تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 959 اولاول ... 385785835875881882883884885886887888889895935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ب خاطر برگشتنه شخصیت محبوب این سری خوشحالم ...
    ولی این تریلری ک من دیدم بیشتر اکشن بود تا ...!
    امیدوارم اینطور نباشه .
    WE WANT SURVIVAL HORROR!

2. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ینی فکر میکنید این سری خوب از آب در میاد یا بازم مثل سری4 و 5 مضخرفه؟

4. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

امسال تقریبا 3 تا resident evil منتشر خواهد و سال بعد هم که شماره 6...........بازی رسما milk شده ....این بازی توان اینهمه پشت سر هم اومدن رو نداره

+

تریلر رو دیدم :

طبق گفته خود کپکام از اول تا اخر بازی بخش coop خواهد بود و کلیت بازی هم یه چیزی تو مایه های همین re5 خواهد بود(چون re5 بزرگترین موفقیت کیکام در سری resident evil بود)
    مراحل لیون کمی شبیه re های قبلی بود(البته فقط اتمسفرش و گرنه اکشن بودنش و مثلا سوار تانک شدنش در بازی مشهود)ولی مراحل کریس کاملا اکشن بود........

در کل تریلر واسه طرفداران resident evil اصلا خوب نبود ولی برای طرفداران شماره 4و5 از بازی re خوب بود....... .

محتوای مخفی: راستی 
    کپکام با این تریلر سیر نزولی خودش رو بیش از پیش نشون داد......متاسفم برای این کمپانی که لیاقت نداره یه ip خودش رو بروز کنه و تحویل طرفدراش بده

.
    Last edited by halflife g; 20-01-2012 at 14:53.

6. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من فقط پنجش رو بازی کردم.(Resident Evil5)

چندتا نسخه دیگه داره؟اسمهاشون رو بگین تا بریم واسه دانلودش.

راستی همه ی قسمتهاش رو بازی کنم؟آخه شنیدم همه ی نسخه ها باحال از آب درنیومده.
    فقط اسم بگین من برم بازی کنم از قافله عقب نمونم.

نمیدونم چطوری تا حالا از این سری بی خبر بودم؟!

یه تاپیک بزنید که اینجا سوال نکنم.
    تاپیک شو زدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه بمونه انشالله که بمونه

8. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در کل تریلر واسه طرفداران resident evil اصلا خوب نبود ولی برای طرفداران شماره 4و5 از بازی re خوب بود....... .
    چیزی که از زمان re4 به اینور معلوم بوده اینه که دیگه re به روزهای اولیه ی خودش بر نمی گرده و بعد از تغییر سبک دادنش دیگه جذابیت گذشته رو نداره..دوربین ثابت تو لوکیشن های شماره ی اول تا سوم رفت تو تاریخ.شایــــــــــد(البته احتمال خیلی زیاد)شماره ی 6 از 4 و 5 خیلی بهتر باشه(البته فعلآ از روی تریلری که دیدیم فقط میشه حدس زد!)

10. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مراحل لیون کمی شبیه re های قبلی بود(البته فقط اتمسفرش و گرنه اکشن بودنش و مثلا سوار تانک شدنش در بازی مشهود)ولی مراحل کریس کاملا اکشن بود........
    اون کریس بود ک هسوار تانک بود!لیون بنده خدا شبیه گذشته ها()بودش.یه چیزی بین رزیدنت اویل 2 و 4!(این جمله آخری رو امروز بیش از 100 بار در مکان های مختلف استفاده کردم!)
    من طرفدار رزیدنت اویل 5نیستم،ولی از قسمت اول اول تریلر(لیون...)خوشم اومد.جوش به رزیدنت اویل های قدیمی نزدیک شده بود.
    از یه طرفی دیگه بازی ای مثل رزیدنت اویل 1،2،3 توی این نسل جواب نمیده.
    از طرفی نباید بازی رو خیلی خیلی اکشن کنن.مثل قسمت دوم و سوم این تریلر!اون کاراکتر جدیدـه که کونگ فو کار بود،کریس با تانک،هلیکوپتر و ارتش اومد و یه سری نکات دیگه.........باید تعادل برقرار کنن بین رزیدنت اویل های اولیه و شماره 4!مثل قسمت اول این تریلر....
    ینی فکر میکنید این سری خوب از آب در میاد یا بازم مثل سری4 و 5 مضخرفه؟
    شماره 4 بازی خوبی بود،تغییراتش به نظر من مفید و به اندازه بودن،ولی رزیدنت اویل 5 کاملا تغییر کرده بود...........
    Last edited by Leon-117; 20-01-2012 at 14:55.

12. 10 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بعد از اویل زیرو بود که میکامی گفته بود بهتره که اویل ادامه پیدا نکنه....به هر حال هر چی که هست شده...
    می خواستم تاپیکشو روش کار کنم که مثل این که نفرات زیادی در صف هستن

حالا علیرضا هم که بیشتر از همه مایل هست دوستان با هم هماهنگ کنن برا تاپیکش(علیرضا رو داشته باشید ) تا دیگه انشالله باقی مباحث در مورد بازی رو اونجا پیگری کنیم که من یکی خیلی مشتاقم بریم تو مبحثش و اطلاعات همدیگرو بریزیم رو دایره و حالشو ببریم
    پس باقی مباجث انشالله بمونه تو تاپیکش...
    یا علی..

14. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من طرفدار رزیدنت اویل 5نیستم،ولی از قسمت اول اول تریلر(لیون...)خوشم اومد.جوش به رزیدنت اویل های قدیمی نزدیک شده بود.
    از یه طرفی دیگه بازی ای مثل رزیدنت اویل 1،2،3 توی این نسل جواب نمیده.
    از طرفی نباید بازی رو خیلی خیلی اکشن کنن.مثل قسمت دوم و سوم این تریلر!اون کاراکتر جدیدـه که کونگ فو کار بود،کریس با تانک،هلیکوپتر و ارتش اومد و یه سری نکات دیگه.........باید تعادل برقرار کنن بین رزیدنت اویل های اولیه و شماره 4!مثل قسمت اول این تریلر....
    این پست اخرین پستی هستش که اینجا میدم بقیشو انشالله تو تاپیک خود بازی در آینده :

مطمینا اگه رزیدنت اویل6 رو به فرم رزیدنت اویل3 بسازن جواب نمیده ولی اون تغییراتی که شما بخاطر بروز کردن بازی میدی نباید به هسته اصلی یا ستون فقرات بازی صدمه بزنه.... .

هسته اصلی رزیدنت اویل در گذشته این بود :
    کمی مبارزه کن(با اسلحه های اندک )بعد یه معما رو حل کن .....استفاده از اسلحه های کم و درنتیجه نیاز شما یه شلیک دقیق......علاوه بر اون جو ترسناک بازی هم که همه واقفن.... .

ولی هسته اصلی رزیدنت اویل های جدید اینه(50 درصد شماره 4 و 100 درصد شماره5 اینطوری بود) :
    یه اسلحه از کمد انتخاب کن بعد برو هر کی رو که دیدی لت و پار کنجو بازی هم ترسناک یا تاریک باشه یا نباشه فرقی نداره چون که تو نه ترسی از موجودات داری و نه قرار معما یا چیزی حل کنی و کمبودی هم تو مهمات نداری...... .

+

رزیدنت اویل 4شروع یه تغییر بود ولی نسبتا تغییر اگاهانه و خوبی بود(معماها سبکتر شده بودن ولی باز بودن.....جو ترسناک و در کنارش موجودات نسبتا ترسناکی بودن .....با اینکه دز اکشنش بالا بود) ولی 5 یه افتضاح برای این سری بود که مطمینا شماره 6 تلفیقی از 4 و 5 خواهد بود(حاضرم اینجا شرط ببندم)

بهرحال مبارک طرفداراش باشه و انشالله از بازی کردنش لذت ببرن...... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-01-2012 at 17:32.

16. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کارگردان Evil 6 اقای Eiichiro Sasak خواهد بود که در کارنامه خود از این سری کار کرده بازی Resident Evil Outbreakکار کرده

18. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من امیدوارم این کپکام یه ریمیکی چیزی از این RE3 کذایی بده بیرون !! دیگه اینقدر ملت چپ و راست بهش گیر ندن !

بعدش بره ادامه سری RE با فرمول جدید با خیال راحت بسازه ... RE ده تا دیگه هم بسازه امکان نداره برگرده به سبک قدیمیش و این چیز بدی نیست !

دوستان دیگه زیاد از حد دارن رو قضیه فکر میکنن ... و این قضیه هی داره بدتر هم میشه ( دیگه کم کم RE 4 شاهکار رو هم به این آتیش دارن میسوزونن ... )

راستی این کریس چرا اینقدر وزن کم کرده ؟ ! تو RE 5 از در رد نمیشد !

سال 2012 تا الان با خبر های خوبی شرو شده امیدوارم همین طور ادامه پیدا کنه

20. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •