من كه سامسونگ رو هنوز از نزديك نديدم ولي اچ پي كه ديدم خيلي مذخرف بوده هيچ وقت هم پاي سوني نميرسه
من كه سامسونگ رو هنوز از نزديك نديدم ولي اچ پي كه ديدم خيلي مذخرف بوده هيچ وقت هم پاي سوني نميرسه
اخه اين مدل رو از سايت سوني اسيا انتخاب كردم اونجا رنگ سفيدشو ديدم اما تو فروشگاه ميگه مدل cb15fg فقط مشكي داره ! درسته؟
لپ تاپ با همين مشخصات cb15fg تو برنداي ديگه بهم معرفي كنيد لطفا!
- Intel® Core™ i5-2410M Processor 2.30GHz with Turbo Boost up to 2.90GHz
- Full HD, 500 GB HDD and high performance GPU with 1GB VRAM provide ample power for everyday use
- HDD: 500 GB (Serial ATA, 7200 rpm)
حالا اگه مشخصاتش بهتر از اين هم بود كه چه بهتر!
Last edited by hobab1987; 18-07-2011 at 21:50.
سلام
از دوستان کسی در تاپک قبلی هیچ کمکی به من نکردن حالا میخوام یه لطفی کنید و نظر بدین که شما از بین لب تاپهایی که در پایین میزارم کدومشو انتخاب میکنین و چرا؟؟؟؟؟
در ضمن کیفیت مانیتور و کارت گرافیک سرعت لب تاپ و سرعت هارد و میزان تولید گرما و گارانتی معتبر و دوامو کیفیت مد نظرم هست
1) SONY VAIO VPC F223FX/B
HP DV6 6090EE (2
ASUS N 53SV / I7 / SX 130 V (3
DELL XPS L502 (4
MSI GX 680 (5
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
صفحه نمایش کدوم از اینا به نظرتون بهتره ؟
lenovo y460p
hp dv6 6080
سلام به دوستان P30
من تا 1,200 میخوام خرید کنم...
اینم فاکتور های مورد نظرم:
1. کم صدا باشه
2. داغ نکنه
3. برای ساخت کلیپ و کارهای گرافیکی اذیت نکنه
4. باتریش زود خالی نشه (خودمون یه سونی داریم خیلی زود کمتر از یک ساعت خالی میکنه)
5. خوشگل باشه (من توی لب تاپ هایی که دیدم فقط سونی زیبا بود)
6. زیاد بازی نمیکنم ولی گاهی خواستم بازی کنم اذیت نشم
7. صفحه اش Wide نباشه
8. امکاناتش هم کامل باشه
یه جورایی دلم با ASUS هست ولی اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون
سلام دوستان
من باهمه بررسی ها بین دو مدل HP 6080 و ASUS N53SN و یا SV گیر کردم.
پوستم کنده شده از بس که مطلب راجع به اینا خوندم
سایتای خارجیو هم زیرو رو کردم
بعضیا می گن HP گارانتی نداره ولی دیجی کالا با خدمات طلاییش می گه غصت نباشه گارانتیش با من
یه سریا می گن داغ می کنه
در مورد ASUS یکی کیبوردش، گرافیک ضعیف نسبت به HP ، اختلاف پتانسیل ضعیف در بدنه و کیبوردش و صفحه نمایش بهترش
ASUS و توی شهرکرد با گارانتی الماس 1170000 قیمت گرفتم.
و HP و دیجی کالا 1290000 میده.
به نظر عزیزان چه کنم؟
سلام دوستان
بعد کلی گشتن بلاخره منم خریدم . من hp dv6-6091nr گرفتم . خیلی هم ازش راضی ام و تا الان مشکلی باش نداشتم.
ممنونم ازتون. موفق باشید.![]()
نه عزیز یه کم بی دقتی کردی من مدل N53SV رو گفتم .سری N جز با کیفیت ترین سری های Asus هست و در واقع سری مولتی مدیا محسوب میشه پس طبیعیه که دارای کیفیت صدا و تصویر خوبی هست
خوب اگه می خاهید Wide نباشه باید به فکر لپ تابای زیر 15 اینج باشید و توی مدلای اسوس N43SN به درد شما میخوره اینم لینک مشخصاتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)