Cyrus The Great
SilverSnake Fort
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
Cyrus The Great
SilverSnake Fort
ایول اونوخت کسی نیست که مارو invite کنه به شهرش؟
نه بازی کردن با دو تا اکانت مشکل نداره اونطور که من میدونم تنها اشکالش اینه که نباید با هم دوئل کنن. فقط سریع اقدام کنید وگرنه کاراکتر میپره
من Founder شهر SilverSnake Fort هستم بگو لولت چنده و رو چه اسکیل هایی کار کردی؟
والا لول 1 هست و تازه شروع کردم....
وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
خوشبختم!!!من Founder شهر SilverSnake Fort هستم
===
گفتي فوندر، اسم محمد رو از فوندر شهر كورش بردارم؟
من الان لول 4 دارم می رسم خیلی کم مونده از دیروز ساعت 2.30 شروع به بازی کردمفکر کنم خوب پیشرفت کردم و یک عکس می زارم ببین خوبه یا نه چون می خواهم تجربه کسب کنم برای این خاطر فکر کنم باید روی چاریسما و ریپیرینگ کار کنم چون دیروز که آنالیز کردم دیدم اون کارهایی که می خواهم در آینده کار کنم به این دو تا بیشتر نیاز داره
![]()
![]()
نه از تجربه هيچ وقت كم نميشه .وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
يك سوم پول بازنده + هرچي اوني رو كه بردي لولش از تو بيشتر باشه تجربه بيشتري ميگيري!کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
بردار اسم خودتو بزار در ضمن اسمتون رو تو Special Ally شهر بزارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)