تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 886 از 1126 اولاول ... 386786836876882883884885886887888889890896936986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,851 به 8,860 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

رییس سازمان سنجش تكذيب كرد/
    خبر حذف آزمون در تمام رشته های کارشناسی پیام نور تکذیب شد !!

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : رییس سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به اعلام خبر حذف کنکور از تمام رشته محل های مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: این موضوع صحت ندارد و هیچ دانشگاهی بدون توجه به میزان رقابت داوطلبان نمی تواند آزمون را در تمام رشته های خود حذف کند.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ابراهیم خدایی ، رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تصمیم برای اینکه پذیرش دانشجو در چه رشته هایی از کنکور به شیوه با آزمون و در چه رشته هایی با احتساب سوابق تحصیلی (بدون آزمون) باشد براساس میزان رقابت داوطلبان صورت می گیرد.

وی با یادآوری اینکه پذیرش دانشجو در ۱۰ هزار کد رشته محل دانشگاهی در مقطع کارشناسی از سال گذشته به صورت بدون کنکور اعلام شده است، افزود: در دی ماه سال ۹۱ اعلام کردیم که پذیرش دانشجوی کارشناسی برای ۱۰ هزار کدرشته محل از دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی براساس سوابق تحصیلی انجام می گیرد که متقاضیان واجد شرایط از نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱ (ترم بهمن ۹۱) مشغول به تحصیل شدند.

خدایی تصریح کرد: امسال هم پذیرش دانشجو به شیوه بدون آزمون (با احتساب سوابق تحصیلی) برای همان ۱۰ هزار کدرشته محل قبلی صورت می گیرد و هیچ تغییری در آن نخواهیم داشت.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور برخی اظهارات مبنی بر حذف کنکور از تمام رشته محل های مقطع کارشناسی پیام نور را رد کرد و گفت: مسوولان پیام نور احتمالا می خواستند آمادگی خود را برای حذف کنکور کارشناسی در این دانشگاه بیان کنند که این موضوع، جای قدردانی دارد اما به معنای عملی شدن آن برای سال تحصیلی پیش رو نیست و آنها نمی توانند بدون توجه به رقابت داوطلبان، نسبت به حذف آزمون از تمام رشته محل های خود اقدام کنند.

مسوولان پیام نور طی چند روز گذشته اعلام کردند که دانشجویان مقطع کارشناسی برای سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ را بدون آزمون و با توجه به سوابق تحصیلی داوطلبان پذیرش خواهند کرد و حتی در دوره های فراگیر خود نیز پذیرش مقطع کارشناسی نخواهند داشت.

2. 3 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کسی تونسته تو طرح ضیافت ثبت نام کنه؟
    من از 10 این ماه هر چی میزنم دانشگاه محل تحصیل رو باز نمیکنه از دانشگاه هم که پرسیدم گفتن ما خبر نداریم و احتمالا 20 این ماه جلوش باز بشه
    خدایی دانشگاهی بی خود تر سایتی چرت تر و سیستم تحصیلی مزخرف تر از پیام نور ندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

کسی تونسته تو طرح ضیافت ثبت نام کنه؟
    من از 10 این ماه هر چی میزنم دانشگاه محل تحصیل رو باز نمیکنه از دانشگاه هم که پرسیدم گفتن ما خبر نداریم و احتمالا 20 این ماه جلوش باز بشه
    خدایی دانشگاهی بی خود تر سایتی چرت تر و سیستم تحصیلی مزخرف تر از پیام نور ندیدم

برای ثبت نام در طرح ضیافت ، به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس مراجعه کنید .

5. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من 1.30 نمره از ه درسم اگه بگیرم مشروط نمیشم :(
    هیچ کودوم از استادام هم که ماشالله اصن ایمیل جواب نمیدن
    چیکار کنم ؟ میشه کاری کرد ؟ :(

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    این معرفی به استاد چطوری هست؟
    مثلا من ترم بعد میتونم معرف بگیرم یا فقط تو ترم تابستانی معرفی میدن و اصلا کدوم درس ها رو معرف میدن؟
    ممنون از پاسختون

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

از سه شنبه افتادم دنبال شکایت به نمره تشریحی ولی تا به الان به هیچ نتیجه ای نرسیدم استاد بی چشم و رو هم رفته مسافرت پاسخ نامه های تشریحی رو هم به آموزش تحویل نداده ! نمیدونم چنین اجازه ای داره یا نه ؟
    از این پیام نور دانشگاه بی در و پیکر تر من تو عمرم ندیدم کلا برای کسی اهمیتی نداره اونی هم که دل میسوزونه کاره ای نیست که بتونه کاری انجام بده رئیس دانشگاه هم که ماشالله ... چیزی نگم بهتره خلاصه به احتمال زیاد من این درس رو به خاطر هیچ و پوچ افتادم

9. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

از سه شنبه افتادم دنبال شکایت به نمره تشریحی ولی تا به الان به هیچ نتیجه ای نرسیدم استاد بی چشم و رو هم رفته مسافرت پاسخ نامه های تشریحی رو هم به آموزش تحویل نداده ! نمیدونم چنین اجازه ای داره یا نه ؟
    از این پیام نور دانشگاه بی در و پیکر تر من تو عمرم ندیدم کلا برای کسی اهمیتی نداره اونی هم که دل میسوزونه کاره ای نیست که بتونه کاری انجام بده رئیس دانشگاه هم که ماشالله ... چیزی نگم بهتره خلاصه به احتمال زیاد من این درس رو به خاطر هیچ و پوچ افتادم
    محسن جون ( آقا محسن بودی دیگه نه ؟ ) من درکت میکنم میدونم چه حسی داری ... این ترم یکی از بچه ها رسما یه درسی رو میفتاد ولی چون استاد آشنای عموش بود بهش 3.5 نمره توی تشریحی داده بود ... 3.5 نمره یعنی 2 تا سوال کامل + نصف یک سوال ... که طرف میگفت فقط فرمول پر کرده ... با فرمول میشه 3.5 نمره گرفت ؟؟؟ ... حالا منی که مطمئن بودم نمره ام میشه 2.80 داده 2 ... اونی که مطمئن نبوده حتی 1 میشه داده بهش 2.40
    ( فکر کنم سر کلاس یکم سوزندمش و زیاد با دخترها شوخی میکرد و من هم توی کلاس جدی بودم و نمیخندیدم، بدش اومده ... از قیافه اش معلوم بود کلا ... سیگنال رو دریافت میکردم )
    یک استاد کاملا بی سواد بود و حالا ادعا هم داشت ... از 8 فصل هم 2 فصل بهمون درس داد
    خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره ( من به این جمله شک ندارم )

11. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

15 تیر هم تموم شد ولی نمره یکی از درسها رو هنوز تایید نکردن. چی کار میشه کرد؟؟

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از شما که خوبه . از منو فقط سه واحدشو تایید کردند!

14. این کاربر از error403 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

محسن جون ( آقا محسن بودی دیگه نه ؟ ) من درکت میکنم میدونم چه حسی داری ... این ترم یکی از بچه ها رسما یه درسی رو میفتاد ولی چون استاد آشنای عموش بود بهش 3.5 نمره توی تشریحی داده بود ... 3.5 نمره یعنی 2 تا سوال کامل + نصف یک سوال ... که طرف میگفت فقط فرمول پر کرده ... با فرمول میشه 3.5 نمره گرفت ؟؟؟ ... حالا منی که مطمئن بودم نمره ام میشه 2.80 داده 2 ... اونی که مطمئن نبوده حتی 1 میشه داده بهش 2.40
    ( فکر کنم سر کلاس یکم سوزندمش و زیاد با دخترها شوخی میکرد و من هم توی کلاس جدی بودم و نمیخندیدم، بدش اومده ... از قیافه اش معلوم بود کلا ... سیگنال رو دریافت میکردم )
    یک استاد کاملا بی سواد بود و حالا ادعا هم داشت ... از 8 فصل هم 2 فصل بهمون درس داد
    خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره ( من به این جمله شک ندارم )
    کوروش ــم
    اگه واقعا با نمره کم می افتادم مشکلی نبود فقط قضیه سر اینه که من نمره قبولی میگیرم و نمره ام رو بهم نمیدن ! خیلی حس بدی ــه
    آخه اگه همین بود باز یه چیزی : این ترم یه درس 2 واحدی اختیاری هم برداشته بودم که اصلا براش امتحان ترمی در نظر نگرفتن بعدا مشخص شد که نمره با استاده در حالی که تو فایل ارائه دروس اسم کتاب و نوع آزمون ( تشریحی ) رو نوشته بود خلاصه رفتم پیش استاد و بهم گفت یه مقاله ای چیزی بنویسم نمره رو بر اساس اون بده منم نوشتم و تحویلش دادم ولی هنوز که هنوزه نمره ام رو نداده ! فقط تو بخش میان ترم برام 6 وارد کرده اصلا نمیدونم قضیه اش چیه از هر کی هم سراغش رو میگیرم میگن ندیدیمش . کلا پیام نور ما بی در و پیکر شده خدا ازشون نگذره که این قدر اذیتمون میکنن
    از جمع 5 تا درس تا به الان هم هیچ کدوم رو تایید نکردن

16. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •