بيك زاده: با حمايت هواداران برق را مى بريم
تيم استقلال در ۴ بازى اخير خود نتايج مطلوبى كسب كرده است و موفق شده است از اين بازى ها ۱۰ امتياز كسب كند. هاشم بيك زاده، هافبك استقلالى ها كه در نيمه دوم بازى با پرسپوليس به دليل عملكرد ضعيف تعويض شد، در ديدار مقابل مقاومت سپاسى نيز به ميدان نرفت. وى اميدوار است در بازى هاى بعدى تيمش به ميدان برود و براى رسيدن به آن تلاش زيادى انجام مى دهد. بيك زاده شرايط فعلى استقلال را خوب توصيف كرد و تيمش را برنده ديدار مقابل برق شيراز خواند. مصاحبه ما با وى را در ذيل بخوانيد:
• شرايط استقلال در فاصله چند روز مانده به ديدار با برق چگونه است؟
- شرايط بسيار خوب است. همه چيز خوب پيش مى رود. با روحيه اى خوب تمرينات خود را ادامه مى دهيم و آماده ديدار با برق مى شويم.
• پس از عملكرد نامطلوب در دربى در بازى مقابل مقاومت سپاسى نيز بازى نكردى. فكر مى كنى مقابل برق در تركيب استقلال خواهى بود؟
- من در تمرينات اخير استقلال تلاش زيادى كردم و آمادگى خودم را به قلعه نويى نشان دادم. مصدوميت جزيى نيز داشتم كه خدا را شكر برطرف شده است و مشكلى براى بازى كردن ندارم. ديگر همه چيز به نظر قلعه نويى بستگى دارد و او بايد در اين خصوص تصميم گيرى كند. علاقه خودم را به بازى كردن پنهان نمى كنم اما اگر هم در تركيب قرار نگيرم اعتراضى نمى كنم چرا كه قطعاً قلعه نويى بهتر از هر كس ديگرى صلاح تيمش را مى داند و با توجه به تدبيرى كه براى هر بازى مى انديشد بازيكنان را انتخاب مى كند و در زمين قرار مى دهد.
• ديدار با برق را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى دشوارى داريم. برقى ها از ابتداى فصل نتايج بسيار خوبى گرفته اند. مقابل برق بايد خيلى باهوش عمل كنيم. آنها در تهران به كسب يك امتياز هم راضى هستند و به همين خاطر روى ضد حملات بسيار خطرناك عمل مى كنند. مطمئناً با تاكتيكى كه براى اين ديدار در نظر داريم برق را با شكست بدرقه مى كنيم. اميدوارم هواداران خوبمان نيز در اين مسابقه به ورزشگاه بيايند و همانند هميشه يار و ياور ما باشند تا بتوانيم برقى ها را شكست دهيم و وضعيت خود را در جدول بهتر از گذشته نماييم.
• آينده استقلال چگونه است؟
- اوايل فصل كه نتايج مطلوبى كسب نكرديم همه از ما انتقاد كردند اما مطمئن بودم كه روزى تمام اين ناكامى ها پايان مى پذيرد. خدا را شكر اكنون روند رو به رشد خوبى را آغاز كرده ايم و مطمئن هستم در ادامه رقابت ها نيز اين روند را ادامه خواهيم داد و نتايج بهترى هم كسب خواهيم كرد.