تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 1783 اولاول ... 3857858358758818828838848858868878888898959359851385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

چند روز قبل مثل اینکه داشتن در سیستم اکانتینگ و کنترل حجمشون ارتقاء میدادن.

به این خاطر برای بسیاری از مشترکینشون مشکلی پیش اومد که طی اون، حجم مصرفی در ساعات شبانه هم حساب شده بود یا اینکه سیستم، حجم افراد رو صفر کرده بود...

پس از تماس ها، گفتن که این به خاطر ارتقاء سیستم حسابداریشون رخ داده و تا امروز یا نهایتاً پایان وقت اداری پنجشنبه (فردا)، تمام حجم هایی که بیش از حد کم شده برگردونده میشه.

سر قولشون موندن و الان نگاه کردم دیدم تمام حجمی که زیادی کم شده بود برگشته؛ 7 گیگ کم شده بود که 8 گیگ برگردوندن...

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من اینو تو تاپیک خراسان رضوی گفتم اینجام میگم شاید فرجی شد ؟
    میگم دوستان من یک مشکلی پیدا کردم :
    میخوام ISPیمو عوض کنم. الان صبانت 1 مگ دارم یک سری مشکلات داره. یکیش اینکه شبانش سرعت دانلود نابوده، دوما اینکه 1 هفته ای هست هی قطع و وصل میشه ساعت های 5 به بعد. یعنی چراغ dsl خاموش میشه. زنگ زدم گفتن مشکل از Account نیست، من تو خونم هیچی وصل نیست نه تلفن و نه هیچی که نویز بندازه. خلاصه گفت باید بری تو کنتر چک کنی و ...
    لپ کلام اینکه من تو سید رضی میشینم و یک نتی میخوام برای بازی (پینگ خیلی خوب داشته باشه) + این پینگ شبا هم نابود نشه اونقدر.
    به نظرتون چه نتی خوبه؟ الان 3ماهه 72 تومن برای این 1مگ میدم که هزارتا مشکل داره و مثل آدم هم نمیشه بازی کرد. البته گفتم 1 هفته ای هست این مشکل پیش اومده. در مورد اونم کسی اطلاعات داره بگه یا رجوع کنه به یک تاپیکی چیزی

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

7

من که اصلا از صبانت راضی نیستم انشا الله این پولی که میگیرن حرومشون بشه نامحدود 256 دارم با سرعت افتضاح 30 کیلوبیت میرم از یک شرکت دیگه با سرعت بهتر و قیمت کمتر میگیرم تو روز روشن دزدی میکنن آخه فلان فلان شده ها ماهی 40 هزار تومان پول میگیرین به اسم 256 سرعت 30 کیلوبیت میدین اینترنت محدودشونم شبانه اش بدرد نمیخوره افتضاحه 1 مگ بگیری سرعتت 100 کیلوبیت بر ثانیه است در ضمن اینم روشنتون کنم که تو خارج از ایران چیزی به اسم اینترنت حجمی پرسرعت وجود نداره باور نمیکنید بپرسید یا سرچ کنید
    Last edited by sorooshfm; 08-08-2013 at 14:17.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

11 تفاوت!

من که اصلا از صبانت راضی نیستم انشا الله این پولی که میگیرن حرومشون بشه نامحدود 256 دارم با سرعت افتضاح 30 کیلوبیت میرم از یک شرکت دیگه با سرعت بهتر و قیمت کمتر میگیرم تو روز روشن دزدی میکنن آخه فلان فلان شده ها ماهی 40 هزار تومان پول میگیرین به اسم 256 سرعت 30 کیلوبیت میدین
    256 کیلوبیت بر ثانیه یعنی 256,000 بیت بر ثانیه.

هر 8 بیت = 1 بایت؛ هر 1024 بایت = 1 کیلوبایت؛ هر 1024 کیلوبایت = 1 مگابایت؛ هر 1024 مگابایت = 1 گیگابایت؛ هر 1024 گیگابایت = 1 ترابایت؛ هر 1024 ترابایت = 1 پتابایت؛ و الی آخر...

256,000 بیت (bits) تقسیم بر 8 = 32,000 بایت (Bytes)

32,000 بایت (Bytes) تقسیم بر 1024 = 31.25 کیلوبایت (Kilobytes)

یعنی سرعت دانلود سرویس 256Kbps (کیلوبیت بر ثانیه)، باید نهایتاً 31.25KBps (کیلوبایت بر ثانیه) باشد.

* در سرویس های نامحدود، پهنای باندی که به شما اختصاص میابد، حداکثر همان چیزی است که خریده اید و نه حتی یک بیت بیشتر...

* برخی شرکت ها، با فروش حجمی و به اشتراک گذاری پهنای باند میان تعداد زیادی از مشترکین، پهنای باند مشتریان رو بالاتر از مقدار خریداری شده میبندند تا هم مشتریان دارای سرعت بهتری باشند، و هم وسوسه شده و حجم خود را سریعتر به پایان برسانند.

اینترنت محدودشونم شبانه اش بدرد نمیخوره افتضاحه 1 مگ بگیری سرعتت 100 کیلوبیت بر ثانیه است
    1Mbps (مگابیت برثانیه) = 1,000,000bps (بیت برثانیه)

تقسیم بر 8، تقسیم بر 1024 = 122.07KBps (کیلوبایت برثانیه)

سرعتی بیش از این قراره به شما بدن؟!

در ضمن اینم روشنتون کنم که تو خارج از ایران چیزی به اسم اینترنت حجمی پرسرعت وجود نداره باور نمیکنید بپرسید یا سرچ کنید
    خیر، اشتباه میکنید.

درسته که در بسیاری از شهرهای بزرگ در کشورهای پیشرفته، اینترنت پرسرعت کابلی یا بیسیم با قیمتی نسبتاً پایین و به صورت تقریباً نامحدود ارائه میشه، ولی در بسیاری از نقاط همون کشورها و در بسیاری دیگر نقاط جهان، به دلیل مسائل زیرساختی یا گران بودن رساندن اینترنت به دست مشتری، سرویس های اینترنت پرسرعت ولی با محدودیت حجمی ارائه میشن.

البته یه جا شاید این محدودیت 1 ترابایت باشه، یه جای دورافتاده، 50 گیگابایت یا حتی کمتر...

و صد البته که شکی در گران فروشی اینترنت در ایران نیست که البته مقصر اصلی، حاکمیت هست و شرکت ها چندان تقصیری ندارند.

و همچنین این پست در دفاع از چیزی یا شرکتی نبود و من هم میگم که کیفیت اینترنت در ایران بسیار پایینه، که یکی از دلایل عمده ی این هم درواقع حاکمیت و سیستم فیلترینگ است که برای انالیز و کنترل اطلاعات رد و بدل شده، چنین تأخیر و کندی ای در ارتباط از داخل به خارج ایجاد میکند...

5. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض عقب کشیدن ساعت سرور

سلام چند شبه که ساعت سرور شون 5 دقیقه عقب کشیدن یعنی وقتی مثلا" ساعت 2 وصل میشی توی ریز مصرف میزنه 1:55 میخواستم ببینم برای شما هم اینطوریه؟ اگر هست دلیلشو کسی میدونه ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بلخره با تمام شده ماه رمضان و خوابیدن ملت در شب ها سرعت اینترنت شبانه افزایش پیدا کرد...
    دیشب که 1.5 گیگ گرفتم! با 128

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت من که کم شده
    شب های قبل خیلی بهتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بلخره با تمام شده ماه رمضان و خوابیدن ملت در شب ها سرعت اینترنت شبانه افزایش پیدا کرد...
    دیشب که 1.5 گیگ گرفتم! با 128
    شما دقیقا از چه سروری دانلود میکنی؟میهن دانلود؟اگه سرور خاصی واسه دانلود فیلم میشناسی که سرعتش تو شبانه نره رو 30! تو پ.خ یه ندا بدین!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من که اصلا از صبانت راضی نیستم انشا الله این پولی که میگیرن حرومشون بشه نامحدود 256 دارم با سرعت افتضاح 30 کیلوبیت میرم از یک شرکت دیگه با سرعت بهتر و قیمت کمتر میگیرم تو روز روشن دزدی میکنن آخه فلان فلان شده ها ماهی 40 هزار تومان پول میگیرین به اسم 256 سرعت 30 کیلوبیت میدین اینترنت محدودشونم شبانه اش بدرد نمیخوره افتضاحه 1 مگ بگیری سرعتت 100 کیلوبیت بر ثانیه است در ضمن اینم روشنتون کنم که تو خارج از ایران چیزی به اسم اینترنت حجمی پرسرعت وجود نداره باور نمیکنید بپرسید یا سرچ کنید

همون طوری که دوستان گفتن 256 نامحدود سرعت 32 رو بیشتر نمیده! اگه داری با 30 دان میکنی باید راضی هم باشی!!!! چون که میتونن تا 4 افت سرعت داشته باشن (ضریب 1 ب 8)

در مورد اینترنت حجمی ، کاری به جستجو ندارم! کشور کانادا برای مثال ، سرویس حجمی داره! البته درسته که ائن حجم 2 گیگ در ماه نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینترنت حجمی اونجا 500 گیگ و هزار گیگه نه دو سه گیگ عزیز!
    Last edited by kebrity; 12-08-2013 at 07:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •