی (که تا الآن فقط یه نفر بوده!!!!) از صندلی نشینان فرق طنز با جد را نمی‌دونن(با اینکه صورت سوال کاملا مشخصه)

حتی وقتی ازشون سوال جدی می‌کنیم اونو به مسخره‌گی جواب میدن.....با اینکه از کاربران پرسابقه هستن ولی طوری جواب می‌دن که به آدم بر می‌خوره.....(یکی از دلایلی که فعالیت من تو این 2 ماهه در این تاپیک کم شده همینه....)

دیگه عرضی نیست....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    ببخشید سعید جان یک سوال داشتم.
    صندلی نشین جدید که دوشنبه معرفی شود تا دوشنبه ی دیگر وقت دارد یا تا جمعه؟!؟

داره خودمونی میشه Nazanin_rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام.
    ببخشید سعید جان یک سوال داشتم.
    صندلی نشین جدید که دوشنبه معرفی شود تا دوشنبه ی دیگر وقت دارد یا تا جمعه؟!؟

سوال به جایی بود ، منم داشتم به همین فکر می کردم که کلا هرکسی که صندلی نشین میشه چند روز روی صندلی می مونه
    آخه مثلا Lovab خیلی زود مهلتش تموم شد و تاپیک شد پر از حاشیه ..........................................

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

اگه يادتون باشه سعيد عزيز براي دوستاني كه روي صندلي داغ مي نشستند فال حافظ ميگرفت .

كه مدتيه به دليل مشكلي كه براي سيستمش درست شده نمي تونه اين كار رو بكنه .

با اجازه شما از اين به بعد من براي هر صندلي نشين در اخر كارش فال حافظ ميزارم .

تقديم به L O V A B عزيز .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •