فاوا نگهبانی داره داداش گلم؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
فاوا نگهبانی داره داداش گلم؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
با اجازه از میلاد عزیز:
تو پادگان ما بچه های لیسانس تو یگان فاوا معاون استوار پاسی میگرفتن و من هم با میلاد موافقم.فاوا خیلی جای خوبیه.البته عقیدتی سیاسی و حفاظت هم یگانهای خوبی هستند.
فقط دعا کنید پادگانهایی بیوفتید که یگان رزمی نداشته باشند.
دوستان سلام ...
من 1 تیرماه اعزامم هست به مالک اشتر اراک
میخواستم ببینم اونجا چه وسایلی رو میذارن ببریم تو پادگان ...
موزر (Mozer) میذارن ببریم تو ؟؟
چه وسایلی مهم هست که ببریم ؟
ممنون
پسر دايي كم اونجا بود. ببخشي نميخوام توهين كنم ولي ميگفت ما از خود اراك اومديم و يه سري كرد و لر هم بودن. ميگفت فقط فقط نبايد با هيچكس توي گروهان و گردان خودتون يا بقيه درگير بشين!دوستان سلام ...
من 1 تیرماه اعزامم هست به مالک اشتر اراک
میخواستم ببینم اونجا چه وسایلی رو میذارن ببریم تو پادگان ...
موزر (Mozer) میذارن ببریم تو ؟؟
چه وسایلی مهم هست که ببریم ؟
ممنون
ميگفت نزديك بود ما با لرها دعوامون بشه كه شانس آورديم اونا زود ترخيص شدن!!!
موزر ميگذارن ببري. چون فصل گرماست .لباس زير به نظر من زياد ببر. شامپوي خنك كننده بدن ببر. كرم ضد آفتاب كه وقتي برگشتي سيا نشي نشناسنت!!!!
وسايل آرايش پيرايش رو ببر!
البته الان واسه شما بهتره فكر كنم در بدترين حالت آخر هفته ها مرخصي هستين!!!
به فوق لیسانس چه درجه هایی توی نیروی انتظامی ممکنه بدن؟
معمولا ستوان 3 میدن اما در مواردی هم ستوان 2 داده میشه
با سلام
تاریخ اعزام من 91/4/1 (12 روز دیگه)هست که با مدرک لیسانس افتادم نیرو دریایی ارتش و آموزشیم سیرجان افتاده
چند روز پیش برا زانوم رفتم دکتر که گفت نرمی کشکک زانو دارم و اینطور که شنیدم معاف از رزم میشم ، نظام وظیفه گفت اگه درخواست معاف از رزمی بدم یکی دو ماهی طول میکشه تا جوابش بیاد بنابراین 91/4/1 نباید برم و باید منتظر جواب بمونم (که اگه نروم و معاف از رزم هم نشم اونوقت غیبتم میخورم )
اگه درخواست معاف از رزم بدم و 91/4/1 به سیرجان نروم:
1- اونوقت بعد از معاف از رزمی محل اعزامم عوض میشه ؟
2- تاریخ اعزامم چطوری میشه؟ یعنی در اولین ماه زوج پس از اومدن نتیجه معاف از رزمی اعزام میشم( مثلا 91/6/1 ) یا سریعا پس از اومدن جوابش اعزام میشم؟ ( اگه تاریخش معلوم باشه میخوام درخواست معاف از رزم بدم و برم دنبال پذیرش تویه سپاه)
و در آخر سیرجان چه جور جاییه؟( ما به هرکی گفتیم اونجا افتادیم بدجوری تو دلمونا خالی کرد) و کلا نیرو دریایی ارتش چه جور جاییه؟
ببخشید اگه زیاد شد
با سلام
معمولا سوالات روبه ترتیب جواب میدم ولی اینبار اول میخوام از آخر بگم .
جواب سوال آخر
سیرجان یاهمون سیرجونجای بدی نیست 3 تا از رفیقام اعزام از بندرعباس 8/90 اونجا بودن مدرکشون هم لیسانس بود الان هم افتادن بندرعباس. خیلی راحت نیست (به بخور بخوابی سپاه نمیرسه ولی جای بدی نیست) .
ج سوال 1: خیرطبق قانون دوباره شما کد نیروی دریایی ارتش میخوری ولی اگه بری تاریخ اعزامت رو تمدید کنی میتونی پذیرش سپاه بشی.
ج سوال 2- برای شما تاریخ اول ماه زوج بعدی رو میزنن.91/6/1
ولی یه راهنمایی ازبرادرکوچیکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمتت روعقب ننداز هرروزکه اونجا میمونی دلت میخواد همون زودتراومده بودی والان مثلا 2ماه زودترخدمتت تموم بود.
نمیخوام دلت زده شه من داداشم افتاده بود سیرجان میگفت خیلی جایه بدیه اب و هواش که شوته کادریاشم از یه طرف ....!!!
بعد یگانشم افتاد کنارک (سیستان بلوچستان) کلا نیرو دریایی ارتش خوب نیست !
حالا انشالله یه تو بد نگذره * سوالای دیگتو اطلاعی ندادم
البته خود منم فردا اعزامم - سپاه مالک اشتر ارومیه - که سوال کردم چه جور جاییه هیچکس جواب نداد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا داداشت احتمالا خدمت نرفته یه چی گفته تو بترسی یا داشته برات ادعا میکرده که خیلی سخته یا برا مامانت داشته ناز میکرده که بیشتر تحویلش بگیره
من خودم پارسال مرداد 7 روز تو تبپ پیاده سپاه سیرجان آموزش دیدم آب و هوای بدی نداشت تابستون قابل تحملی بود.... شبا که هوای توپی بود روزها هم آفتاب بود ولی نسیم خنک همراهش بود.
منطقه کویریه ولی آب وهوای بدی نداره.
نیرو دریایی سیرجان پشتیبانی منطقه جنوب هست ولی باتوجه به نیاز به استان نزدیک محل سکونت سرباز نیرو میفرستن.از چابهار وکنارک تا بندرعباس و خارک و خوزستانو حتی به منطقه های شمالی هم نیرو میفرسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)