آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ
آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ
آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهتره
ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
ممنون
چشم مهدی جان امروز می ذارم
یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.
بابا این PRO-EVO رو بگیرید خیالتون راحت بشه دیگه می تونید همه بلوک های رشد رو بذارید روی 6
دوستان فایلی برای کیت سرور میخوام که لوگو و لباسهای بوندس لیگا رو درست کنه
این دو تا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چطوری فرهاد جان یه کوچولو هم صبر کنی یه پچ توپ می خوام بسازم. یه جا قرار می ذاریم روی یه CD می زنم می دم بهت اوکی؟
البته امروز پچ ناقصی رو می خوام اپلود کنم و بذارم البته اگه اصرار دوستان نبود صبر می کردم یه چیز حسابی بدم البته ایشالله یه مدت بعد که اپدیت جدید اومد پروژه ساخت پچ لایسنسر رو گسترش می دم
ارمین جان من اینو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش البته کیت سرور دارم و بلدم باهاش کار کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطوری تعریفشون کنم در ضمن لیگ المان من تو other leagues b هستش
سلام
دوستان چطور میتونم تو این نسخه سر توپ بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)