[QUOTE=robin_a;7617369]
قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه
[QUOTE=robin_a;7617369]
قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه
فرید جان ماندگاری و پخش بالا که نمیخواد گیلتی معرفی کردي.بنده خدا برا مدت کم میخواد.
از نمونه های ریو میتونی مشابه های گوچی بای گوچی اسپرت . آلور اسپرت . هپی کلینیک . لاکوست آبی و جیو از ریو کالکشن رو تهیه کنی. نمایندگی اصلیش پاساژ موثقی تو پانزده خرداد هستش. حتی میتونی یه جین 12 میلی با رایحه های متفاوت بخری. جینش حدود 50 تومنه .100 میل هاشم بین 30 تا 40 تومنه نمایندگیش.
Last edited by nadermatin2; 04-05-2013 at 18:07.
دوستان نظرتون در مورد گوچی پور هوم 2 چیه و قیمتش چنده الان تو بازار
[QUOTE=nadermatin2;7617836]کلا ارزش خرید داره؟یا گزینه های بهتری هم تو این رنج قیمت هست؟آخه دوام و پخش بوش خیلی خوبه
اسپلندور ساخت سوییس است؟
دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید
دوستان چرا اين سوال من رو جواب نميديد ؟شايد ديده نميشه ! اگه مي بينيد نظرتون رو در مورد zirh ikon هم بنويسيد و راهنمايي كنيد . و از نظر بوي ملايم تر بين اين دو مورد كدوم مورد نظرتون هست.
Last edited by rising; 05-05-2013 at 21:59.
[QUOTE=tehran corner;7619081]اسپلندور ساخت سوییس است؟
دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید[/Q]
شما میتونی باور نکنی!! کلا بعضی افراد هستن که فکر میکنن قیمت هرچی بالاتر باشه کیفیت بهتره که بنظر من کاملا در اشتباه هستن.
قیمتش 15-17 تومن بود الان که دلار 3 برابر شده شده حدود 50 تومن .همین امروز از بازار برای دوستم خریدم 50 تومن. راه راه مشکی و سفیدش خیلی عالیه . مدل اوشن که راههای سفید و آبی داره موندگاریش کمه
کلا بنظر من عطر دم دستی نباید گرون باشه.در بین عطرای ارزون هم کارهای خوب و باکیفیت کم نیست فقط نباید بچسبی به مارک و برند . البته هر کسی عقیده خودشو داره که همه هم محترمه.
Last edited by nadermatin2; 06-05-2013 at 12:16.
همون که شیشه اش نیم دایره هست؟ بوش خیلی عالیه فقط پخش و ماندگاریه پایینی داره . زیر آیکون هم بوی ادویه ای داره همه پسند نیست بخصوص دخترا زیاد خوششون نمیاد ولی بنظرم خوشبوئه
Last edited by rising; 07-05-2013 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)