@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره
Last edited by bsm1992; 01-10-2017 at 10:58.
هر چی فایل دانلود می کنم از
download.ir
و سایتای مشابه با سیمکارت همراه اول می گیرم خرابهاما با سیمکارت ایرانسل اما فایل درسته . آیا دوباره مخابرات انگلکی کرده که مردم اسفتاده نکنن از پهنای باند برای دانلود ؟
Last edited by Damask Roses; 01-10-2017 at 13:14.
ربطی به قابلیت پلاس نداره
کلا اپل مشکلات داره با اپراتورای ایران
نه ipv6 نه volte نه ..
همراه اولم تا پروفایل تجمیع برای ایفون نده نمیشه
خودم گوشیم 7 پلاسه به هیچ وجه فورجی پلاس نمیشه (تو همین منطقه گوشی سامسونگ میره رو تجمیع)
Volte که دروغ محضه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان سوالی داشتم. من بسته 10 گیگ 1 ماهه دارم. میشه همزمان بسته آلفا+ شبانه(با حجم محدود) فعال کنم؟
سلام
بله میتونید
من بسته یک هفته شبانه با حجم محدود 10 گیگ فعال کردم ولی به عنوان رزرو ثبت میشه. من میخواستم همزمان با بسته روزانه اون هم فعال بشه
یکی از دوستانم یک سیم کارت اعتباری همراه اول چند سال پیش خرید دیگه بعد زا مدتی استفاده نکرد الان سیم کارت رو گوشی میذاره همراه اول سیم کارت پیام no acees میده
آیا اپراتور حق استفاده از سمی کارت به کسی دیگه واگذار کرده یا بخاطر استفاده نکردن بصورت موقت قطع کرده؟
حتما لغو مالکیت شده و سلب امتیاز.
بله طبق قانون اگه 90 روز خط خاموش باشه و استفاده نشه حق سلب امتیاز رو دارند
امروز با کارشناس وزارت ارتباطات تماس گرفتم کسانیکه در تعرفه اینترنت رایگان عید تا عید 10 تا 18 شهریور چه دائمی و چه اعتباری ضرر کرده اند و براشون قبض دراز صادر شده یا شارژ سیم کارت اعتباری شون صفر شده در 195 ثبت شکایت کنند هرچه ثبت شکایت بیشتر شود فشار بیشتری به رسیدگی درهمراه اول میارن که پول به حساب شون برگرده
اینو خود کارشناس گفتش
Last edited by years; 02-10-2017 at 10:14.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)