اگه شبکه سیستم ها اوکی هست ، کی تو کانتر سرور میشه ، بقیه هم از طریق find server داخل کانتر بهش وصل میشن
اگه نشد connect اسم کامپیوتر بنزید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه شبکه سیستم ها اوکی هست ، کی تو کانتر سرور میشه ، بقیه هم از طریق find server داخل کانتر بهش وصل میشن
اگه نشد connect اسم کامپیوتر بنزید
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من الان تو شبکه کردن سیستم ها مشکل دارم یعنی اصلا بلد نیستم سیستم هامو شبکه کنم
میشه راهنمایی کنید؟
سلام
من ویندوزم رو عوض کردم، الان که sxe رو اجرا میکنم همه چی مات میشه!!!!
چی کار باید بکنم؟؟
ویندوز 7
کارت گرافیک nvidia
یه سوال دیگه، چطوری میشه کاری کرد که سرعت دانلود بازی کم بشه تا ترافیک کمتری مصرف کنه؟؟
مبحثش کلیه! 2 تا سیستم رو باید با کابل مخصوص کراس به هم وصل کنید یا از طریق وایرلس اگر سخت افزارش رو دارید
بعدش برید تو تنظیمات کانکشن ها قسمت ipv4 به هر کدوم یک ip بدید
یکیش میشه سرور با ای پی 192.168.0.1
اون یکی میشه کاربر با ای پی 192.168.0.2 و gateway همون ای پی سرور رو میدید یعنی 192.168.0.1
فایروال ویندوز هم خاموش باشه
به قسمت شبکه کردن سیستم ها تو فروم مراجعه کنید بهتر متوجه میشید
کجا مات میشه؟ ویندوز قبلی و نسخه Sxe چیه؟
سرعت بازی هم در حد 3 کیلوبایت در ثانیه هست مصرف زیادی نداره
محدودش کنید لتنسی میره بالا
کد مربوط به دانلودش هم ingame download یه همچین چیزی باید باشه یه سرچ بزنید تو نت پیدا میشه ولی کمش نکنید...
مشکل اول درست شد، مربوط به کارت گرافیک اینتلم میشد که روی 8 بیت بود، درستش کردم
3 Kb چیه؟؟
یه net graph bezan سرعت دانلود یه چی حدود 100 kb و بیشتره برای من!!!
بازی هم سرعت دانلود مربوط میشه مگه ؟
بیشترین چیز پینگ نیاز هست که اونم به اینترنت شما بستگی داره
من الآن 512 دارم فقط یه کم گیر میزنه
من نمیدونم دوستانی که اطلاعات ندارن چرا بیخودی اسپم میکنن؟؟؟
عزیزم من خودم 4mb دارم، من اصلا حرفی از لگ و پینگو لیتسی زدم؟؟؟
اقا مطمئنی 100 کیلوبایته ؟!!! من net graph 2 ام کلا واسه اینکه اگه دراپ هم داشتم ببینم و سرعت دریافت و ارسال و فریم و... ولی سرعت بالای 5ک ندیدم اونم تازه تو سروری که 32 نفرش هم بودن و البته با بهترین تنظیمات cl_cmd 101 cl_update 101 rate 20000 fps 101 ...!
دوباره چک کنید و با نرم افزار های مخصوص از خارج بازی هم بررسی کنید مطمئنم اشتباه میکنید!!
اگر باز هم مشکل بود حتما ارسال و دریافت غیر گیم دارید و شاید یک مورد امنیتی باشه! از چه نسخه و پچی استفاده میکنید؟ فایروال و انتی ویروس چی دارید...؟
--------------------------------------
در مورد لتنسی هم دیگه همه میدونند تقریبا لتنسی و پینگ چیه و البته کیفیت انواع نت هم با هم فرق میکنه! من که پارس انلاین دارم و فعلا پینگم با داخل کشور 10 15 20 هست و سرعتم شده 1 مگ ولی قبلا که تا 2 مگ باز بود بیس اسپید بهترین پینگم 60 70 80 بود!! با این حال با اون هم لگ نداشتم و فشار بیش از توان به لاین سرعت نمیاوردم تا drop هم نداشته باشم
دوست عزیز این لینک کانتر پاک شده لینک دیگه ندارین بدین
http://www.rodfile.com/14h4o18zv7te/eswc_2011.rar.html
من یه نسخه ای دارم نمیدونم همونی هست که دوستمون معرفی کردن یا نه ولی خب نسخه کامل و عالی ای هست و مشخصاتش با اونی که گفتن همخوانی داره!
لینکش هیپ فایل بود ولی چون محدود بود تو تاپیک مستقیم کردن درخواست دادم و مستقیمش کردن تو اپلودباز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)