والا از سایت parsdl.com دانلود میکنم البته باید اشتراک ویژه بخرید ازش...از سایتای تک ترانه و اسپید باکس هم بعضی وقتا دانلود میکنم...
ولی دیشب یک گیگ گرفتم ، فک کنم اونشب شانسی بود!
والا از سایت parsdl.com دانلود میکنم البته باید اشتراک ویژه بخرید ازش...از سایتای تک ترانه و اسپید باکس هم بعضی وقتا دانلود میکنم...
ولی دیشب یک گیگ گرفتم ، فک کنم اونشب شانسی بود!
دوستان من داتک دارم که کلا اعصابم خورد کرده انقدر بد شده 512 هستم و ساعات رایگان که کلا تعطیل میشه و روز هم بعضی وقتا حداکثر 90 میشه معمولا رو 40 هست
حالا تحقیق کردم میگن صبانت بد نیست
2 مگ با حجم محدود 10 گیگ در ماه می خوام بگیرم
حدودا سرعت دانلود تا چند میده حداکثر و حداقل؟ بعد شبا چی اکی هست یا تعطیل میشه ؟
کلا بگیرم صبانت بنظرتون ؟
![]()
آقا من یه سوالی برام پیش اومده
راستش زیاد وارد نیستم
الان رفتم سفارش بدم نوشته 2048kbps-1m-10g به غیر از وسطی بقیه رو میدونم یعنی چی
اون وسطی چه فرقی داره چون بعضی از سرویس هاش هم اولی و اخری همین هست و وسطیش مثلا 6m یا 12m یا 3m هست
سلام
دوست عزيزم 1m يعني 1ماهه همينطور 3m يعني سه ماهه و الي آخر .
از دوستان کسی سرویسای نامحدود نگرفته؟
128 نامحدود هم مثل 128 معمولی روی 1 مگ بسته میشه؟
سلام دوستان ! از تاپیکه همسایه ( مخابرات تهران ) مزاحم میشم !
دوسن وضعیته نته شما چجوره ؟
من که 1 مگ نامحدود دارم با این که دان استریم رو 1200 بسته شده فقط از ساعت 3 تا 9 صبح سرعته کامل ( 130-140 KB ) رو دارم ! ماهی هم 35 تومن میدم ! در طوله روز که افتضاحه ! پیمگ درب و داغون ! تایم اوت ! سرعته دانلود هم 20 30 کیلو بایت !
میخوام برم یه isp دیگه !
پیشنهاد میکنید که از صبانت بگیرم ! فقط هم نامحدود میخوام
وضعیت دانلودتون چطوره ؟
در کل کسی راضیهست ؟
نامحدود صبانت افتضاحه هرکی گرفته پشیمونه 256 بگیری 30 تا سرعت دانلود داری 512 بگیری 60 تا تازه قیمتاش هم خیلی بالاست
جدیدا نامحدود آسیاتک هم میگن تو زرد از آب دراومده فقط نامحدود 2 مگش خوبه که اونم گرونه
دوستان لطفا یکی تست سرعت در ساعت های شبانه اش بذاره
شبانه من نابود شده به زحمت رو 20
Last edited by sleeplessness; 14-08-2013 at 01:40.
چرا شبانه اینقدر پایینه واقعا
کرج/1مگ/صبانت
![]()
شبانه
دو مگ-اصفهان
ساعت 5.30
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)