چرا تایپک من نایش داده نشد؟
چرا تایپک من نایش داده نشد؟
اگه منظور شما همون install_orginal هست كه اصلا كاري به dvd بازي نداريم.وقتي بازي رو نصب مي كنيد به مسير نصب بازي بريد و پوشه img رو با پوشه img كه در پوشه هي دانلودي install_orginal هست جايگزين كنيد.
در مورد dvd هاي بازي هم اگه مي بينيد دستكاري شده(مثلا تبليغات دور زمين همش اسم شركت شده يا منو فارسي شده) اصلا از اون استفاده نكنيد و يه نسخه دستكاري نشده(كه ليگ برتر نداشته باشه) بگيرين تا بعدا دوباره مشكل ساز نباشه.
نسخه دستکاری نشده رو از کجا میشه خریداری کرد
چرا داره توي اين مسير
PES2009 DVD9 Original Setup\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img
شما img فايل هاي داخل dvd رو انتقال ميدي داخل پوشه img فايل بعد با استفاده از Setup دوباره بازي رو نصب مي كنيد تا بازي در مسير صحيح در ريجستري شما ايجاد بشه. مشكل اينكه شما نمي توني پچ نصب كني اينه كه چون فايل هاي نصبي دستكاري شده بازي به جاي اينكه توي مسير KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 در ريجستري تشكيل بشه توي يك آدرس ديگه تشكيل ميشه و موقع نصب پچ چون اين مسير تعريف نشده فكر مي كنه بازي نصب نشده
اقا krasur کسی به داد ما نمیرسههههههههههههههههه
سلام یه سوال داشتم کمکم کنید ممنون میشم
من قبلا پی اس با مانیتور معمولی بازی میکردم خوب بود اما ال سی دی گرفتم وقتی بازی میکنم تصویر تار میشه وقتی پاس میدم یا شوت میزنم تصویر یه جوری میکشه و چشمو اذیت میکنه
رم:2 گیگ گرافیک :9400 جی تی 1 گیگ سی پیو: 4600 ای ام دی دو هسته ای
دوست عزيز چند بار اين سوال شده قبلا اگه سرچ ميكردي جوابتو ميگرفتي. منم اين مشكلو داشتم كه اساتيد كمك كردن و مشكلم حل شد .شما فركانس مانيتورتو يا همون lcd پايين بيار درست ميشه اگه ديدي نشد رزوليشن مانيتور هم پايين بيار
استاد krauser راهنمايي كنيد
امروز پچ 1.40 كه شما در چند پست قبل قرار داديد را نصب كردم اما در انتهاي نصب با اين پيغام مواجه شدم.علتش چيست و چاره چيه؟ [IMG][/IMG]
عكسي كه گرفتم آپ نشود مجبور شدم كل متنشو بنويسم
the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrad patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have yhe correct upgrade patch.
دوست عزيز شما برو اين مسير كه مي گم:
در قسمت Run تايپ كن regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
بگرد ببين فولدر Konami رو پيدا مي كني يا نه اگه نه يعني اينكه نصب بازيت دستكاري شده هست واسه همين نمي توني پچ نصب كني. براي حل مشكلت از install originall استفاده كن
ای بابا اوردم 60 هرتز باز میکشه رزولیشن بردم 640 بازم میکشه هر کاری بگی کردم فقط در یه صورت نمیکشه گرافیک رو لو باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)