تو این صفحه که هنوز هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفحه که هنوز هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام به همه دوستان
ببخشید پیام قبلیم دوبار ارسال شد اینترنت مبین نت قاطیه .
ثبت نام تلفنی جواب داد !!!
فک کنم اینکه سایت خراب به نفع من شد چون کسی نتونسته ثبت نام کنه سرشون خلوت بوده زود کاره منو را انداختنچون دیروز تلفنی ثبت نام کردم امروز زنگ زدن که خط رانژه شده.
من طرح اعتباری 1 ماهه فعال کردم تو توضیحات نوشته بود تا 10 مگ سرعت داره البته دیدم که دوستان گفتن برای فیبر نوری سرعت پایین تره . یه تست گرفتم از سرعتم عکسشو اینجا میزارم این تست با سرور داخل ایرانه.
من چند ساله وایمکس داشتم و اولین باره adsl گرفتم اصلا با تنظیماتش آشنا نیستم همین امروز بعد از ظهر مودم خریدم و یک ساعت پیش خودم کانفیگ کردم . اگه راهی هست که سرعت بالتر از این بره لطفا بهم بگین .
ممنون
Last edited by infernal704; 11-12-2014 at 22:07.
مبارکه منم میخام ثبت نام کنم چنتا سوالمو جواب بده رفیق
1-هزینه رو تلفنی پرداخت کردی؟؟
2-مدرکی ازت خواستند؟؟
3-تلفنی یوزر و پسورد رو بهت دادند یا رفتی مخابرات؟؟؟
4-قبلا تو سامانه اینترنتیشون ثبت نام کرده بودی؟؟ منظورم گرفتن اینترنت نیستا منظورم اینه صرفا تو سامانه پلوتو ثبت نام کرده بودی یا نه؟؟؟
5-چقد حجم بهت دادند؟؟3یا 7 گیگ؟؟
تنکیو
من الان اینترنتی ثبت نام کردم برای کسی
این پسورد ورود به سامانه هر چی اونی که خودم تو مراحل ثبت نام وارد کردم میزنم میگه اشتباه هست!!!!!
چه کنم؟
بعد جریان این خراب بودن سایت چی هست؟ من که الان ثبت نام کردم!
سلام
بیشتر بخاطر خطتونه ولی خب برای افزایش سرعت که تنها راه مراجعه به مراکز مخابراتی و درخواست توسط خودتون هست بعد یا به وسیله کارت دانشجویی یا پارتی یا زور و اصرار!
Last edited by Shahin031; 12-12-2014 at 01:22.
ثبت نام ایرادی نداره اجازه نمیده رزرو کنید
من دیروز تا حالا میخام رزرو کنم این پیامو نشون میده :
در حال حاضر حساب فعالی با این شماره برای سرویس انتخاب شده وجود دارد. امکان ادامه ثبت نام وجود ندارد.
حالا این رفیقمون میگه تلفتی ثبت نام کرده سریع انجام دادند منم یه سری سوال پرسیدم جواب بدند
اگه تلفنی بشه خیلی راحت و سریعه
-----------------------------------------------------------------------------
برای مشکل شما هم راه حلش اینه که زنگ بزنید 2020 بگید شماره مشتریطونو میخاید با کد ملی که موقع ثبت نام دادید کد مشتری رو بهتون میدند بعد از طریق یادآوری رمز عبور رمز رو ریست کنید
Last edited by victor203; 12-12-2014 at 01:38.
سلام دوستان من قبلا طرح 5 مگابیت تابستانه داشتم بعد از چند ماه کنسلش کردم و جریمه ای برای 2 گیگ رایگان ماهانه دادم و اینکه شبانه رایگان نداشت
الان طرح 2 مگابایت تابستانه دارم با 2 گیگ رایگان ماهانه و شبانه رایگان که میخوام کنسلش کنم و طرح 10 مگابیت حرفه ای ثبت نام کنم
میخواستم بدونم برای انصراف طرح 2 مگابیت تابستانه به غیر از جریمه 2 گیگ ماهانه رایگان باید جریمه دانلود های رایگان شبانه هم بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر![]()
آره تلفنی پرداخت کردم . به 2020 زنگ میزنی میری قسمت ثبت نام اول میگه طرح زرین یا طرح های دیگه شما طرح های دیگه انتخاب میکنی اونجا باز میپرسه طرح با مودم رایگان یا بدون مودم رایگان ؟ هر کدوم که خاستی انتخاب میکنی من قسمت بدون مودم رفتم دونه دونه طرحارو گفت منم طرح یک ماهه انتخاب کردم وقتی انتخاب میکنی هموون موقع قیمتشو میگه بعدش یه شماره ملی ازت میخاد بعد یه شماره موبایل برا اینکه باهات تماس بگیرن بعد شماره 16 رقمی کارت عابر بانک و بعدشم رمز دوم عابر بانک میگیره و همون موقع پول از حساب کم میکنه.
من ثبت نام کردم فرداش رفتم مخابرات گفتم من ثبت نام کردم مودم خودم دارم نصب هم نمیخام خودم مودمو کانفیگ میکنم اگه خطم رانژه شده بهم یوزر و پسورد بدین اونم گفت رانژه شده بعد گفت کارت ملیتو بده (احتمالا کارت ملی همون شخصی میخان که با شماره ملیش ثبت نام کردین) بعدشم بهم یوزر و پسورد داد .
طبق اون کاغذایی که تو مخابرات بود این طرح باید 4 گیگ حجم داشته بشه برا یک ماه 2 تا 7 صبح هم 99 درصد رایگان هزینشم 17 تومن اخه من هنوز نتونستم وارد سامانه بشم ببینم چه طرحی برام فعال کردن انگار سایتشون خرابه.
قبلا تو این سامانه پلوتو اکانت باز کره بودم ولی نمیشد رزرو کنی پورت نداشتن برا منطقه ما این هفته رفتم گفت 6 تا پورت باز شده ولی سامانه خراب بود هرچی میزدم میگفت شماره نامعتبره برا همین تلفنی ثبت نام کردم .
شما اگه تو سایتم ثبت نام کنی آخرش یه روز باید بری مخابرات از اونا یوزر و پسورد بگیری (من مخابرات اصفهان خیابون فروغی رفتم) اون یوزر و پسوردی هم که بهت میدن کلا با این اکانتی که خودت باز کردی فرق میکنه .
به 2020 زنگ زدم گفت همه مشترکای فیبر نوری همه جای اصفهان هر سرویسی بگیرن نهایتا 2 مگ میدن بیشتر از 2 مگ نمیدن!!
من الان تونستم وارد سامانه بشم جالبه نوشته طرح یک ماهه 4 گیگ بعد نوشته حجم اعتباری 3 گیگ جمعا 7 گیگ زنگ زدم 2020 میگه طرحت چیه میگم طرح حرفه ای ها 10 مگ . میگه احتمالا طبق طرح کوثر برا بار اول 3 گیگ هدیه بهت دادن
قضیه این طرح کوثر چیه ؟؟ اخه اینکه جواب داد یه دختر بود کلی هم فکر کرد بعد اینو گفت نکنه این 3 گیگ اضافی مصرف کنم بعد دوبرابر پولشو ازم بگیرن از مخابرات بعید نیست این کارا . موقع ثبت نام اسمی از طرح کوثر نبود تو سامانه هم چیزی درباره طرح کوثر برا سرویس من ننوشته!
جواب سوالای قبلی بچه ها یه ساعت پیش دادم اما باید تایید بشه تا نشون بده یکم صبر کنید![]()
من هم ثبت نام کردم هم رزرو کردم هم هزینه اش رو پرداخت کردم
فقط الان به سامانه وارد نمیشه هر چی اون رمزم رو که قبلا وارد کردم میزنم
شماره مشتری رو دارم.
این شناسه سرویس چی هست؟
Last edited by new2012user; 12-12-2014 at 11:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)