بچه هاي خوبي باشيد چكار به طنز بودن سوال با نبودنش چكار داريد مگه افراد تو سوال پرسيدن آزاد نيستن!
توصندلي داغ تلويزون هم سوال هاي طنز داره!اون موقع كه تعادا سوال ها آزاد بود صندلي داغي بيشتري داشت!
بچه هاي خوبي باشيد چكار به طنز بودن سوال با نبودنش چكار داريد مگه افراد تو سوال پرسيدن آزاد نيستن!
توصندلي داغ تلويزون هم سوال هاي طنز داره!اون موقع كه تعادا سوال ها آزاد بود صندلي داغي بيشتري داشت!
یادته پارسال بخاطر حرفی که به یکی زده بودم خیلی قاط زده بودی و می خواستی شماره من رو بگیری و نصیحت کنی؟؟؟؟
اون موقع لابد 17 ساله بودی برادر تو یکم سن ازت بگذره چی می شی بیچاره نوه هات![]()
دوستان عزيز بحث خوبي شد .
حالا كمي به خودتون استراحت بديد تا نفر بعدي معرفي بشه .
ممنون
بهروز .
من از صحبتهای Elfin خیلی خوشم اومد..![]()
سعی میکنم از این به بعد تو سوال پرسیدنهام یه مقدار بهتر عمل کنم.
ممنون از ایده هایی که گفتید.![]()
منتظر صندلی نشین بعدی هستیم.![]()
بخدا فقط یه شوخی کردم چرا می زنید!
در ضمن آقا بهروز شما مثل اینکه یه نمه با من مشکل دارن؟!
من حاضر به فرا فکنی هستم!
شما اصلا پستهای قبل رو دیدی که به من میگی چت نکن؟!
Last edited by پاکر; 05-08-2007 at 00:37.
پاکر جان شما خودتو ناراحت نکن ، منظور بهروز یکی دیگه بود والا من و تو و greaton که تقصیری نداشتیم
البته الان بهروز عصبانیه ، استعفا و ... و اینا دیگه ما جرات نمی کنیم جز بحث کاری حرف دیگه ای بزنیم
آقا این صندلی نشین بعدی کی معرفی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ببخشید ولی من فقط یه چیزی بگم اونم حاصل اون چند وقتی بود که صندلی رو تصرف کردیم و فکر کنم اون هفته برا دوستان زیاد جالب نبود.
تمام جواب ها و فید بک ها فقط بر میگرده به سوال و جنبه سوال گر. اون کسی هم که ازت سوال میپرسه میتونی راحت متوجه شی منظورش شوخی هست یا جدی؟بر فرض اگه امیر شیر دل یا اقا مهدی ازت سوال میپرسه اگه یه خورده چاشنی طنز قاطیش کنی .اون دو تا دوست جنبش رو دارن که ناراحت نشن.(منظور بدی نداشتم همه دوستان با جنبه هستن)
تازه فکر کنم خصلت صتدلی داغ باشه که یه خورده سوال مختلف و با طنز باشه و گرنه میشد گفتگوی ویژه خبری کانال 2
البته اگه جسارتی شد بخشید
قربانتان
محمد![]()
خواهش می کنم اما... (الان میگن چت نکن!)
محمد جان با جمع بندیت موافقم!![]()
اتفاقا رضا جان نظر من برعكسه. ما فردي رو ميشونيم روصندلي تا بهتر بشناسيمش. حالا اگه بخوايم حالت ماشيني و رباتيك به سوال و جوابها بديم اولا به هدفمون كه شناختن طرف هستش نميرسيم و بعدش صندلي داغ بعد يه مدت كسل كننده ميشه
دقيقا نويد جان درست ميگه. يه مدت صندلي به همين دليل دچار ركود شد كه مجبور شديم دو سه ماهي قفلش كنيم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)