آقا شرمنده افتادی تو زحمت ها .... یه دنیا ممنون دادا
آقا شرمنده افتادی تو زحمت ها .... یه دنیا ممنون دادا
دوست عزیز روشش همینه حالا اینکه کدوم صفحه ها کنل=ار هم قرار بگیرند انتخابی هستش.
یعنی صفحه ها رو یکی از اول و یکی از آخر پشت هم بذار بعدش این گزینه که قبلا گفتم رو فعال کن.
به اون طریقی که اون دوستمون گفتن درست صفحه ها چیده میشه... فقط اشکالش اینه که وسط نیست و نمیشه تا کردش
آغا تبدیلش کردم به پی دی اف... و پرینت گرفتم شد !!!
فقط فونت فارسیشو نمیشناسه اونم باید یه پی دی اف ساز بهتر پیدا کنم ... ممنون از همه
سوال نمایه و اعلام
سلام
همیشه هر وقت سوالی می پرسم میگم این دیگه آخریشه ... اما نمی دانم چرا تمامی ندارد
آخه هر روز مشتری هایی می آیند که درخواستی دارند که قبلا باهاش برخورد نداشتم
حالا رسیده ام به فهرست اشخاص، مکان ها و یا اعلام و نمایه
شعری دارم در حد 300 صفحه (معرف حضور است)
جدیدترین و انشاءاله آخرین مشکل با این فایل همین فهرست است
از صبح تا حالا دارم باهاش کار می کنم .... خیلی هااااا ساعت 10 صبح کجا ساعت 1 شب ...
و فقط دیگه شنبه را به زور و بدبختی وقت گرفتم
چقدر حرف زدم بریم سراغ مشکل
1- فهرست مکان برای کلمه های روبرو: میدان، خانه، زورخانه و .... روش انجام آن؟
2- فهرست اشخال رستم، سهراب، زال، ... روش انجام آن؟
3- حذف کلمه ای که قبلاً تعیین شده در این فهرست (خودش یک فهرست دارد اما می خواهد بعضی از کلمات از این فهرست حذف شود)
4- اضافه کردن کلماتی به مثلاً فهرست اشخاص یا اضافه کردن کلماتی جدید به فهرست مکان
5- کلا هر نکته ای که لازم می دانید
قط کلمه مورد نظر
سلام
در ریپلیس راهی وجود دارد
که عین کلمه موردنظر را جستجو و سپس ریپلیس کند
مثلاً من کلمه «به ای» را می خواهم
نه مثلا به این یا به ایات
چطور دقیقا عین همان کلمه پیدا شود و ریپلس شود با کلمه موردنظرم مممنونم واقعا
با سلام من امروز افیس 2013 نصب کردم . اما با نوشته هایی که توش اعراب عربی دارن مشکل دارم . نشون میده ولی روش یه مربع میاد!!!!!!!!! در ورد 2007 چنین مشکلی نداشتم. اگه فونت رو arial یا times بزارم مشکل نداره اما واسه فون های فارسی مثل نازنین این مشکل پیش میاد. راه حلی ندارین؟
سلام تو option های جستجوش match suffix رو بزنی انگار درست می شه
شرمنده لینکی دارید که تمام این گزینه ها رو بگه چکار می کنند
یا خودتان می دانید
همون find رو که می زنی پایین سمت چپ more رو اگه بزنه option ها میاد دیگه بعد math suffix رو بزن ( من امتحان کردم جواب می داد)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)