تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 885 از 1045 اولاول ... 385785835875881882883884885886887888889895935985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,841 به 8,850 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام... یه مشکل در مورد پرینت فایل های ورد دارم
    هدف من این هست که جزواتی که بصورت آ5 هست رو تبدیل بکنم به کتاب... به این صورت که اونهارو رو کاغدهای آ4 بصورتی چاپ کنم که بتونم اونو از وسط تا کنم و یه منگنه بزنم وسطش .... خیلی از کتابهایی که چاپ میشه به این صورت هست ...
    اگه از بچه ها بتونن راهنمایی کنن که تنظیمات پرینتر و یا ورد رو باید به چه صورتی تنطیم کنم ممنون میشم
    برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.

2. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها شرمنده،من می خوام یه عکس رو به عنوان پس زمینه ی ثابت فایلِ وردم کنم اما نمی دونم چجوری باید انجام بدم

یعنی در اصل،سربرگِ شرکتمون رو که پسوندش Tif هست،می خوام توی وُرد به عنوانِ بک گراند قرار بدم تا نامه ی اداری رو بتونم توش تایپ کنم

میشه کمک کنین؟؟
    توی ورد 2007:
    اول متنت رو بنویس.بعد insertو بعد picture حالا واسه اینکه عکس بره پشت نوشتت توی تب format که جدید درست شده text warping رو تغییر بده
    حالا اگه اینو نمیخوای میخوای که عکست به صورت کمرنگ بشه پس زمینه
    برو page layout....watermark گزینه picture watermark رو انتخاب کن درست میشه

4. این کاربر از Guidance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.
    این چیزی که من میخوام نیست... چون در این صورت صفحه ها رو یکی پشت سرهم چاپ میکنه....
    من میخوام شبیه کتاب باشه.... مثلا اگه 40 صفحه هست... صفحه 1و40 رو یک صفحه چاپ بشه... 2 و39 روی بعدی... تا وقتی اینارو منگنه زدم شبیه کتاب چاپ بشه

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه فایل ورد داریم (مال پایان نامه هست) ، میخوام جوری تنظیمش کنم که مثلا" 3 صفحه اول رو شماره صفحه نندازه
    از صفحه 3 به بعد شروع کنه : الف ب ج د ه و ...
    از صفحه مثلا" 20 هم شروع کنه به شماره های اصلی 1 و 2 و 3 و 4 و ...

میشود آیا ؟؟؟؟

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه فایل ورد داریم (مال پایان نامه هست) ، میخوام جوری تنظیمش کنم که مثلا" 3 صفحه اول رو شماره صفحه نندازه
    از صفحه 3 به بعد شروع کنه : الف ب ج د ه و ...
    از صفحه مثلا" 20 هم شروع کنه به شماره های اصلی 1 و 2 و 3 و 4 و ...

میشود آیا ؟؟؟؟
    سلام.بله امکان پذیر هست با استفاده از Section. در همین تاپیک سرچ کنین به جواب میرسین.

8. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این چیزی که من میخوام نیست... چون در این صورت صفحه ها رو یکی پشت سرهم چاپ میکنه....
    من میخوام شبیه کتاب باشه.... مثلا اگه 40 صفحه هست... صفحه 1و40 رو یک صفحه چاپ بشه... 2 و39 روی بعدی... تا وقتی اینارو منگنه زدم شبیه کتاب چاپ بشه
    تو page setup ، multiple pages رو بزن book fold ، مارجین ها رو هم باید درست تنظیم کنی که جا باشه برا تا کردن یه 4 صفحه رو امتحانی بذار ببین چطور میشه تا کنی، برای پرینتم مثلا برا پرینتر hp از properties تب finishing تیک print on both sides رو بزن که پشت و رو بزنه

10. 2 کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم استادم ازم خواسته که اندازه فاصله های بین کلمات رو کمتر کنم . این کار چجوری ممکنه؟
    ایا باید تک تک انتخاب کنم و سایزش رو کوچیک کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم استادم ازم خواسته که اندازه فاصله های بین کلمات رو کمتر کنم . این کار چجوری ممکنه؟
    ایا باید تک تک انتخاب کنم و سایزش رو کوچیک کنم؟
    شاید منظورشون این بوده که فاصله ی بعضی کلمه ها باید نیم فاصله باشه .... نیم فاصله با گرفتن کنترل و خط تیره(نزدیک عدد0) بکار برده میشه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو page setup ، multiple pages رو بزن book fold ، مارجین ها رو هم باید درست تنظیم کنی که جا باشه برا تا کردن یه 4 صفحه رو امتحانی بذار ببین چطور میشه تا کنی، برای پرینتم مثلا برا پرینتر hp از properties تب finishing تیک print on both sides رو بزن که پشت و رو بزنه
    آقا ممنون شد
    اما یه مشکل جدید .... سایزی که چاپ میشه کوچیکه و یه سمته ... نمیشه از وسط نصف کرد .... مشکل کجاست عایا ؟
    یه نکته هم اینکه من فایل هام رو سایز آ5 هست... نکنه باید اونها با سایز آ4 باشه ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا ممنون شد
    اما یه مشکل جدید .... سایزی که چاپ میشه کوچیکه و یه سمته ... نمیشه از وسط نصف کرد .... مشکل کجاست عایا ؟
    یه نکته هم اینکه من فایل هام رو سایز آ5 هست... نکنه باید اونها با سایز آ4 باشه ؟
    نه فکر نکنم مربوط به a5 باشه چون تو a4 هم به همین صورت هست. تنها راه حلی هم که من پیدا کردم اینه که اول بیایین تو همون تب page layout که یه سری margin های تعریف شده داره آخری یعنی mirrored رو انتخاب کنین بعد برید اون کارایی که گفتم رو بکنید یعنی در page setup همون book fold رو بجای mirror انتخاب کنید و بعد پرینت بگیرید
    البته فاصله دو سمت یکم زیاد می شه ولی دیگه چاره ای نیست ظاهرا فقط همین جواب میده و وسط جای تاشدن میمونه
    یه 10 ،20 بار مارجین ها رو تغییر دادم پرینت گرفتم ولی فایده نداشت به قول شما یه سمت می افتاد یا جای نصف شدن نداشت ( پرینترم دیگه اخطار میداد کارتریج خالیه باید شارژ شه دیگه دست از سرش برداشتم )
    Last edited by silver65; 02-10-2013 at 01:50.

15. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •