سلام
من وقتی تو مستر لیگ بازیکن میخرم حتی اگر بهترین بازیکن دنیا باشه دیگه کسی اونو ازم نمیخره چیکار کنم کسی کمکم میکنه؟
اين كلا يكي از ضعف هاي مستر ليگ هست ان شالله قراره با يك مستر ليگ جديد در بازي pes 2010 مواجه بشيم. كلا سخت از ما بازيكن مي خرن معمولا بهترين بازيكنمون رو كه خوب بازي كرده يا زياد گل زده و توي بازي ها نمره زياد مي گره رو مي خرند. حتي اگه يه بازيكن معمولي باشه
من یه مشگل اساسی دارم.
مثلا وقتی با یک تیم به یک چهارم نهایی میرسم بازی ارور میده و دیگه نمیشه ادامه داد. این ارور رو بصورت یک عکس پیوست کردم.
فرقی هم نمیکنه به چه تیمی بر بخوری یا با چه تیمی بازی کنی.
* مثلا با منچستر وقتی بازی میکنم و در یک چهارم به رئال میرسم یه دفعه وقتی میخوای رنگ پیرهن ها رو عوض کنی و به مرحله بعد بری، وقتی میره مرحله بعد صفحه مشگی میمونه و اروری که تصویرش رو میفرستم ظاهر میشه.
چکار بکنم

دوست عزيز كافي بود جستجو كنيد مشكلتون حل ميشد. اين به خاطر نا هماهنگي كرك با ورژن بازي هست شما وقتي پچ نصب نمي كني هيچ كركي براي شما جواب نميده چون كركي كه براي ورژن 1.00 يا پچ نصب نشده ارائه شد درست نبود بعدش كونامي تا الان 4 تا پچ داد. آخريش پچ 1.40 هست كه كرك ورژن 1.20 مي خوره البته شما مختاريد كرك 1.20 يا كرك 1.40 رو استفاده كنيد فقط اين رو بدونيد اگه 1.40 استفاده كنيد بايد از خير كيت سرور بگذريد.
اول اين پچ رو نصب كن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اين كرك استفاده كن
کد:
يا هم اگه كيت سرور استفاده نمي كني اين رو نصب كني بهتر هم هست ولي اون اولي هم تست شده هست و مشكلي نداره
کد:
اينم بگم اگه نتونستي پچ رو نصب كني مشخص ميشه فايل هاي نصبي بازيت رو دستكاري كردن اون شركتي كه REPACK كرده پس براي دسترسي به فايل هاي نصبي اوريجينال پك زير رو دانلود كن.
کد:
Password:matin