تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 1211 اولاول ... 385785835875881882883884885886887888889895935985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ

2. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

لینک چیو؟ اگه پچ و ادیتور و ... می خوای اینجا پره

خوب من به تازگی متوجه شدم اون ادیت فایل دارای ایرادات ریزی هست واسه همین دارم روی یه ادیت فایل دیگه کار می کنم البته بیشتر برای پچ بعدی هست والا من برای ارائه پچ چند تا مشکل دارم

خوب همگی می دونید چند روزی می شه که کارهای ساخت به اتمام رسیده ولی کلا پروژه ای که روش کار کردم در حدی نیست که بشه بهش نمره خوبی داد چون ممکنه GDB ها همه شون جالب نباشن ممکنه شماره ها یا اسم روی پیراهن ها البته بعضیا مشکل داشته باشه چون همه رو چک نکردم ممکنه اسامی همگی صحیح نباشن البته بازیکنان خیلی گمنام یه مورد دیگه که اذیتم می کنه عدم موفقیتم توی تغییر نام OTHER LEAGUE a,b هست چون OTHER B بوندس لیگا با تمام 18 تیمش هست. به هر حال خودم پروژه رو نمی پسندم و اگه به خاطر اصرار دوستان نبود حالا حالا ها نمی دادم بیرون ولی خوب ظاهرا خیلی ها منتظرن که امشب این پچ رو دانلود کنن ولی خوب همونطور که گفتم کاستی هایی هست که البته من این پروژه رو کامل و به پچ بعدی تعمیم می دم و منتظر می مونم که آپدیت بعدی کونامی بیاد شاید تیم های موقت رو درست کنه خودش. به هر حال من ویژگی های بازی خودم رو می گم اگه کسی می خواد همین ها رو بگه تا براش آپلود و لینک بدم.

1- اسامی فیک اعم از نام باشگاه ها و بازیکنان و استادیوم ها اصلاح شده بدون دخل و تصرف
    2- لوگوی باشگاههای لایسنس نشده اصلاح شده این لوگوها ساخته خود کونامی هست و کاملا همجنس لوگو تیم های لایسنس شده هست. من به شخصه از لوگو های دارای سایه روشن و شیشه ای خوشم نمیاد چون در نگاه اول خوب هستند و بعد مدتی آزار دهنده میشن سادگی آرستگیه به نظرم و اینکه این کار باعث میشه کاربر اصلا احساس نکنه لوگو ها بعدا و توسط پچ اظافه شده
    3- کیت های تیم های لایسنس نشده از طریق GDB اصلاح شده
    4- حدود 75 درصد از فیس هایی که کونامی در داخل دیتا بیس قرار داده ولی در بازی اونها رو اعمال نکرده اعمال شده مثلا فیس زیدان یا بارتز یا ریوالدو رونالدو علی کریمی مهدوی کیا همگی اضافه شدند که کار فیس ها از کونامی هست

خوب موارد بالا مال خصوصیات بود ولی خصوصیات منفی که خودم معتقدم نشانه کامل نبودن پروژه هست:

1- تیم های موقت (فیک) Other League A به همون شکل باقی موندن و تغییر نام پیدا نکردند و بازیکنانشون هم فیک هستند
    2- تیم های موهومی PES , WE United+16 D2 League Teams بدون تغییر باقی موندن (در نظر داشتم تبدیلشون کنم به تیم های یک لیگ هجده تیمی یا گلچینی از باشگاه هایی که توی لیگ اروپا شرکت دارن و اصلا ساخته نشدن حتی اگه میشد بدم نمیومد لیگ ایران رو ایجاد کنم حالا شاید کیفیتش به اون حد نباشه ولی ارزش داشت که اسامی و لوگو و کیت های لیگ ایران رو بذارم جاشون و بازیکنان فیک و موهومی اون تیم ها رو به بازیکنان با ملیت ایرانی و شاغل در لیگ برتر تغییر بدم که البته این کار ها میشه همون تغییرات بی رویه که بازی رو از اون اورجینالی میندازه ولی خوب مشکلی هم برای بازی پیش نمیاره

به هر حال هر کی این ها رو با این شرایط می خواد بگه تا آپلود کنم حتی اگه 3 نفر هم پیغام خصوصی یا عمومی بدن که می خوان من پوشه کیت سرورم رو + اپشن فایل ها براش به صورت زیپ شده می دم چون خودم معتقدم پروژه من در حد یک ژچ مکمل و لایسنسر نیست.
    آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهتره
    ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
    ممنون

4. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهتره
    ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
    ممنون
    چشم مهدی جان امروز می ذارم

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.

8. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.
    بابا این PRO-EVO رو بگیرید خیالتون راحت بشه دیگه می تونید همه بلوک های رشد رو بذارید روی 6

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان فایلی برای کیت سرور میخوام که لوگو و لباسهای بوندس لیگا رو درست کنه

12. این کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این دو تا هست 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

14. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام چطوری فرهاد جان یه کوچولو هم صبر کنی یه پچ توپ می خوام بسازم. یه جا قرار می ذاریم روی یه CD می زنم می دم بهت اوکی؟

البته امروز پچ ناقصی رو می خوام اپلود کنم و بذارم البته اگه اصرار دوستان نبود صبر می کردم یه چیز حسابی بدم البته ایشالله یه مدت بعد که اپدیت جدید اومد پروژه ساخت پچ لایسنسر رو گسترش می دم

16. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

ارمین جان من اینو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش البته کیت سرور دارم و بلدم باهاش کار کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطوری تعریفشون کنم در ضمن لیگ المان من تو other leagues b هستش

کد:

18. این کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان چطور میتونم تو این نسخه سر توپ بزنم؟

20. این کاربر از worldclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •