اقا سهيل خيلي مخلصيما ... اقا يكم بودجه رو بيشتر كن برو تو كار پايونير كه دو برابر قيمتش ارزش داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا سهيل خيلي مخلصيما ... اقا يكم بودجه رو بيشتر كن برو تو كار پايونير كه دو برابر قيمتش ارزش داره.
سلام به دوستان
یک سینمایی خانگی خوب که با تلویزیون پاناسونیک پلاسمای مدلvt30 مچ بشه معرفی میکنید؟حتما زیرنویس فارسی وفایلmkv ساپورت کنه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
پوريا جون فدات..ميشه مزيت هاشو ذكر كني؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوري و ٣ دي داره ، واي فاي داره ، دي ال ان اي داره و در كنار صداي نسبتا تميز و قوي اي داره كه واسه مصرف غيرحرفه اي جوابگو هست
سلام دوستان گرامی
من یک عدد سینمای خانگی الجی مدل lh950-hts خریداری کردم فقط کارتنش باز شده حتی گارانتیش هم امضا نشده با جنس توی فروشگاه هیچ فرقی نداره بعلت قدرت زیاد دستگاه و مناسب نبودن برای آپارتمان قصد فروش دارم اگر کسی مایل بود پیام بده قیمت هم باهاتون راه میام
محدوده خوزستان
دوستان من می خوام یه سینمای خانگی بخرم حدود 800 900 تومن , با این حال چیزای که مد نظرم هست اول زیبای خود سیستم هست و بعد کیفیت صدا و امکانات اون, خودم این مدل ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از الجی و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سامسونگ و 424 از پایونر
رو دیدم و پسند کردم دوستان چی پیشنهاد میدن؟
تو کیفیت صدا پایونیر پیشنهاد میشه.زیبایی هم که یه امر نسبی هستش.
مطمئنا پایونیر از کیفیت صدا بهتره, ولی عدم پشتبانی از زیرنویس فارسی منو های قدیمی ... پایونر تو ذوق ادم میزنه. نظرتون در مورد lh 950 hts الجی چی هست؟ و کلا در این رنج بجز پایونیر چی پیشنهاد میدن؟
ممنون
اگر پایونیر نخواید نظرم نسبت به ال جی با توجه به قیمت محصولات سونی و وجود محدودیت تو بازار ما مثبته.مطمئنا می تونه گزینه خوبی برای شما باشه
دوستان سلام.من زياد اهل فيلم ديدن نيستم.آيا براي شنيدن موزيك با كيفيت خوب هم سينما خانگي رو پيشنهاد ميدين يا چيز ديگه اي كه با چند باند باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)