تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 886 از 2365 اولاول ... 38678683687688288388488588688788888989089693698613861886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,851 به 8,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه farzad_sx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام،
    دوستان من دنبال این محصول میگردم ولی متاسفانه نمیتونم پیداش کنم .
    به نظرتون از کجا میتونم پیداش کنم و به نظرتون حدود قیمتش چقدر میتونه باشه ؟

هد یونیت JVC مدل KD-X50BTu
    اینم عکسش

اینم لینک مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چیز دیگه ای اگه بود که همچین قابلیت هایی داشت رو اگه از مارک های دیکه هم بود لطفا بهم معرفی کنید.
    کلا من دنبال یه هد یونیت هستم با این مشخصات که :
    1- فقط usb خوردن برام کفایت میکنه ( بدون سی دی )
    2- امکان اتصال توسط بلوتوث برای تماس
    3- AUX هم اگه داشته باشه خوب قطعا خوبه.
    4- زیاد اهل کوبوندن نیستم فقط توی ماشین میخوام صدا برام خوب باشه.

ماشین پراید

مخلصم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم که جواب دادید پس من میتونم ورودی دو تا امپو gلوپ کنم و موازی ببندم؟ ,وفرها که میدونم ۱۵۰ وات هستند,اما فیلتر پایین گذر برای فرکانس دارند؟این مدل کنوود که فرمودید تا فرکانس 5000 ساپورت میکنه میشه بالای 1500 هرتزشو طبق مانوئلی باندها فیلتر کرد؟یه کنوود 9450 چهارکاناله رو میشه بریج کرد و استفاده کرد؟ وات تیوترها روی چه قدرتی باید کات بشن؟kenwood 5203 جواب میده؟
    در مورد باطری نفرمودید اگه ساب نبندم, نیاز به تعویض داره؟۵۵امپرساعت اتمی هست.
    شرمنده سوالام زیاد شد
    سلام دوست خوبم،خواهش ميكنم،انجام وظيفه كردم.
    ببينيد شما بايد اون جامپر رو برداريد و بعد جداگانه به ووفرها و تيوترها ورودي بديد.براي تنظيم HPF ‌ و فركانس كات آف كار كمي مشكله چون اغلب آمپهاي دوكانال General متاسفانه اين قابليت رو ندارن و فقط LPF دارن.چرا كه شما بايد براي ووفرها HPF و فركانس كات آف 80Hz و براي تيوترها نيز HPF و بالاترين فركانسي كه آمپليفاير توانائي كات داره رو انتخاب كنيد.
    باز هم خدمتتون عرض ميكنم براي ووفرها بالاي 150 وات و براي تيوترها تا 60 وات كافيه
    با تشکر بینهایت از اظهار لطف شما برای پاسخگویی
    الان که امپلی ندارم با این باندا بعضی صداهای بیس رو نمیزنه اسپیکر 1073 (با اسپیکرهای خونه بعضی بیس ها رو تو اهنگ میشنوم که تو ماشین نمیزنه) حالا سوال اینه که با امپلی فرقی میکنه یا نه؟
    الان اسپیکرهای فابریک جلو قطعه اگه وصلشون کنم خیلی صدا خراب میشه؟
    قیمت حدودی یه امپلی 2 کانال و همچنین 4 کانال که کیفیت متوسط داشته باشه چنده؟
    مخلصم ابي جان
    البته شما نبايد اسپيكرهاي خانگي رو با خودروئي ها مقايسه نمائيد.كلا داستانشون متفاوته.يه درايور 16.5 اينچي تو يه كابينت حرفه اي چنان BASS و Low Bass رو ميتونه اجرا كنه كه انگار داريد به صداي يك ساب ووفر 10 اينچي گوش ميديد.
    در مورد آمپليفاير بله كاملا تو حجم،كيفيت، قدرت صدا و... تاثير داره. صدا تو ولومهاي بالا Distortion نميشه و...كلي حسن ديگر.
    در مورد قيمت واقعا نميدونم و ضمنا قيمتها اينقدر پرت و پلا و بالا هستند كه من اگر بخوام هزينه كنم هيچگاه پول بابت اين برندها با اين قيمتها نميدم. منظورم همين آمپهاي مثلا پايونر و كن وود و....هست.حد اقل پولم رو جمع ميكردم و هزينه رو پاي يك برند اسم رو رسم دار ميكردم تا دلم نسوزه.
    اون اسپيكرهاي جلو رو هم وصل كن ببين اگه صدا مشكلي نداشت استفاده كن.بايد امتحان كنيد.
    امیدوارم جواب سوالم رو اینجا پیدا کنم
    برای داشتن یک صدای مقبول و معقول از لحاظ Voice و Bass تصمیم گرفتم برای شروع، یه هدیونیت سونی مثل MEX-BT4050U تهیه کنم:

میخوام 4 تا خروجی 52W رو برای اسپیکرهای درها اختصاص بدم و بدون توجه به 3 خروجی Pre Out از خروجی اختصاصی که برای ساب داره

برای اتصال یه ساب مثل XS-GTX121LS کمک بگیرم.

نمیدونم تا اینجا چقدر تصمیمم درست بوده ولی نکته اصلی این دیاگرامیه که منو به شک انداخته که مگه ممکنه این هدیونیت بدون آمپلی فایر به ساب وصل بشه

خواهش دارم در این زمینه کمک کنید تا بدونم نظرم در این مورد چقدر صحیحه
    دوست من در مورد پخشهاي سوني كمتر كسي تجربه داره چون صداي خوبي ندارن و هزينه كردن براش به نظر مياد زياد مناسب نباشه.من 7016 كن وود رو پيشنهاد ميكنم كه به نظر بهترين انتخاب هستش.
    براي ساب نيز اون خروجي PRE AMP هست(البته اون كابل مشي رو نميدونم براي چي گذاشتن چون روي بدنه دوتا سمت چپ ساب هست) و بايد به آمپليفاير متصل بشه.خيالتون رو راحت كنم. هيچ ساب ووفري بدون آمپليفاير اكسترنال درايو نميشه
    در مورد دياگرام بايد عرض كنم،پخش شما 4 جفت خروجي معمولي از طريق سيم داره كه 4 تا خروجي RMS نهايت 22 وات ميده براي اسپيكرها.
    حالا اگر بخواهيد قدرت بيشتري داشته باشيد براي استيجهاي جلو عقب و ساب ووفر سه جفت خروجي RCA تعبيه شده كه بايد به آمپليفاير متصل بشه.
    اميدوارم خوب توضيح داده باشم.
    سلام دوستان عزیز
    میخواستم بدونم واسه یه سیستم پخش تقریبا خوب چقدر باید هزینه کرد؟
    کیفیتش خوب باشه ، صدا لازم نیست خیلی بلند باشه که تا 100 متر شنیده بشه ولی تو ماشین خوب باشه
    فلش USB بشه وصل کرد بهش و اگه ورودی 3.5mm هم داشته باشه خیلی خوبه
    ماشین ماتیز
    مرسی
    كن وود 7016 حدود 400 و خورده اي دقيق ندامر. البته تا 460 هم شنيدم.ولي خودم قيمت نكردم.
    سلام آقا حمید عزیز من یه هدیونیت kenwood مدل KDC-3054U دارم که فقط یک جفت خروجی RCA داره به نظرت من می تونم یه آمپیلی kenwood 7205 رو که کواکسیال DLS 1073 رو تغذیه کنه نصب کنم ؟ به نظرت هدیونیت توان پاسخ دادن به آمپیلی رو داره ؟ دیروز رفتم DLS 1073 رو از توپخانه قیمت کردم یارو گفت با گارانتی عکاظ 300 تومن ، البته خیلی جالب بود برام تویه خیابون عباسی فقط یه نفر داشت که DLS رو می گفت 420 تومن و آمپلی رو 245 تومن فروشگاههایی هم که نداشتن می گفتن چینیه درجه 2 و 3 هستش و یکی دیگه می گفت پایونیر 6974 از 1073 خیلی بهتره !
    یه زحمت دیگه براتون داشتم آقا حمید که اگه لطف کنید و قیمت DLS 1073 و آمپیلی رو برام بگیرید ، واقعا ممنون
    سلام گلم.ممنون از محبت شما
    ببينيد خخروجيش چند ولته ؟اگر 4 به بالا باشه بله اگر كمتر از 4 ولت باشه خير مخصوصا با 7205 كه قبلا دوستان تجربه اش رو داشتن.
    قيمت 1073 رو هم چند وقت پيش 330 تومن قيمت داشتم تو خ سورنا.الان نميدونم.ضمنا 1073 تا جائي كه ميدونم چيني نداره و تايوان هست و اخرين وارد كنندش شركت زاب كيش بوده كه شنيده ها حاكي از اونه كه ديگه براشون صرف نميكنه وارد نمايند.چون قيمت تمام شده اين محصول (1073) خيلي بالا هست.لذا هر كي قيمت پائين ميده خريد قبل هست و بعيده ديگه وارد بشه.
    خدا رو چه ديدي شايد ارز كاهش يافت و مجددا قيمتها به حالت نرمال درآمد ووارد كننده هم ترغيب به واردات.انشاءالله

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    دوستان من دنبال این محصول میگردم ولی متاسفانه نمیتونم پیداش کنم .
    به نظرتون از کجا میتونم پیداش کنم و به نظرتون حدود قیمتش چقدر میتونه باشه ؟

هد یونیت JVC مدل KD-X50BTu
    اینم عکسش

اینم لینک مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چیز دیگه ای اگه بود که همچین قابلیت هایی داشت رو اگه از مارک های دیکه هم بود لطفا بهم معرفی کنید.
    کلا من دنبال یه هد یونیت هستم با این مشخصات که :
    1- فقط usb خوردن برام کفایت میکنه ( بدون سی دی )
    2- امکان اتصال توسط بلوتوث برای تماس
    3- AUX هم اگه داشته باشه خوب قطعا خوبه.
    4- زیاد اهل کوبوندن نیستم فقط توی ماشین میخوام صدا برام خوب باشه.

ماشین پراید

مخلصم
    من آدرس نمايندگيش رو نميدونم ولي به 8016 كن وود هم ميتونيد فكر كنيد.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید. من یه باند و آمپ با مشخصات زیر دارم:
    Infinity kappa 963.9i
    Kenwood KAC-M626
    کابل کشی سیستم 8 گیج و باطری ماشین 66 آمپر اتمی هستش.
    می خوام بدون تغییر در کابل کشی وبدون نیاز به خازن یه آمپ و ساب دیگه اضافه کنم. دوستان چی پیشنهاد می کنن؟
    برای مثال می تونم آمپ و ساب زیر رو ببندم؟
    Earthquake Sound PH800W/2
    Kenwood KFC-W3013

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی حمید جان از پاسخت ، والا نمی دونم خروجی rca پخشم چند ولته رو جعبش و دفترچه راهنماش هم چیزی ننوشته تویه اینترنت هم گشتم هیچی پیدا نکردم به نظرت از کجا بفهمم چند ولته ؟ یعنی اگر زیر 4 ولت باشه باید پخش رو عوض کنم ؟
    فقط این نوشته رو داره rca-preout X 1 / sub-woofer level control
    لطفا یه هدیونیت از آلپاین با قیمت مناسب معرفی کنید که خروجی rca اون بالای 4 ولت باشه

بازم ممنون از استاد آقا حمید گل
    Last edited by nemesis_22044; 06-12-2012 at 17:47.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان ببخشید باز مزاحم همشیگی اومد
    شرمنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفقا این ضبط فابریکی ما زده روش 4 تا خروجی 25 آمپر یعنی واقعا 25 توان میده یا الکی روش زده؟
    میخوام 6964 بزارم که 40 وات ورودی میخواد میخواستم ببینم این ضبط ما با این 6964 میتونه راه بندازه یه صدا به ما بده از این باند فابریکی ها بهتر باشه یا نه کم میاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اساتید. من یه باند و آمپ با مشخصات زیر دارم:
    Infinity kappa 963.9i
    Kenwood KAC-M626
    کابل کشی سیستم 8 گیج و باطری ماشین 66 آمپر اتمی هستش.
    می خوام بدون تغییر در کابل کشی وبدون نیاز به خازن یه آمپ و ساب دیگه اضافه کنم. دوستان چی پیشنهاد می کنن؟
    برای مثال می تونم آمپ و ساب زیر رو ببندم؟
    Earthquake Sound PH800W/2
    Kenwood KFC-W3013

آقا عادل میشه در مورد صدای باندت یکم توضیح بدی؟راضی هستی؟من دنبال صدای کیفیتی هستم بهم پیشنهاد شده میخواستم ببینم گزینه خوبی هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابک جان من سیستم باز نیستم. فقط می تونم با 718EX که رو ماشین پدرم هست مقایسه کنم که از اون خیلی بهتره. 718 در ولوم بالا واقعا غیر قابل تحمل میشه ولی اینفینیتی اینطوری نیست. ایشالا یکی هم جواب منو بده.

11. این کاربر از adelasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوستان ببخشید باز مزاحم همشیگی اومد
    شرمنده
    رفقا این ضبط فابریکی ما زده روش 4 تا خروجی 25 آمپر یعنی واقعا 25 توان میده یا الکی روش زده؟
    میخوام 6964 بزارم که 40 وات ورودی میخواد میخواستم ببینم این ضبط ما با این 6964 میتونه راه بندازه یه صدا به ما بده از این باند فابریکی ها بهتر باشه یا نه کم میاره
    عزیز کار خیلی خوبی کردی که باندی انتخاب کردی که وات پایینی داره.. زمانی که باند به صورت مستقیم قراره به پخش وصل بشه و از امپ داخلی پخش تغذیه بشه بهترین کار اینه باند وات پایین انتخاب بشه تا صدا توی ولوم بالا کمتر خراب بشه و اصطلاحا دیستورت کم بشه
    بابک جان من سیستم باز نیستم. فقط می تونم با 718EX که رو ماشین پدرم هست مقایسه کنم که از اون خیلی بهتره. 718 در ولوم بالا واقعا غیر قابل تحمل میشه ولی اینفینیتی اینطوری نیست. ایشالا یکی هم جواب منو بده.
    اینفینیتی 100 درصد از 718 سرتره ..امپ ارت هم بد نیست ساب 3012 هم ساب خوبیه و با یه باکس اصولی حجم صدا و کیفیت قابل قبولی خواهد داشت...

13. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا بحث ضبط و باند و رها کنید. من به خاطر امضای Amir..H بزرگوار ایمان آوردم، البته هنوز هم درگیر پیدا کردن بقیه آیه هستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •