تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 1185 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

سلام یه عطر میخواستم خنک باشه و خوشبو یعنی بوش به مشام که میرسه طرف یخ کنه ! ... بوش ترش و حبوباتی نباشه ! ...
    مردانه -
    اولش نمیخوام کلی بخرم چون فکر میکنم وقتی یه چند ساعتی روی لباس بشینه تازه اونوقت بوی اصلیش مشخص میشه که ایا خوشت میاد یا نه بخاطر همین از این شیشه های 1/2 میل.گ میخوام اولش بگیرم تست که شد چند روز او.کی بود بعد میرم بیشتر میگیرم.
    ممنون.
    همین طور که جناب شریف عطار فرمودند رنج قیمتی و زنانه و مردانه بودن عطر مورد تظرتان را مشخص کنید

من به شخصه ادکلنی که خنک باشد؛ دوام داشته باشد و پخش بویش هم خوب باشد رو دست جیو آرمانی ندیدم
    ۵۰ میلش ۲۰۰ تومان
    ۱۰۰ میلش ۲۹۰ تومان

نسخه جدیدش هم جیو اسنزا هست
    جیو بوی دریا و لیمو ترش و لیمو شیرین و نارنگی و پرتقال می‌دهد
    اسنزا هم بوی آب و ترنج و گریپفروت می‌دهد
    شباهتی اصلا به نظرم با اکوا دی جیو ( در واقع همون نسخه اورجینالش ) نداره
    قطعا سنگیتر شده

2. 7 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hrt488's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای اینکه کارشناسان فروم بتونن بهتر کمک کنند خواهشم اینه که به سوالات ذیل نیز پاسخ بدهید:
    رنج قیمتی؟
    مردانه یا زنانه؟
    مرداونه باشه
    رنج قیمت هم زیر 150 تا 200 باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز.من تازه عضو شدم و ماشالاااااا دیدم 800 صفحه هست این تاپیک!! واقعا نمیشه همش رو خوند و از سرچ هم نتیجه ای نگرفتم پس سوالم رو میپرسم لطفا کمکم کنید!

من دنبال ادکلنی به اسم Double Whisky میگردم.توی شهر خودمون(شیراز) که پیداش نکردم .خواستم بدونم کسی جایی توی تهران یا شهر دیگه سراغ نداره.تقریبا 10 سال پیش از این عطر استفاده میکردم.بوش فوق العاده هست!!! محشره ه ه ه.
    الان این روزا بوی هیچ عطر و ادکلنی به دلم نمیشینه انگار طلسم شدم.فقط دلم همون رو میخواد ولی گیرم نمیاد لطفا راهنمایی کنید.اینم عکسش

لطفا helppp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد بو ودوام اين مدل چيه ungaro pour l homme با جعبه مشكي رنگ ؟
    دوستان كسي به ما نتونست يك مشاوره اي بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

همین طور که جناب شریف عطار فرمودند رنج قیمتی و زنانه و مردانه بودن عطر مورد تظرتان را مشخص کنید

من به شخصه ادکلنی که خنک باشد؛ دوام داشته باشد و پخش بویش هم خوب باشد رو دست جیو آرمانی ندیدم
    ۵۰ میلش ۲۰۰ تومان
    ۱۰۰ میلش ۲۹۰ تومان

نسخه جدیدش هم جیو اسنزا هست
    جیو بوی دریا و لیمو ترش و لیمو شیرین و نارنگی و پرتقال می‌دهد
    اسنزا هم بوی آب و ترنج و گریپفروت می‌دهد
    شباهتی اصلا به نظرم با اکوا دی جیو ( در واقع همون نسخه اورجینالش ) نداره
    قطعا سنگیتر شده

همین جیو ارمانی رو گرمی هم میفروشن؟ نمیخوام برم یجا 200 300 تومن به عطر و ادکلن بدم چون میدونم اگه خوشم نیاد میندازمش کنار ازش استفاده نمیکنم واسه همین رنج قیمت نگفتم که دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن برم چند میلی گرمشو بگیرم چند روزی استفاده کنم اگه خوشم اومد مقداره بیشتری بخرم.
    اینم که میگین لیمو و نارنگی ... عطر سردی که اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچ چیزی شباهت نداشته باشه و به هیچی نشه نسبتش داد نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه.
    ممنون از راهنمایی و پیشنهادتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان. چند روز پیش دیور فارنهایت آبسلوت خریدم، بوش متفاوت و عالیه...
    امروز رفتم Halloween Man رو تست کردم؛ خوشم از بوش اومد اگر چه زیاد خاص و متفاوت نیست. میگفت 130 تومن، خواستم بدونم از نظر پخش بو چطوره عایا!؟ قیمتش هم تقریبا مناسبه.
    بنظر من مناسبه پخش بوش . من 110 خریدم.

سلام دوستان
    من یه ادکلن خنک با موندگاری و پخش بالا میخوام
    دوستان چی پیشنهاد میدن؟
    ممنون
    آیس من از تیری موگلر . آرامیس لایف( اگر گیرت اومد!) . مشابه های لایت بلو که قیمتهای مناسبی دارن مثله اسپلندور از سری 1. اوشنابلو از جورجیو مونتی هم پخش و ماندگاری بالایی دارن

سلام دوست عزیز
    والا حبوباتی دقیق نمیدونم منظورتون چیه
    اما یک نکته اینه که اگه اولش میخواید اشانتیون بگیرید باید اینو مد نظر داشته باشید که خیلی از عطرهای خوب هستند که اشانتیون ندارند! واینکار شما رو مشکل میکنه
    از طرفی اشانتیون ها حدودا 20الی30هزارتومن قیمت دارند! که اگه شما این هزینه رو به پول عطری که میخواید بخرید اضافه کنید شاید بتونید عطر گرونتری بگیرید((بعضا تفاوت 50میل با 100میل یک عطر خاص همش 30هزار تومنه!!!!))____به این میگن فکر اقتصادی _____
    تنها عطری که هم پخش بوی بالا داشته باشه خنک باشه و ترش نباشه و اشانتیونش رو هم دیده باشم فعلا فقط جان ریچموند به ذهنم میرسه
    جان ریچموند بوی فوق العاد ه ای داره ولی برخلاف نظر شما پخش و ماندگاریش پائینه و نسبت به قیمتش نمی ارزه.سایر دوستان فروم هم قبلا همچین نظراتی دربارش دادن.

سلام من چند روز پیش فروشگاه نوبهار ادکلن های رنس و آمواژ و شیخ و .... رو تست کردم کیفیت همشون بالا بود ولی به این نتیجه رسیدم دیور و شنل هم از لحاظ کیفیت چیزی کمتر از این برندهای خاص یا اصطلاحا نیچ ندارن.
    کاملا درسته.

در ضمن خدمت دوستان بگم من همون نادرمتین هستم که حدود 150 تا پست با آی دی nadermatin دادم و آواتارم اینتنس اولترا مارین ژیوانشی بود. از این به بعد با این آی دی میام

8. 3 کاربر از nadermatin2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=nadermatin2;7616979]بنظر من مناسبه پخش بوش . من 110 خریدم.

آیس من از تیری موگلر . آرامیس لایف( اگر گیرت اومد!) . مشابه های لایت بلو که قیمتهای مناسبی دارن مثله اسپلندور از سری 1. اوشنابلو از جورجیو مونتی هم پخش و ماندگاری بالایی دارن

میشه راجب اسپلندور یه توضیحی بدی؟یه جا بو پیشنهاد شد به نظرم بوی شیرین و میوه ایی داشت.موندگاریشم زیاد بود.برند معروفی هست؟ارزش خرید داره؟من با تخفیف 70 قیمت کردم.

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

اگه ممکنه یک ادکلن با قیمت پایین و ماندگاری نسبتا خوب معرفی کنید

که سرد باشه و بوش پخش نشه...زیر 50ت.. ادکلن رو برای یه مدت خیلی کم میخوام

تا یه ادکلن بهتر بخرم..

باتشکــــــر

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

اگه ممکنه یک ادکلن با قیمت پایین و ماندگاری نسبتا خوب معرفی کنید

که سرد باشه و بوش پخش نشه...زیر 50ت.. ادکلن رو برای یه مدت خیلی کم میخوام

تا یه ادکلن بهتر بخرم..

باتشکــــــر
    هر چند مخالف صد در صد استفاده از ادکلن های ریو هستم ولی با بودجه مورد نظر و خنک میتونید نمونه ریو گوچی گیلیتی رو نهیه کنید.

12. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نمیخوام برم یجا 200 300 تومن به عطر و ادکلن بدم چون میدونم اگه خوشم نیاد میندازمش کنار ازش استفاده نمیکنم واسه همین رنج قیمت نگفتم که دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن برم چند میلی گرمشو بگیرم چند روزی استفاده کنم اگه خوشم اومد مقداره بیشتری بخرم.
    عطر سردی که موندگاریو قدرت پخش بالایی داشته باشه اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچ چیزی شباهت نداشته باشه و به هیچی نشه نسبتش داد
    .............................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •