سلام دوستان دو خواهش دارم یکی اینکه یه نفر یه پچ خوب لینکش رو بهم بده دوخم اینکه آیا کسی رمزی داره که پولدار بشه آدم؟خیلی ممنون میشم![]()
سلام دوستان دو خواهش دارم یکی اینکه یه نفر یه پچ خوب لینکش رو بهم بده دوخم اینکه آیا کسی رمزی داره که پولدار بشه آدم؟خیلی ممنون میشم![]()
کسی پچ سانسور کننده بازی GTA IV رو نداره؟! منظورم اینه که تصاویر و مراحل ... رو حذف کنه!
آخه میخوام داداش کوچیکم بازی کنه!
خوب من جواب این سوال رو توی اون یکی تاپیک دادم دیگه فواد جان. پچ نیست همونطور که گفتم مشکلی نداره باور کن.
سلام میگم خوب میشد بعضی از دوستان جواب ما رو هم بدند حتی اگه جواب منفیه جواب منفی رو بنویسند فقط ستاره دارها رو تحویل نگیرندیکدفعه بگین ورود بی ستاگان ممنوع
![]()
دوست عزیز فواد جان اگر توجه کرده باشی روی پاکت بازی نوشته +18 درجه سنی رو از خودشون که درنیاوردند
جناب one1990 شما چند تا سوال رو پشت سر هم می پرسید. بیشترسون همین صفحه پیش جواب داده شده شما می تونید از اون استفاده کنید:
پچ و کرک خواستید من همین صفحه پیش گفتم که بهترین ورژن 1.03 هست نه مشکل سیو داره نه چیزی
دست شما درد نکنه ببخشید من زیاد سوال میپرسم
می دونم عزیزم...
من هم بخاطر همین اینجا پست دادم.
ببخشید یه سوال داشتم:
موقعی که از خونه میام بیرون(حتی قل از اومدن) دوربین بازی شروع میکنه به چرخ زدن! آخرش سرگیجه میگیرم و از بازی میام بیرون!
مشکل از کرک پچ 1.03 با کرکش یا پچ 1.04 با کرکش رو دانلود و نصب کن.
من 1.03 رو پیشنهاد می کنم
اون درجه بندی سنی که زدن فقط برای س** و عریانی نیست که
خشونت نشون دادن استعمال مواد مخدر الکل و ...
طبق معمول اینجا ایرانه
والدین مواظب هستن بچشون پو*رن نبینه (البته بچه هه بیشتر از اونا دیده و میبینه !!!) ولی میشنن با بچه یه فیلم ترسناک یا اکشن پر از خونریزی می بینن خوشحال هم هستند که سکانس س** یا برهنگی نداشت
مشکل ما یکی و دوتا نیست ریشه ایه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)