هر چقدر پول بدی همون قدر سرعتو محدودیت میگیری
شرکتی که قیمتاش پایینه یه مشکلی داره که پایینه/فقط بخاطر جذب مشتری قیمتو میارن پایین/خدماتشون صفره/یا شاتل یا پارس انلاین
هر چقدر پول بدی همون قدر سرعتو محدودیت میگیری
شرکتی که قیمتاش پایینه یه مشکلی داره که پایینه/فقط بخاطر جذب مشتری قیمتو میارن پایین/خدماتشون صفره/یا شاتل یا پارس انلاین
نه نمیشه گفت که همه جا نامحدود مخبرات بهتره!پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟
بستگی به محل سکونتت داره.
ولی به این نتیجه رسیدم که تو استان قزوین بهترین نامحدود،مخابراته.
500 که خیلی کمهمن دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا![]()
من روزی 1گیگ شایدم بیشتر دان میکنم.
جااااانبا مخابرات میشه دانلود کرد؟
سیستمم صب تا شب تو دانلوده
من خبر ندارمتشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟
![]()
Last edited by esi222; 24-01-2012 at 10:26.
مخابرات به نظر بنده مضخرفترین سرویس دهنده هست به خدا ایرانسل بهتره
من دیروز غروب تونستم به اینترنت وصل شوم ولی امروز هرچی زدم ارور 718 میده یا اگه بخوام حقیقت رو بگم در ماه 8 روز قطعی داره!!
زنگ زدم 2828 بخش adsl دیدم میگه تمام پاسخگوها نیستن و هر بخش که زنگ میزنم اینو میگه به خرابیش زنگ میزنم و تا میگم adsl گوشی رو قطع میکنه کلا وضعیت اینترنت مخابرات افتضاحه ، انگار روز های تعطیل اینترنت مخابرات هم تعطیل میشه !!
به نظر بنده پارس آنلاین از همه بهتره راستی پینگم هم 300 تا 350 هست !! با دایل آپ که میفرتم 150 تا 200 بود !!
من تو کرج میشینم :ی
سلام
یه سوال دارم وصل شدن با کابل lan به مودم یا با کابل usb چه فرقی داره؟ (وقتی با lan وصل میشم همیشه کانکت نمیشه ارور 718 میده اما با usb این مشکل رو ندارم!)
ولی من اصلا همچین مشکلاتی رو با مخابرات قزوین ندارم.
خوب بستگی به مخابرات شهر یا اون منطقه داره.نباید اینجوری قضاوت کنی.
سرعت دانلودم بین 29 تا 45 هست که معمولا رو 35 هستش.
قطعی هم اصلا ندارم اگه پیش بیاد شاید هر دوهفته یک یا دو دقیقه قطع بشه.
بله اگر پارس آنلاین 256 رو با 5 گیگ ترافیک و سرویس burst ماهی 13 هزار می داد من یقینا 256 مخابرات رو ول می کردم اما شما ببین این سرویس پارس آنلاین چن در میاد اما من الان ماهی 12560 برای مخابرات می دم و اصلا دقدقه حجم ندارم موبایلمم وایرلسه میزارم دانلودها رو اون انجام بده با سرعت 28 کیلوبایت درثانیه. مشکل قطعی هم نداره هر چند قبول دارم متخصصین شبکه مخابرات کمی عقبن
سلام، وقت بخیر...
نمی دونم جای سوام اینجا هست یا نه،
دو سه هفته است که شارژم خودبخود کم می شه بطوری که مثلا در عرض دو هفته ۱۰ گیگا بایتش پریده ( شاید ۱ گیگ هم دانلود نکرده باشم) مودمم وایرلسه اما بردش خیلی کمه...
دیگه طوری شارژ کم می کنه که مجبورم هی مودمو خاموش و روشن کنم،
یکی لطف کنه راهنماییم کنه... خیلی هم از نرم افزارا و اصطلاحات و اینا سر در نمیارم یکی لطف کنه ساده توضیح بده باید چی کار کنم،
ممنونم...
سلام میخواستم بدونم مشه مودم رو به یه شهردیگه برد
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
با تشکر ازشما
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
من چطور میتونم جواب سوالم رو بگیرم
سلام
آره اگه با ماشین ببری میشه برد
(شوخی کردم)
خوب دوست عزیز چرا نشه.فرقی نمیکنه.هرجا بخوای میتونی استفاده کنی
راستی وردتو به انجمن تبریک میگم
![]()
مخابرات تهران چی؟؟؟
راستی سرعت 256 دانلودش روی چنده؟؟؟
پارس آنلاین 512 را نامحدود میده 25 تومن . 256 مخابرات بهتره؟؟؟
راستی باز کردن صفحاتتون خوبه؟؟
تشکر بابت پاسخ
---------- Post added at 04:57 AM ---------- Previous post was at 04:55 AM ----------
جمع آوری adsl از روی خط دوستان چند روز طول میکشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)