سلام . تو کنکور کاردانی به کارشناسی که 25مرداد هستش واسه شرکت در دانشکاه ازادم هست؟؟؟
سلام . تو کنکور کاردانی به کارشناسی که 25مرداد هستش واسه شرکت در دانشکاه ازادم هست؟؟؟
سلام .بله
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون . کار خاصی نمیخاد کنیم. موقع اعلام نتیجه میشه باید دانشگاه ازادو انتخاب کنیم. چیجوریه
بازم .ممنون .
سلام یه سوال مهم و فوری داشتم
من قطعا قصد انصراف از دانشگاه آزاد دارم و امسال کنکور دادم و رتبم هم اومد
الان هنوز انصراف ندادم میتونم انتخاب رشته کنم؟؟
این نوشته ای که تو دفترچه 1 هست و در اطلاعیه سایت قرار داده شده میگه باید انصراف تا 28 آذر 92 میدادم!!یعنی الان نمیتونم انتخاب رشته کنم؟
ممنون از شما![]()
سلامنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی پیش نمیاد ، انتخاب رشته کنید.
سلام دوستان
یه سؤال دارم
این قانون حذف ماده 35 در ترم تابستان هم وجود داره؟ یعنی من که 8 واحد برداشتم میشه یه 2 واحدی رو سر جلسه امتحان نرم؟
سلام
با رتبه 25 هزار کشوری و 11 هزار منطقه 1، دانشگاه نجف آباد عمران میشه قبول شد؟
این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته تا رتبه کشوری 20 هزار چارک پایین قبولی بوده ولی من که اصفهانم، امتیاز مخصوصی مثلا بومی و اینا دارم یا نه؟ (اصلا نمی دونم اینا یعنی چه، فقط یهع چیزی شنیدم... چقدر سختش کردن، خود کنکور راحت تر بود...)
خلاصه رو عمران نجف آباد حساب کنم یا نه؟
دوستان کسی اطلاع نداره؟ هفته بعد امتحان دارم
سلام
اینجا کسی هست ارشد بخونه ؟
ترم پیش 9 واحد برداشتم، سر هیچ کدوم نتونستم برم، 6 واحد رو زدن غیبت موجه ولی 3 واحد رو غیبت خالی رد کردن که به منزله صفر هست. بهشون زنگ زدم چرا اون 3 واحد رو موجه نمی کنید، میگه می کنیم کارای امضا میخواد !!! و شاید یک ماه طول بکشه !!! دارم دیوانه میشم !!! هر باری که زنگ می زنم آموزش میگه برات غیبت اش رو موجه می کنیم !!!
کسی میدونه چرا موجه نکردن ؟ نکنه کلاه دارن میزارن سرم تا ترم دیگه انتخاب واحد کنم !!!
لطفا یکی راهنمایی کنه.............مردم از دست این دانشگاه.......
دوستان كسي ورودي 90 دانشگاه هست ؟
درس تاريخ تمدن و دفاع مقدس اجباري هست يا اختياري ؟!
من الان واسم 21 واحد مونده
موندم اين دو تا رو چيكار كنم!
گروه هم تعطيله خدا رو شكر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)