مزایای اینترنت کم سرعت
محتوای مخفی: مزایای اینترنت کم سرعت
===================
یه سوال مهم داشتم بهترین شرکتی که الان تو تهران سرویس میده چیه؟(گرونیش مهم نیست.سرعت واقعی برام مهمه)
مزایای اینترنت کم سرعت
محتوای مخفی: مزایای اینترنت کم سرعت
===================
یه سوال مهم داشتم بهترین شرکتی که الان تو تهران سرویس میده چیه؟(گرونیش مهم نیست.سرعت واقعی برام مهمه)
من از مخابرات قزوین حدود 1 سال هست که 256 نامحدود دارم.سرعتش نسبت به نامحدود بونش خیلی خوبه.
بین 30 تا 45 دان میکنه.
پدر مخابراتو با این نامحدودش در آوردم![]()
چطوری میشه بفهمم سرعت load page در سرویسم چقدر هست؟؟
سلام به همه ي بچه هاي بامعرفت چند تا سوال راجع به adsl دارم اگر ممكنه پاسخ بدهيد :
1. من الان ميخوام adsl بگيرم بعد چند ماه خونمون منتقل ميشه به دو طبقه پايين تر ميخواستم بدونم ميشه همون اشتراكيو كه الان ميگيرم روي خط تلفن جديد انتقال بدم
2. به نظرشما شركت دات نت سرويس دهنده ي خوبي است وسرعت دانلودش خوبه در ضمن من سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه ميخوام
اگر اين شركت به نظرشما مناسب نميباشد چند شركت رابه من معرفي كنيد كه به هركسي هر سرعتي بده
3. من ميخوام مودمي بگيرم كه واي فاي رو پشتيباني كنه وبشه به وسيله واي فايمثلا لپ تاپ كانكت شد در ضمن ميخوام كه كابل هم بشه بهش وصل كرد و از طريق كابل وصل شد به نظر شما چه مدل مودم بگيرم
1- نمیشه . شما فقط روی همون زوج سیم تلفن فقط اینترنت دارید و باید از ورودی همون سیم تلفن استفاده کنید.
2- نمی دونم
3- تی پلینک مدل 8901 و دی لینک مدل 2640 به صرفه است اگر پولش مهم نیست مارک سیسکو رو تهیه کنید
برای خرید هم توی پاساژ ایران توی تهران از واحد 533 می تونی با قیمتهای خوب تهیه کنی این شماره تلفنشه من چند روز ازش خرید داشتم بهترین قیمت رو برای 8101 تی پلینک داد یعنی 49000 تومن دیگه دلار رو همه چی تاثیر گذاشته
88935369
پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟
من دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا
با مخابرات میشه دانلود کرد؟
تشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟
اگه واسه وبگردی و ف.ی.س.بوک و... میخای اصلا مخابرات رو توصیه نمیکنم چون ping خیلی افتضاح هستش واسه همین با vpn کار نمیده حتی از دایال آپ هم بدتره
ولی سرعت دانلودش روز و شب ثابتـــــــــــ همون فرمول 1 به 8 هستش![]()
دوستان شرکت پیشگامان وضعیتش چطوره ؟! کسی هست از پیشگامان سرویس داشته باشه ؟!![]()
سلام
بچه ها چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
زنگ زدم پارس جا نداشت
رفتم آریا نت گرفتم مثلا
الان 25 روز گذشته و خبری نیست !!!!
بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!
من از صدف نت میگیرم که زیر مجموعه پیشگامان هست، تا یه ماه پیش سرعت شبانش افتضاح بود سرعت دانلود 1 مگ حدود 30 بود، اما الان دوباره برگشته به حالت سابق و دوباره سرعت شبانش خوب شده 1 مگ حدود 210 هست، سرعت روزانش خوبه و حجم دزدی هم نمیکنن(البته من تهرانپارس هستم مرکز عاطف)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)