.........................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:40.
عرضم به حضور شما که من دوبار تا حالا هم فیلتر گیربکس و هم روغنشو عوض کرم.یکی 2 سال پیش.یکی 6 ماه پیش که توربین عوض کردم
بحث بحث فن برقی و بوی روغن و اینا فکر نمیکنم باشه.چون فن برقی رو من دقیقا رو قاعده و حساب کتاب بستم
از راهنماییتون ممنونم
من یه بار مجبور شدم به دلیل خراب شدن گاورنر 250 کیلومتر رو با دنده1 حرکت کنم
در اواخر جاده صداهای عجیبی ازش ساطع میشد
بعدها مشککلات زیادی پیش اومد
چیزی که خودم فکر میکنم نیم سوز بودن گیربکس هستش
زمانی که سرد هست و روغن نو و مرغوب هستش درست کار میکنه
تو گرما فرار روغن داره
درود بر دوستان و تبریک سال نو
سیستم گاز را از روی ماشین پیاده کردم مشکلی که پیش آمده یکی از لولا های صندوق جا نمیره در پستهای قبلی چند تا عکس بود که خیلی کارم را آسان کرد اما وقتی که میخواهم جا بزنمش حالت فنریت داره جا نمیره میخواستم بدونم جا زدن این لولا روش خاصی داره؟ در ضمن صندوق اصلا فنر نداره لطفا راهنماییم کنید .متشکرم
Last edited by as5778; 23-03-2016 at 18:10.
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:40.
.................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:41.
متاسفانه توضیح اینکه چطوری باید جا بزنید یک مقداری مشکله چون باید دقیقا روی محل کار نشان داده بشه، ولی همانطور که آقا محمد اشاره کردن حتما باید داخل صندوق عقب خالی کنین و داخل صندوق بخوابید و با استفاده از نیروی پا سر فنر را فشار داده و جا بزنید ( اگر نفر دوم باشه که جا بزنه خیلی بهتره) چون با دست جا زدن تقریبا امکانپذیر نیست و نیروی بسیار زیادی لازم هست و با توجه به اینکه باید در حالت دولا شدن کار انجام بدید فشار زیادی هم به کمر وارد میشه.
قبل از جا زدن فنر ها، تمام بخشهای متحرک و پیم و لولا ها و ..را بخوبی گریس بزنید. از گریس نسوز بلبرینگ استفاده کنید تا با گرما آب نشه و داخل صندوق کثیف نکنه.
![]()
سلام.اساتید یه سول فنی داشتم
نحوه ترتیب سفت کردن پیچ سرسیلندر روی 6 سیلندر و 8 سیلند رو توضیح بدید
قبلا یادمه سرسیلندر 8 رو به صورت یه دایره از یک پیچ شروع میشد
و اندازه سفت کردنشون رو
ممنون
نیاز داره واشر سرسیلندر نوا رو چسب مزدا زد؟
بطور کلی برای باز و بسته کردن پیچهای سرسیلندر در همه موتورها بهترین روشن استفاده از فرم مارپیچی و یا حلزونی است، و از این روش در قطعات دارای شکل گرد هم استفاده میشه.
همینطور برای باز و بسته کردن قالپاق درب سوپاپ موتورها.
برای باز کردن پیچها باید موتور کاملا سرد باشه چون در غیر این صورت سرسیلندر تاب برمیداره.
مقدار نیروی لازم برای سفت کردن پیچهای سرسیلندر شورلت 100 پوند بر اینچ مربع هست.
مواد مورد استفاده در واشرهای سرسیلندر بصورت معمول دارای چسب هستند که بعد از سفت شدن پیچها و گرم شدن عمل میکنه و دیگه نیازی به چسب زدن نیست،فقط گاهی ممکنه بخاطر ایراداتی در سرسیلندر یا سیلندر مقداری چسب که به حرارت و فشار زیاد مقاوم باشه استفاده بشه.
از همه دوستان و اعضاء تمنا میکنم اگر بعد از نوشتن یک پست، سوال یا مطلب دیگه ای داشتن، از نوشتن یک پست جدید با محتوای کم خوداری کرده و حتما از " ویرایش پست " برای اضافه کردن مطلب جدید استفاده کنند، تا از ازدحام و شلوغی بیش از حد کلوپ با پستهای بسیار کوتاه و یا بدون بار علمی جلوگیری شود.
سپاسگزارم
![]()
.....................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)