تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 885 از 1042 اولاول ... 385785835875881882883884885886887888889895935985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به این میگن اینترنت پر سرعت:

ما از تندی اینترنت شکایت داریم
    مزایای اینترنت کم سرعت

محتوای مخفی: مزایای اینترنت کم سرعت 
    اولا؛ سرعت زیاد موجب تصادف میشه و اونوقت که در تلفات اینترنتی هم مثل تلفات جاده ای تو دنیا اول بشیم

دوما؛ عجله کار شیطونه! حالا چه کاریه که سه سوته سایتها بیان بالا. چیزی که اینجا زیاده،وقته. سه ساعت تو صف بانک وایمیستین؛ از صبح تا ظهر به خاطر یه امضا یه اداره رو زیرو رو میکنین؛ چند ساعت هم تو وب معطل بشین! به جایی که بر نمی خوره؟!

سوما؛ اصلا مهم نیست که ما مثل لاک پشت تو وب حرکت میکنیم و به اطلاعاتی که بقیهء ملل الان بهش رسیدن ما پنج هزار سال دیگه بهش میرسیم؛ مهم اینه که به این اطلاعات می رسیم!

چهارما؛ هیچ میدونین از کنار این سرعت پایین چندین نفر نون میخورن؟!

_به خاطر هزینهء اتصال به وب؛ کارمندان مخابرات و خانواده شان

_به خاطر برق مصرفی کامپیوتر؛ کارمندان اداره برق و خانواده شان

_به سبب کمر درد ناشی از نشتن زیاد پشت میزpc؛ دکتر های ارتوپد و خانواده شان

_به خاطر اعصاب خراب؛ دکترهای مغز و اعصاب و خانواده شان

_به سبب هزینهء گچ گرفتنِ اکثر اعضای بدن به خاطر مشت و لگدهای پدر گرامی بعد از مشاهدهء قبض تلفن؛ کارکنان بیمارستان و دکتران فیزیوتراپ به همراه خانواده هایشان

پنجما؛ سرعت پایین ابنترنت باعث میشه کاربران ساعتها تو وب سرشون گرم باشه و به نوعی سر کار هستن(کارآفرینیِ خاموش).

ششما؛ اصلا کی گفته سرعت اینترنت پایینه؟! خیلی هم خوبه! خیلی از کشورها هستن که حسرت سرعتِ اینترنت مارو میخورن.

هفتما؛ من نمیدونم چرا جوونا اینقدر بی بصیرت شدن؟! آخه وب گردی هم شد کار؟! آخه اینترنت هم شد وسیلهء اساسی؟! برید دنبال کارهای مهمتر مثل. مثل.. مثل... نمیدونم مثل چی، ولی برید دنبال کارهای مهمتر.

هشتما:خجالت نمی کشی از این سرعتت؟!!ها؟ماله منو ببین(تو امضامه)

===================
    یه سوال مهم داشتم بهترین شرکتی که الان تو تهران سرویس میده چیه؟(گرونیش مهم نیست.سرعت واقعی برام مهمه)

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوبه خدارو شکر این کارت دانشجویی بلخره واسه یه جا بدردمون خورد

والا توی تایپیک تست های سرعت و همچنین از بعضی مطالب که تو این سایت و سایت هایه دیگه خوندم خیلیا از مخابرات راضی نیستن در واقع خیلی داغونه ولی خوبیش اینه که نامحدوده
    من از مخابرات قزوین حدود 1 سال هست که 256 نامحدود دارم.سرعتش نسبت به نامحدود بونش خیلی خوبه.
    بین 30 تا 45 دان میکنه.
    پدر مخابراتو با این نامحدودش در آوردم

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چطوری میشه بفهمم سرعت load page در سرویسم چقدر هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همه ي بچه هاي بامعرفت چند تا سوال راجع به adsl دارم اگر ممكنه پاسخ بدهيد :
    1. من الان ميخوام adsl بگيرم بعد چند ماه خونمون منتقل ميشه به دو طبقه پايين تر ميخواستم بدونم ميشه همون اشتراكيو كه الان ميگيرم روي خط تلفن جديد انتقال بدم
    2. به نظرشما شركت دات نت سرويس دهنده ي خوبي است وسرعت دانلودش خوبه در ضمن من سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه ميخوام
    اگر اين شركت به نظرشما مناسب نميباشد چند شركت رابه من معرفي كنيد كه به هركسي هر سرعتي بده
    3. من ميخوام مودمي بگيرم كه واي فاي رو پشتيباني كنه وبشه به وسيله واي فايمثلا لپ تاپ كانكت شد در ضمن ميخوام كه كابل هم بشه بهش وصل كرد و از طريق كابل وصل شد به نظر شما چه مدل مودم بگيرم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه ي بچه هاي بامعرفت چند تا سوال راجع به adsl دارم اگر ممكنه پاسخ بدهيد :
    1. من الان ميخوام adsl بگيرم بعد چند ماه خونمون منتقل ميشه به دو طبقه پايين تر ميخواستم بدونم ميشه همون اشتراكيو كه الان ميگيرم روي خط تلفن جديد انتقال بدم
    2. به نظرشما شركت دات نت سرويس دهنده ي خوبي است وسرعت دانلودش خوبه در ضمن من سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه ميخوام
    اگر اين شركت به نظرشما مناسب نميباشد چند شركت رابه من معرفي كنيد كه به هركسي هر سرعتي بده
    3. من ميخوام مودمي بگيرم كه واي فاي رو پشتيباني كنه وبشه به وسيله واي فايمثلا لپ تاپ كانكت شد در ضمن ميخوام كه كابل هم بشه بهش وصل كرد و از طريق كابل وصل شد به نظر شما چه مدل مودم بگيرم
    1- نمیشه . شما فقط روی همون زوج سیم تلفن فقط اینترنت دارید و باید از ورودی همون سیم تلفن استفاده کنید.
    2- نمی دونم
    3- تی پلینک مدل 8901 و دی لینک مدل 2640 به صرفه است اگر پولش مهم نیست مارک سیسکو رو تهیه کنید
    برای خرید هم توی پاساژ ایران توی تهران از واحد 533 می تونی با قیمتهای خوب تهیه کنی این شماره تلفنشه من چند روز ازش خرید داشتم بهترین قیمت رو برای 8101 تی پلینک داد یعنی 49000 تومن دیگه دلار رو همه چی تاثیر گذاشته
    88935369

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rubimori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از مخابرات قزوین حدود 1 سال هست که 256 نامحدود دارم.سرعتش نسبت به نامحدود بونش خیلی خوبه.
    بین 30 تا 45 دان میکنه.
    پدر مخابراتو با این نامحدودش در آوردم
    پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟
    من دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا
    با مخابرات میشه دانلود کرد؟
    تشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

3

پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟
    من دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا
    با مخابرات میشه دانلود کرد؟
    تشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟
    اگه واسه وبگردی و ف.ی.س.بوک و... میخای اصلا مخابرات رو توصیه نمیکنم چون ping خیلی افتضاح هستش واسه همین با vpn کار نمیده حتی از دایال آپ هم بدتره
    ولی سرعت دانلودش روز و شب ثابتـــــــــــ همون فرمول 1 به 8 هستش

10. این کاربر از korosh rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان شرکت پیشگامان وضعیتش چطوره ؟! کسی هست از پیشگامان سرویس داشته باشه ؟!

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    بچه ها چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
    من بار اولمه
    مخابراتمون غیاثی تو کرج
    زنگ زدم پارس جا نداشت
    رفتم آریا نت گرفتم مثلا
    الان 25 روز گذشته و خبری نیست !!!!
    بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
    چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
    آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
    یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شرکت پیشگامان وضعیتش چطوره ؟! کسی هست از پیشگامان سرویس داشته باشه ؟!
    من از صدف نت میگیرم که زیر مجموعه پیشگامان هست، تا یه ماه پیش سرعت شبانش افتضاح بود سرعت دانلود 1 مگ حدود 30 بود، اما الان دوباره برگشته به حالت سابق و دوباره سرعت شبانش خوب شده 1 مگ حدود 210 هست، سرعت روزانش خوبه و حجم دزدی هم نمیکنن(البته من تهرانپارس هستم مرکز عاطف)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •