تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 885 از 1547 اولاول ... 3857858358758818828838848858868878888898959359851385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ببخشید شما میشه بفرمایین ما که تو ایران هستیم یک فیلم هالیوودی رو چطور به صورت قانونی باید دانلود کنیم؟
    من همیشه از آیتونز با گیفت کارت میخرم یک 100 تایی فیلم تاکنون خریدم نصفشون 4K HDR هست الان هم کریسمس هست و تخفیف خورده همه چی تا 80% من کیفیت اورجینال خیلی برام مهمه و هر اشغال کیفیتی رو نمیتونم ارشیو داشته باشم و 4K HDR ایتونر فوق العاده است. فقط نسخه اصل کمپانی همین و بس

سریال و موزیک نگو انها رو همگی میخرم همگی منو دارند و پر از همه چی و اضافات

تاره بخش جدیدی داره همزمان با اکران فیلمها در سینما میتونید همون فیلم رو همونه لحظه بخرید و یا کرایه کنید از این بخش آخرین خرید فیلم هم زمان اکران سینما Beyond Skyline رو خریدم.
    Last edited by italodance; 26-12-2017 at 22:10.

2. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.

طرح های فن آوا عالیه فقط حیف که جای ما سرویس دهی نداره

داخل سایتش ذکر نکرده که ترافیک داخلی فقط مختص اون 500 سایته، تست کردید ببینید برای همه سایت ها جواب میده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

طرح های فن آوا عالیه فقط حیف که جای ما سرویس دهی نداره

داخل سایتش ذکر نکرده که ترافیک داخلی فقط مختص اون 500 سایته، تست کردید ببینید برای همه سایت ها جواب میده یا نه؟
    منتظرم سرویسم وصل بشه تا بتونم در مورد کیفیتش نظر بدم ولی همه شرکت ها همون 500 تا سایته ولی وزیر گفته این شرایط تغییر میکنه! حالا کی تغییر میکنه خدا میدونه!
    خب فن آوا هیچی، پیشگامان هم هست. اگر منطقتون دیده بان نت، سرویس میده که اونم 16 مگابیتش رو کرده 2 ترابایت. داتک هم که نامحدود کرده

5. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

میشه عزیزایی که شاتل دارن یه تستی برا تک کانکشن بزنن؟!!!

من با idm چند کانکشنم رویه 1.900 هستش

تک کانکشنم افتضاااااح هست افتضاااااح

نمیدونم شکایتی بکنم آخرشم کلی بهونه دری وری میارن

دیگه خدایی فرق تک کانکشن و چند کانکشن نباید اینقدر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من همیشه از آیتونز با گیفت کارت میخرم یک 100 تایی فیلم تاکنون خریدم نصفشون 4K HDR هست الان هم کریسمس هست و تخفیف خورده همه چی تا 80% من کیفیت اورجینال خیلی برام مهمه و هر اشغال کیفیتی رو نمیتونم ارشیو داشته باشم و 4K HDR ایتونر فوق العاده است. فقط نسخه اصل کمپانی همین و بس

تاره بخش جدیدی داره همزمان با اکران فیلمها در سینما میتونید همون فیلم رو همونه لحظه بخرید و یا کرایه کنید از این بخش آخرین خرید فیلم هم زمان اکران سینما Beyond Skyline رو خریدم.
    این گیفت کارت که می فرمایید چی هست ؟ چطور میشه تهیه کرد؟
    باهاش میشه از سایتهای دیگه هم تو نت خرید کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

اصلا سطح اطلاعاتی اینا در همین حدم نیست که فرق بین سرعت دانلود تک کانکشن و چند کانکشن رو بفهمن. شما زنگ بزن اینو بگو، میگن خطت نویز داره یا برو سر خط در واقع فقط همین مورد دیکته شده رو یاد گرفتن. همه شرکت ها همینن، استثنا هم نداره. شما فعلا یه شکایت به 195 بزن ببین چی میشه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتید
    دقیقا درسته دوست عزیز.

تغییر در سبک زندگی و شغل و نبودن اکثر اوقات در منزل و نداشتن گوشی به روز منو جزو کم مصرفها کرد

خیلی داشت مصرفم میرفت بالا اما نمیتونستم ترک کنم.خدا هم زد پس کلمون یک شغلی بهمون داد که کم مصرف شدیم
    درد مشترک
    فقط برای من به برعکس شما وقت مهمتر شده و استفاده از لحظه لحظه این وقت با اهمیت تر ( مخصوصا وقتی خانواده هم پر مصرف شده باشند)

خیر و دانلود نسخه غیر قانونی سب بلا می شود.

البته با هویت غیر ایرانی فکر کنم
    در کل تو کشوری که هنوز جزو کپی رایت بین الملل نیست نمی تونی اجبار کنی ( مگر اینکه روابط بین المللی داشته باشی - از هر نوعی - که در ان صورت این مورد را باید رعایت کنی تا بدون مشکل فعالیت کنی.)

پ ن:
    هم اکنون که این مطلب را می نویسم زمین یک تکون منو داد گفت برو بخواب

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این گیفت کارت که می فرمایید چی هست ؟ چطور میشه تهیه کرد؟
    باهاش میشه از سایتهای دیگه هم تو نت خرید کرد؟
    هر استوری گیفت جدا داره
    استور ویندوز با استور ایتونز فرق داره
    خاستی پخ بده بیشتر توضیح بدم جاش اینجا نیست
    -------------------------
    از دیشب کلا نت قط بود فقط داخلی کار میکرد
    کسی اینجوری نشده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من سرعت چند کانکشن همین حدود شماست و تک کانکشن حدود یک‌سوم تا یک چهارم اون سرعت داره یعنی که بهرحال افتضاح نیست.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.
    سلام دوست عزیز سایت تابناک نوشته بود که بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by m123f; 27-12-2017 at 16:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •