خود اون فایل rar فرمتش Iso هست ، همونو بریزید تو فولدر Iso
راستی به جای under cover شما Carbon بازی کن حال میکنی منم امروز تمومش کردم کمک هم خواستی در خدمتم
خود اون فایل rar فرمتش Iso هست ، همونو بریزید تو فولدر Iso
راستی به جای under cover شما Carbon بازی کن حال میکنی منم امروز تمومش کردم کمک هم خواستی در خدمتم
ببخشید فرمت cso رو هم باید تو فولدر iso بریزم؟
بعد میدونید این game sharing برای چی هست ؟
بعد ببخشید فرمت فریمورش چی هست ؟
خیلی ممنون
دستت درد نکنه نه بابا ناراحت چی به نظرت می ارزه x360 مدل پرمیوم 60 گیگ رو با PSP 3000 نو عوض کنم ؟
با یک دسته
سلام بر همه دوستان
من توی God of war اون مرحله که باید اون زنه که بال دار رو بکشی گیر کردم تا جونش کم میشه می افته رو زمین دوباره میره رو ستون و جونش زیاد میشه . چیکار کنم؟
در ضمن هر کدوم از دوستان سیو کامل gta:vice city رو داره بذاره . می خوام همه ی نقشه آزاد شده باشه %
ممنون.
راستش بستگی به خودت داره. من X360 هم دارم ولی اصلا بازی نمی کنم. الان 1 هفتست که روشنش نکردم.
با PSP بیشتر حال میکنم تا X360. در ضمن بازی های X360 گرونتر از بازیهای PSP هستش. ولی اگه زیاد
بازی می کنی و تلوزیون HD داری به نظر من X360 برد جاسپر رو بگیر.![]()
وقتی میوفته زمین باید چند بار بزنیش بعد که میره روی ستون یه چیزایی طرفت پرت میکونه که باید با سپر به خودش برگردونی . اینقدر این کارو بکن تا بمیره .
سلام دوستان من یه psp 2000 پیدا کردم که با روش پاندورا کپی خور شده و خیلی تمیزه فقط یک پیکسل سوخته کوشه تصویر داره که زیاد به چشم نمیاد یه مموری دو گیگ و یه کیف و مقداری بازیداره میخوام با ps3 40 gig خودم عوض کنم و 100 هزار تومن ازش بگیرم به نظرتون معامله کنم. در ضمن این پیسک سوخته باعث اسیب به سایره پیکسلای دیگهی ال سی دی نمیشه؟لطفا زود جواب بدین و ممنون میشم .
Last edited by kamil_ps3; 08-07-2009 at 13:21. دليل: ی
وقتی افتاد زمین برو روی قسمتی که نور دایره شکل روی زمین هست و سپرتو روبروش بگیر و دکمه ای رو که نمایان میشه بزن.چند بار باید دکمه نمایش داده شده رو بزنی تا بمیره.در ضمن این آخرین غول بازی هست و با کشتنش بازی تموم میشهسلام بر همه دوستان
من توی God of war اون مرحله که باید اون زنه که بال دار رو بکشی گیر کردم تا جونش کم میشه می افته رو زمین دوباره میره رو ستون و جونش زیاد میشه . چیکار کنم؟
در ضمن هر کدوم از دوستان سیو کامل gta:vice city رو داره بذاره . می خوام همه ی نقشه آزاد شده باشه %
ممنون.
وقتی پلی کردم این ارور رو داد:
the game cant be start(8002014c)
باید چیکار کنم.
بله
من خودم هم نمی دونم !
فرمتش ؟ یعنی چی ؟ فرمت فایلش یعنی ؟ PBP هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)