چه خبره؟
اگه 15گیگ 15روزه رو بگیریم یک ماهش میشه 30تومان 30گیگ تازه 10تومان 10گیگ دیگه میگیرم میشه 40روز اونوقت تو 40گیگ 30روزه میدی 40؟![]()
چه خبره؟
اگه 15گیگ 15روزه رو بگیریم یک ماهش میشه 30تومان 30گیگ تازه 10تومان 10گیگ دیگه میگیرم میشه 40روز اونوقت تو 40گیگ 30روزه میدی 40؟![]()
با یک مشخصات جدید ثبت نام کنید تو سایت میتونید خودتون هم بخرید و کدش رو تو اکانت اصلی استفاده کنید ...
l
مثل اینکه شما مالیاتو در نظر نمیگیرین , با مالیات برا من 33 میوفته . من قیمتم رو گفتم , کسی رو مجبور نکردم.
l
مثل اینکه شما مالیاتو در نظر نمیگیرین . 15 گیگ 15 روزه یک ماهش میشه 32400 نه 30 تومن, با مالیات برا من همین حدود میوفته . من قیمتم رو گفتم , کسی رو مجبور نکردم.
شماره ای که باهاش ثبت نام میکنین , بعد ثبت نام های وب زنگ میزنه به همون شماره برای تایید و رانژه اگه متوجه بشه که درخواست از صاحب خط نبوده کدتون رو پاک میکنه و این وسط فقط پولتون میسوزه![]()
Last edited by rezasniper2012; 03-11-2014 at 20:37.
دوستان من اگه برای 5 روز اینترنتمو تمدید نکنم ، ممکنه خطم از طرف های وب جمع آوری بشه ؟
بستگی به مرکزتون داره ، اگر کمبود پورت نباشد اگه خودتون هم بخواید که جمع اوری بشه باید خواهش تمنا کنید ولی اگه کمبود پورت داشته باشن در صورت عدم تمدید امکانش هست که سریعا جمع اوری کنند ...
سلام شما تا 72 ساعت مهلت دارین تمدید کنین
اگه از 72 ساعت بگذره احتمالش هست که جمع آوری بشه ...
واسه من تا 13 روز هم جمع نکردن![]()
سلام
وضعیت خط من اینه :
خطم بیشتر از 4 مگ هم میکشه،و الان خطم رو روی 4 بستن.بنظرتون اگه درخواست بدم خطم رو بالاتر میبیندن؟!
الان از کجا بفهمم که خط رو با اکانتینگ محدود کردن یا نه؟!
ـــــــــــــــــــــــــ
اگه نویز خط زیاد باشه (که الان برای من نیست) پهنای باند رو کم میکنن تا بهتر بشه یا زیاد میکنن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)