اصلا کل همراه اول معادل ضد حاله
![]()
اصلا کل همراه اول معادل ضد حاله
![]()
سلام
من میخام امشب اکانت 5 تومنی شبانه از ساعت 1 تا 11 رو بخرم/
به نظر دوستان واقعا نامحدوده؟
محدودیت 20 گیگی نداره ؟
دوستان این سیگنال های برح ها و ... قضیشون چیه؟ پارامترهای مهم چین و باید چقدر باشن؟ مطلب و لینک و پست معرفی کنید تا اطلاعاتمون بره بالا.
عکس رو با دقت نگاه کنین این هردوتاش 1499 هست میشه باند 3 برا عکس من یکی باند 7 هست و اون یکی باند 3 یک کم تخصصی خواهشن
این فقط باند 3 هست واون قاطی شدن اعداد ارتباطی به پلاس شدن نداره @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bsm1992; 30-09-2017 at 18:27.
دوستان کسی شماره قدیمی داره که یوسیم کرده باشه و محدودم باشه؟ منظورم مال بیشتر از دوسال پیشه.
بله سیم کارت من برای ۷ سال پیشه فورجی کردم اون بسته ۱۵ گیگ هدیه که داده محدوده رو ۸ مگ حالا نمیدونم بعدش هم محدود میشه یا این بسته هدیه تنهاس
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
اره من[emoji4]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بعدشم محدوده همراه اول موقتی نیست محدودیت هاش
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوست عزیز قبل از شما هم دوستان زیادی از جمله تجربه شخصی سعی کردن پلاس رو دقیقا مشخص کنن ولی متاسفانه نه اینجا و نه حتی فروم خارجی تخصصی که حتما حضور دارین کسی نمی تونه دقیقا بگه کی پلاس اتفاق میوفته حداقل برای ایرانسل که باند ٧ به مراتب پایدارتر و گسترده تر داره همراه اول که هیچی ، تازه از روی سرعت هم به ایرانسل اطمینان بیشتری هست تا همراه اول ، قابل توجه شما که دقیقا روی آیفون ۶ هم این مشخصات نمایش پیدا می کنه در جریان هستین که ۶ پلاس نمیشه ، حتی خود اپل هم کاربر رو فقط به تفاوت و اختلاف سرعت بین باندها و مشخصا استفاده روزانه تشویق میکنه نه پلاس شدن دیوایس در هر صورت اگر در حالت پلاس و تک باند تست سرعت و اختلاف معنا داری متوجه شدین به اشتراک بگزارید تا از تخصص شما استفاده کافی و مناسب رو ببریم
-------
این رو هم متخصصین آنالیز کنن
اینجا که فروم تخصصی نیست دوست من
اینجا جمع علاقمندان و مشتاقان
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)