تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 1185 اولاول ... 385785835875881882883884885886887888889895935985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[QUOTE=robin_a;7617369]
    بنظر من مناسبه پخش بوش . من 110 خریدم.

آیس من از تیری موگلر . آرامیس لایف( اگر گیرت اومد!) . مشابه های لایت بلو که قیمتهای مناسبی دارن مثله اسپلندور از سری 1. اوشنابلو از جورجیو مونتی هم پخش و ماندگاری بالایی دارن

میشه راجب اسپلندور یه توضیحی بدی؟یه جا بو پیشنهاد شد به نظرم بوی شیرین و میوه ایی داشت.موندگاریشم زیاد بود.برند معروفی هست؟ارزش خرید داره؟من با تخفیف 70 قیمت کردم.

قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هر چند مخالف صد در صد استفاده از ادکلن های ریو هستم ولی با بودجه مورد نظر و خنک میتونید نمونه ریو گوچی گیلیتی رو نهیه کنید.
    فرید جان ماندگاری و پخش بالا که نمیخواد گیلتی معرفی کردي.بنده خدا برا مدت کم میخواد.

از نمونه های ریو میتونی مشابه های گوچی بای گوچی اسپرت . آلور اسپرت . هپی کلینیک . لاکوست آبی و جیو از ریو کالکشن رو تهیه کنی. نمایندگی اصلیش پاساژ موثقی تو پانزده خرداد هستش. حتی میتونی یه جین 12 میلی با رایحه های متفاوت بخری. جینش حدود 50 تومنه .100 میل هاشم بین 30 تا 40 تومنه نمایندگیش.
    Last edited by nadermatin2; 04-05-2013 at 18:07.

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد گوچی پور هوم 2 چیه و قیمتش چنده الان تو بازار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=nadermatin2;7617836]

قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه
    کلا ارزش خرید داره؟یا گزینه های بهتری هم تو این رنج قیمت هست؟آخه دوام و پخش بوش خیلی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

اسپلندور ساخت سوییس است؟
    دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید

6. این کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد گوچی پور هوم 2 چیه و قیمتش چنده الان تو بازار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد بو ودوام اين مدل چيه ungaro pour l homme با جعبه مشكي رنگ ؟
    دوستان چرا اين سوال من رو جواب نميديد ؟شايد ديده نميشه ! اگه مي بينيد نظرتون رو در مورد zirh ikon هم بنويسيد و راهنمايي كنيد . و از نظر بوي ملايم تر بين اين دو مورد كدوم مورد نظرتون هست.
    Last edited by rising; 05-05-2013 at 21:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[QUOTE=tehran corner;7619081]اسپلندور ساخت سوییس است؟
    دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید[/Q]

شما میتونی باور نکنی!! کلا بعضی افراد هستن که فکر میکنن قیمت هرچی بالاتر باشه کیفیت بهتره که بنظر من کاملا در اشتباه هستن.

قیمتش 15-17 تومن بود الان که دلار 3 برابر شده شده حدود 50 تومن .همین امروز از بازار برای دوستم خریدم 50 تومن. راه راه مشکی و سفیدش خیلی عالیه . مدل اوشن که راههای سفید و آبی داره موندگاریش کمه

کلا بنظر من عطر دم دستی نباید گرون باشه.در بین عطرای ارزون هم کارهای خوب و باکیفیت کم نیست فقط نباید بچسبی به مارک و برند . البته هر کسی عقیده خودشو داره که همه هم محترمه.
    Last edited by nadermatin2; 06-05-2013 at 12:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان چرا اين سوال من رو جواب نميديد ؟شايد ديده نميشه ! اگه مي بينيد نظرتون رو در مورد zirh ikon هم بنويسيد و راهنمايي كنيد . و از نظر بوي ملايم تر بين اين دو مورد كدوم مورد نظرتون هست.
    همون که شیشه اش نیم دایره هست؟ بوش خیلی عالیه فقط پخش و ماندگاریه پایینی داره . زیر آیکون هم بوی ادویه ای داره همه پسند نیست بخصوص دخترا زیاد خوششون نمیاد ولی بنظرم خوشبوئه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •