تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 4105 اولاول ... 38578583587588188288388488588688788888989593598513851885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام
    تاریخ اعزام من 91/4/1 (12 روز دیگه)هست که با مدرک لیسانس افتادم نیرو دریایی ارتش و آموزشیم سیرجان افتاده
    چند روز پیش برا زانوم رفتم دکتر که گفت نرمی کشکک زانو دارم و اینطور که شنیدم معاف از رزم میشم ، نظام وظیفه گفت اگه درخواست معاف از رزمی بدم یکی دو ماهی طول میکشه تا جوابش بیاد بنابراین 91/4/1 نباید برم و باید منتظر جواب بمونم (که اگه نروم و معاف از رزم هم نشم اونوقت غیبتم میخورم )
    اگه درخواست معاف از رزم بدم و 91/4/1 به سیرجان نروم:
    1- اونوقت بعد از معاف از رزمی محل اعزامم عوض میشه ؟
    2- تاریخ اعزامم چطوری میشه؟ یعنی در اولین ماه زوج پس از اومدن نتیجه معاف از رزمی اعزام میشم( مثلا 91/6/1 ) یا سریعا پس از اومدن جوابش اعزام میشم؟ ( اگه تاریخش معلوم باشه میخوام درخواست معاف از رزم بدم و برم دنبال پذیرش تویه سپاه )

و در آخر سیرجان چه جور جاییه؟( ما به هرکی گفتیم اونجا افتادیم بدجوری تو دلمونا خالی کرد ) و کلا نیرو دریایی ارتش چه جور جاییه؟
    ببخشید اگه زیاد شد
    خوب -
    اول اينكه سه سال پيش من سيرجان بودم .البته اينطروي كه سه سال ميگم يعني 89 ولي خوب من تاريخ اعزامم 89/11 بوده. سرجان تو زمستون خيلي سخته. سرماش سوزناك و گلو رو زخم ميكنه. با هر نفست زخمه نمك خورده اي هست كه احساس ميكني ولي در تابستون وضعيت فرق ميكنه با هر قدمي كه برميداري عرق سوز شدن مناطق خاصي كه هوا كمتر جريان داره باعث دردهاي زجر آوري ميشه كه كلا واسه هر كسي اتفاق افتاده . منطقه بيابونيه. سرماش و گرماش ناجوره. ولي كلا منطقه بدي نيست. فقط بايد نظافت رو براي سلامتي رعايت كنيد. لباس زير به اندازه كافي ببريد - كرم ضد آفتاب - شامپوهاي خنك كننده هم خيلي جواب ميده - كلا بستگي به خود شما داره كه عرق زياد ميكني يا نه .اگه آره از همين الان يه راهي واسه جلوگيري از عرق سوز شدن يا بعدش پيدا كند.

معاف از رزم شدن خوب خيلي اثري نداره واسه شما - شما كافيه يه نامه از بيمارستان و .... براي ميريضيت ببري - چون توي آموزشي خيلي گير نميدن به معاف از رزم. يادمه يكي از دوستام خالي بندي گفته بود معاف از رزمه - ولي شما يه نامه از بيمارستاني جايي بگير كه اونجا وقتي گفتي من مشكل دارم و كميسيون گفته معاف ميشم ولي جوابش طول ميكشه برسه ، نامه رو نشونشون بدي كه گير بهت ندن يه كاري چيزي واست رديف كنن .

از من ميپرسي برو. معاف از رزم هيچ چيزي توش نيست. شما هم سرباز صفر نيستي كه بخواي پاسباني بدي كه - فوقش مياي تهران ستاد و ميشي اداري با كاغذ و كامپيوتر كار داري.
    تا اون موقع هم جواب معاف از رزمت مياد. معاف از رزم فقط شامل نگهباني با اسلحه - رژه و اين چيزاست. چيز خاصي نداره كه خوشحالت كنه!

سيرجان شهر خوبيه. باحاله. فقط يادمه به ما گفتن كه مردمش خوب يذره بد هستن (‌ دور از جور سيرجونيا )‌ تنها نريد تو شهر و سوار ماشين غريبه ها نشيد كه لختتون ميكنن.
    بهمن 89 من 54 روز رو در اين شهر و پادگان بسيار بزرگ (45كيلومتر در 45 كيلومتر )‌گذروندم!
    بزرگترين پادگان خاورميانه محصوب ميشه. هيچ كس نميتون ازش فرار كنه!!! اگه از فنس هم بزنه بيرون گرگا ميخورنش!!!

2. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نمیخوام دلت زده شه من داداشم افتاده بود سیرجان میگفت خیلی جایه بدیه اب و هواش که شوته کادریاشم از یه طرف ....!!!
    بعد یگانشم افتاد کنارک (سیستان بلوچستان) کلا نیرو دریایی ارتش خوب نیست
    نيرو دريايي توي كنارك پايگاه نداره. اگر هم داشته باشه بومي پذيرش ميكنه. مثل خرمشهر.
    Last edited by Milad4171; 08-06-2012 at 20:20.

در آغاز فعالیت mybrute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان کسی پادگان نبی اکرم میبد (یزد) نبوده ؟؟ یا اطلاعاتی نداره ؟!

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا داداشت احتمالا خدمت نرفته یه چی گفته تو بترسی یا داشته برات ادعا میکرده که خیلی سخته یا برا مامانت داشته ناز میکرده که بیشتر تحویلش بگیره

من خودم پارسال مرداد 7 روز تو تبپ پیاده سپاه سیرجان آموزش دیدم آب و هوای بدی نداشت تابستون قابل تحملی بود.... شبا که هوای توپی بود روزها هم آفتاب بود ولی نسیم خنک همراهش بود.
    منطقه کویریه ولی آب وهوای بدی نداره.
    نیرو دریایی سیرجان پشتیبانی منطقه جنوب هست ولی باتوجه به نیاز به استان نزدیک محل سکونت سرباز نیرو میفرستن.از چابهار وکنارک تا بندرعباس و خارک و خوزستانو حتی به منطقه های شمالی هم نیرو میفرسته.
    mali جان اتفاقا هوای بدی داره.ما که همیشه پوست گوش و دماغمون میافتاد.روزای گرم و شبای سرد.مخصوصا زمستوناش که گریه در میاره.الانم هوا گرمه اونجا.
    نیرو دریایی ارتش فقط شمالش خوبه.جنوبش افتضاحه.مخصوصا خدا بیامرز تیپ تفنگداران بندرعباس.

6. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نيرو دريايي توي كنارك پايگاه نداره. اگر هم داشته باشه بومي پذيرش ميكنه. مثل خرمشهر.
    میلاد جان داره.تازگی یه پادگان هم نزدیکای چابهار زدن.
    تو جزایر لارک و سیریک هم نیرو فرستادن.

بزرگترين پادگان خاورميانه محصوب ميشه. هيچ كس نميتون ازش فرار كنه!!! اگه از فنس هم بزنه بيرون گرگا ميخورنش!!!
    میلاد جان راه فرارش هم ما پیدا کردیم بالام جان.ما یه گروه 3 نفره بودیم تو سال 84.کل پادگان رو گشتیم از بس جیم زدیم.
    خیلی هم مربیای و کادری های نامردی داشتیم اونجا.هوا که گرم بود میگفتیم میشه کاپشن ها رو در بیاریم.میگفتن نه.حالا که اینجور شد زیپشم بکشید بالا.
    Last edited by ahad_judo; 08-06-2012 at 21:55.

8. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان عمل قلب باز پدر ارزش داره اقدام كنم براي درخواست؟ اگه وقت تلف ميشه و اخرش هم فايده اي نداره اقدام نكنم؟ چون يكي ميگه معافه يكي ميگه نه( تعويض دريچه آئورت كسي ميدونه گير ميدن يا نه؟) من پدرم خودش به خاطر همين معافيت پزشكي گرفت

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كناركت پس جديده‌! بهرحال من نشنيد.
    راستي!
    واسه شما روزهاي تعطيل اعم از جمعه و بين هفته رو جزو مرخصي حساب ميكردن؟
    مثلا دو هفته دو تا جمعه داره. بجاي 14 روز مرخصي ميشه 16 روز!
    آره؟

پس اينطروي كه معلومه بخواي واسه بچه هات تعريف كني يه 7 سالي داستان داري!!!
    از سال 84 .
    كاشكي همون موقع تموم مكردي بعد ميرفتي دانشگاه! اينطوري به نفعت ميشد شايد!!!

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

به نظرم بهترین پایگاه نداجا نوشهر هستش!
    از بعضی لحاظ از تهران هم بهتره...
    میلاد جان شما دیگه خودت از همه چی مطلع هستی...اون بنده خداهایی که قراره تازه بیان رو خوب توجیه کن!
    یه خاطره کوتاه از اون حاج آقا سیرجان:
    گـــــــــــــــــردان ســـــــــــلــــــــــــ ـمــــــــــــان فـــــــــــــــــارســــ ــــــــــــی!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عزير و بخصوص سربازان
    من هم اول تير ماه اعزام ميشم البته من امنيه درست كرده ام براي همين افتادم وزارت دفاع تو برگه اعزام كه اومده اينجوري نوشته و اموزشم در پادگان جوادنيا قزوين هستش ميخاستم ببينم كه چطور پادگانيه و اب و هواش در تير و مرداد چطوريه و نيز باتوجه به اينكه يك ماه اموزش ميفته به رمضان ايا سخت ميگيرن يا نه و ميشه روزه گرفت و نيز چه وسايلي را همراه ببرم
    همچنين موقعي كه رسيدم پادگان لباس ميدن و مين برو و بعد از جند روز بيا يا نه
    ممنون ميشم توضيح بديد

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ های خوب و کاملتون
    راستش من به دو دلیل میخواستم دنبال معاف از رزم برم : یکی اینکه اعزامم دو ماه عقب بیافته و برم سپاه پذیرش بگیرم که اینطورکه معلومه نمیشه اینکارا کرد و دوم اینکه من زانو هام داغونه میترستم برم اونجا کاری بکنن که تا آخر عمر دیگه زانوم زانو نشه( مثلا بشین و پاشو برا پام خیلی بده) وگرنه اصلا اصلا دلم نمیخواد معاف از رزم بگیرم ( با توجه به اینکه نظام وظیفه گفت روی کارت میخوره و بعد از سربازی توی استخدام برام مشکل ساز میشه)ولی از بین بد و بدتر باید بدا انتخاب کنم

دوستانی که آموزشی سیرجان بودید ممنون میشم به این سوالا هم جواب بدید:
    1- روز اول میذارن چیزایی مثل موزر ( mozer ) کرم ضد آفتاب ، کپسول ویتامین ( مثل فارماتون ) و.... ببریم داخل؟
    2- داخل پادگان عابر بانک هست؟
    3- شنیدم توی پادگانایه دیگه وقتی گروه بندی میکنن بعضی گردان ها کارشون راحته، اینجا چطوریه ؟ کدومشون بهتره ؟ چطوری توی اون گردان خوبا بیافتم؟
    4- به نظرتون اونجا مسئولیت قبول بکنم؟( مثلا اگه گفتن کی کامپیوتر خوب بلده من بگم اره یا نه؟) و چه مسئولیت هایی اونجا خوبه؟
    5- مرخصی چطوری میدن؟ ( اهل اصفهانم ، میرسم بیام خونه یا از همین حالا کلا قیدشا بزنم)
    6- بعید میدونم اصفهان نیرو دریایی داشته باشه درسته؟ یعنی 100 درصد 2 سالا باید تویه شهر دیگه خدمت کنم اونم از نوع جنوبیش با اون آبا هواش

با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •