مودمها معمولا سطح رو خیلی خوب جواب میدن ولی طبقات رو نه ولی چیزی که من دیدم این حالت رو داشت مودم level one-WBR6600 بود البته بسته به فضای مورد نظرتون linksys wag160n هم میتونه برطرف کنه نیاز هاتون رو ولی قیمتهاش در حدود 100 تومن
مودمها معمولا سطح رو خیلی خوب جواب میدن ولی طبقات رو نه ولی چیزی که من دیدم این حالت رو داشت مودم level one-WBR6600 بود البته بسته به فضای مورد نظرتون linksys wag160n هم میتونه برطرف کنه نیاز هاتون رو ولی قیمتهاش در حدود 100 تومن
آقا همین اسپیکر و مانیتورای CRT کلی نویز ایجاد میکنن
بزار 1جایی چیزی دورو برش نباشه
من دیروز خطم درست شد وقتی مودم رو وصل می کنم به خط تلفن چراغ لینک روشن نمی شه به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
مودمم همasus dsl x13 هستش
یا اسپلیتر رو درست وصل نکردی یا خطتون هنوز رانژه نشده.
صفر بند یا برق گیر هم میتونه باعث این بشه
مودم بردم داخل یک فضای دیگه امتحان کردم بازم نشد همون دوتا آنتن داشت تا فاصله ی 1 متری فقط 3 تا آنتن داره.
آخه tv ما هم که وایرلس داره تا سره کوچه هم 2 تا آنتن داره.
مشکل از مودم. ضربه هم نخورده.
وایرلس گوشیمم درسته چون این همه شبکه پیدا می کنه.
Last edited by nini bad; 19-08-2010 at 16:33.
پیشنهاد میکنم شنبه مودم رو ببرید مرکز خدمات برای گارانتی براتون تست کنن .
البته میتونید قبل از اون مودم یکی از آشنایان رو بیآرید و در منزل امتحان کنید. ولی Linksys بیدی نیست که با این بادها بلرزه، ممکنه امواج در فاصله ی طولانی اثر کنه ، ولی دیگه نه بیخ گوش مودم !!!
میشه این رو بیشتر توضیح بدین؟
من حرفتون رو قبول دارم ولی دیدن چنین فیلمی باید خیلی جالب باشه. خیلی ممنون میشم حتماً لینکش رو واسم خصوصی بفرستین. تکنولوژی محشریه. . . .!!
Last edited by a6l3i; 19-08-2010 at 17:03.
از صبا نت
برم نمایندگیش یا از خود شرکت بگیرم که کانفیگ کنن ؟
نمایندگیاش نزدیکه
VPI و VCI درسته زنگ زدم چک کردم
ISP مخابراته
تنظیمات روی PPPoE هست ولی بازم اخرش failed میشه![]()
پرش فرکانس اصطلاحی هست که در سیستم های طیف گستره استفاده میشه. تکنیک پرش فرکانس تو بلوتوث باعث میشه که امکان استفاده همزمان از یک فرکانس مشخص رادر بیش از یک دستگاه غیرممکن بشه. در این تکنیک بلوتوث طیف فرکانسی ISM را به 79 فرکانس مجزا تقسیم کرده و دستگاه مورد نظر بر مبنای معیارهای خاص در هر لحظه به صورت تصادفی یکی از این فرکانس ها را انتخاب کرده و استفاده می کند. در ارتباطات بلوتوث دستگاه فرستنده در هر ثانیه 1600 بار فرکانس عوض می کند. بدین ترتیب تعداد دستگاه های بیشتری می توانند از طیف رادیویی استفاده کنند و امکان تداخل بین آنها هم کاهش می یابد.
همین مسائل تو شبکه های وای فای هم هست، شبکه های وای فای و بلوتوث هر دو در فرکانس 2.4 گیگاهرتز و در همان 79 کانال کار میکنن، برای همین تو کار هم اختلال ایجاد میکنن. البته با گسترش تکنولوژی بلوتوث بسیاری از این مسائل حل شده. همانطور هم که پست قبلیم گفتم بسیاری از روتر ها Dual Band هستن و علاوه بر باند رادیویی 2.4 گیگاهرتز بر روی باند رادیویی 5 گیگاهرتز نیز کار میکنند.
من حرفتون رو قبول دارم ولی دیدن چنین فیلمی باید خیلی جالب باشه. خیلی ممنون میشم حتماً لینکش رو واسم خصوصی بفرستین. تکنولوژی محشریه. . . .!!
ارسال شد.
منم میخوام.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)