سلام دوستان
یه سوال ابتدایی داشتم... اگر محدودیت حجمی ماهانه تموم بشه برای وبگردی و سایت دیدن و خوندن خبر و چت هم دیگه نمیشه استفاده کرد ... یعنی ترافیک فقط به مقدار دانلود فیلم و فایل و ... مربوط میشه ... توضیح مختصری بدید ممنوم میشم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
یه سوال ابتدایی داشتم... اگر محدودیت حجمی ماهانه تموم بشه برای وبگردی و سایت دیدن و خوندن خبر و چت هم دیگه نمیشه استفاده کرد ... یعنی ترافیک فقط به مقدار دانلود فیلم و فایل و ... مربوط میشه ... توضیح مختصری بدید ممنوم میشم
وقتی صفحه باز میکنی برای هر صفحه چند مگابایت از حجم دانلود ماهانه شما کم میشه چون باز کردن صفحه هم مثل دانلود میمونه در واقع صفحه اون سایت روی مرورگر شما دانلود میشه و شما میتونین اونو ببینین پس اگه حجم دانلود ماهانتون تموم شده باشه صفحه هم نمیتونین باز کنین چت هم همینطوره نیاز به ارسال و دریافت داره که اونم از حجم دانلودی کم میکنه
Last edited by mehdihamed; 16-02-2011 at 20:17.
دوستان اندیشه
کسانی که تو سایت های کلیکی مثل نئوباکس وآنباکس و ... عضو هستن بگن که چند روزه مشکلی نداشتن؟!
من سه روزه مشکل دارم
کسی مشکل نداره؟!
با دو ویندوز تست شده
-------------------------------------------------------
resolved
مشکل از بسته بودن پورت ها از طرف اندیشه است(60% بسم....)
دیروز با وی اخ هم نمیشد!
Last edited by foa.neh; 16-02-2011 at 21:19.
سلام دوستان
snr خط من بعد از ظهر ها دان استريمش مياد رو 13 و آپش هم رو 6 همين موقع سرعتم به شدت كاهش پيدا ميكنه
ولي حالا صبحها هميشه snr دانش رو 31 آپشم رو 31 و سرعتمم خوبه
حالا به نظرتون كاهش سرعتم واسه كم شدن اس ان ار يا نه
بعد اين كاهش اس ان ار از خط منه؟ آخه صبها هيچ مشكلي نداره
اينم بگم انديشه دارم
باتشكر![]()
سلام .
از دوستان کسی نیست که در هشتبر زندگی کنه ؟
والا من چند روز پیش نامحدود میگرفتم 128 . حالا گفتن سرویسهامون رو حجمی کردیم . 128 با حجم 3 گیگ
حالا من چه جوری میتونم نامحدود بگیرم .من هم که همش دانلود میکنم . دیگه این چه فایده داره ؟
بعضی ها از دانشگاه نامه میارن تا مخابرات بهشون بده جریانش چیه ؟ میشه یه توضیحی بدید ؟
از رشت میشه نامحدود گرفت واسه هشتبر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دقیقا.
سه هفته بگذره وصل میشه.
البته تین سه هفته من رشت نبودم .
برگشتم اینجا وصل شده بود.
سرعتشم بعد از این یکی دو هفته(....) خوب شده.
سلام و ممنون از جوابت دوست عزیز
پیرو جوابت میخواستم بدونم یعنی تو یه سرویس نامحدود اگر 24 ساعته و 30 روز ماه رو بدون وقفه هم به اینترنت متصل باشی و همزمان هم به وبگردی و چت و دانلود مشغول باشی! با هیچ محدودیتی روبرو نمیشی؟!
سپاس
snr نبايد هيچ وقت از 20 کمتر بياد. حتما کاهش سرعتتون به همين دليله. اگه مشکلتون ادامه داشت کمي سرعتتون رو به کمک آي اس پي مربوطه کاهش بديد تا snr براي شما به ميزان متعادلي برسه.
Last edited by soosmar_asl; 17-02-2011 at 15:13.
ميزان سرعت اپلود به دلايلي در ايران محدوديت داره. تفاوتي نداره از چه شرکتي سرويس بگيريد. سرعت آپلود ها اصولا تفاوت چنداني نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)