تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 1364 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

+
    من به شخصه وست دارم وقتی میام به صندلی داغ یه چیز جدید یاد بگیرم...با یک آدم جدید با عقاید جدید آشنا بشم.در این اواخر من فقط صندلی داغ بابک میثم و شاهین و مهرداد رو کامل خوندم...به نظرم اینها کامل بود!
    این بر میگرده هم به سوالات و هم به جوابها...به نظر من اول از همه یه دگرگونی عظیم و یه فرهنگ سازی بزرگ نیاز داریم در مورد سوالاتی که پرسیده میشه...چه اهمیتی داره که اسپیکر طرف چند واته یا کلید اینتر کی بوردش سالمه یا نه...بهتره به سوالات اساسی تر پرداخته بشه...
    ضمن اینکه هیچ چوبی بالای سر من نیست که حتما و جتما باید بیام 20 تا سوال لوس از صندلی نشین بپرسم...میتونم فقط نظاره گر باشم و هنرنمایی بقیه ی دوستان رو نگاه کنم.خیلی وقتها در حاشیه ی متن بودن لذت بخش تر از وسط میدون بودنه
    مخلصیم
    الفين با نظرت موافقم، ولي بايد اينم در نظر داشت كه طرفي كه رو صندلي داغ نشسته خودشو تو p30world چه شخصيتي نشون داده باشه. فكر نمي‌كنم چيزه قطعي باشه كه بگيم همه دارن خودشونو واقعي معرفي مي‌كنن. در كل سخته نظر دادن به اينكه طرف دارو جواب سؤال رو با شخصيت واقعيش ميگه يا اون كاراكتري كه او خودش اينجا تعريف كرده.

تا بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يه قانوني هست که ميگه ؛ به کاري که داره بصورت موفق پيش ميره دست نزن ،‌ چون لازم نيست ... معمولا زماني تحول لازمه که کار بصورت خوب پيش نرود ... اگه صندلي داغ خوب پيش نميرفت تا الان اينهمه بازديد نداشت ...

البته راستش بعضي صندلي نشين ها بطوري جواب ميدن که حتي حس اومدن به تاپيک را از آدم ميگيرن ...
    اتفاقا نظرم عكس اينه . كاري كه درست داره پيش ميره بايد درست تر بشه. ببين مثلا من يك مغازه دارم كه ويترينشو خيلي قشنگ درست كردم چون قشنگه نبايد بهش دست بزنم؟؟؟ اتفاقا تو اوج قشنگي عوضش ميكنم ويك قشنگترشو ميذارم.حالا حكايت اينم تاپيكه .هر چند خوب پيش رفته ولي بايد بهتر باشه.شايد اگه يك صندلي داغتر باشه بازديدش دوبرابر هم بشه .شايد كساني مثل خود آقا بابك وميثم وسينا هم بيان سوال كنند نه ؟؟؟

اينو هستم خيلي ها طوري جواب ميدن كه رغبت نميشه سوال پرسيد

الفين با نظرت موافقم، ولي بايد اينم در نظر داشت كه طرفي كه رو صندلي داغ نشسته خودشو تو p30world چه شخصيتي نشون داده باشه. فكر نمي‌كنم چيزه قطعي باشه كه بگيم همه دارن خودشونو واقعي معرفي مي‌كنن. در كل سخته نظر دادن به اينكه طرف دارو جواب سؤال رو با شخصيت واقعيش ميگه يا اون كاراكتري كه او خودش اينجا تعريف كرده.

تا بعد
    راست ميگي شايد تاحالا به فكرم نرسيده بود كه شخصيتهاي اينجا ميتونند زمين تا زير زمين با واقعيت فرق كنند . ولي اگه صندلي نشين چنيني كاري بكنه نامرديه ما كه نگفتيم شخصيت آرمانيش چجوريه دنبال شخصيت واقعيش هستيم.

در ضمن جناب الفين شايد بعضي سوالات به نظر من وشما جالب نباشه ولي براي كسيكه سوال ميكنه چي ؟؟؟ مثلا من هميشه ميپرسم سبزي خوردن يا نون كنجد چنده ؟؟ شايد فكر كنين طنزه ولي من ميخوام ببينم طرف آيا دست به خريد داره توي جامعه فعاليتش چقدره .درسته ؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

چه بحث جالبي شده . ممنون كه براي بهتر شدن اين تاپيك نظر ميديد .

در اينجا دو سوال مطرحه .

1. سوال خوب چيه ؟ كه نسبيه . بعضي ها سوال جدي دوست دارن . بعضي ها هم سوال طنز .

2. جواب خوب يعني چه ؟ كه اين هم باز هم نسبيه .

ولي در كل اين تاپيك بايد جوابگوي سليقه هاي مختلف باشه .

يك راهش اينه كه كساني كه سوال مي پرسن از هر دو نوع سوال طنز و جدي استفاده كنن تا از نوع جواب ها معلوم بشه كه كسي كه روي صندلي نشسته ادم جدي هستش يا نه .

يك راه ديگه هم براي اينكه اين تاپيك بهتر بشه اينه كه مديران انجمن بيشتر به اين تاپيك كه به نظر من بهترين تاپيك انجمن متفرقه هستش بها بدن و بيان سوال بپرسن .

ممنون

بهروز

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سلام

چه بحث جالبي شده . ممنون كه براي بهتر شدن اين تاپيك نظر ميديد .

در اينجا دو سوال مطرحه .

1. سوال خوب چيه ؟ كه نسبيه . بعضي ها سوال جدي دوست دارن . بعضي ها هم سوال طنز .

2. جواب خوب يعني چه ؟ كه اين هم باز هم نسبيه .

ولي در كل اين تاپيك بايد جوابگوي سليقه هاي مختلف باشه .

يك راهش اينه كه كساني كه سوال مي پرسن از هر دو نوع سوال طنز و جدي استفاده كنن تا از نوع جواب ها معلوم بشه كه كسي كه روي صندلي نشسته ادم جدي هستش يا نه .

يك راه ديگه هم براي اينكه اين تاپيك بهتر بشه اينه كه مديران انجمن بيشتر به اين تاپيك كه به نظر من بهترين تاپيك انجمن متفرقه هستش بها بدن و بيان سوال بپرسن .

ممنون

بهروز

1-سوال خوب ؟؟؟ همش سوال خوبند
    2-جواب خوب ؟؟؟ همش جواب خوب نيستن . به نظرم كسيكه 10 تا سوال ميپرسه حداقل بايد 8 تاشو جواب بگيره چه با طنز چه به جد .كلماتي مانند نميدونم .شرايطش پيش نيومد .تاحالا به چنين چيزي فكر نكردم نبايد توي جوابها باشه .
    3-به نظر من هر كس توي صندلي داغ در يك هفته فقط حق داشته باشه يكبار و حداكثر 10 تا وفقط در يك پست سوال بپرسه. منيكه خيلي صندلي رو دوست دارم ميشينم فكر ميكنم و10 تا سوال پخته در ميارم تا پستم الكي هدر نشه.شايد تعداد صفحات كم باشه ولي كميت فداي كيفيت ميشه.

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

1-سوال خوب ؟؟؟ همش سوال خوبند
    2-جواب خوب ؟؟؟ همش جواب خوب نيستن . به نظرم كسيكه 10 تا سوال ميپرسه حداقل بايد 8 تاشو جواب بگيره چه با طنز چه به جد .كلماتي مانند نميدونم .شرايطش پيش نيومد .تاحالا به چنين چيزي فكر نكردم نبايد توي جوابها باشه .
    3-به نظر من هر كس توي صندلي داغ در يك هفته فقط حق داشته باشه يكبار و حداكثر 10 تا وفقط در يك پست سوال بپرسه. منيكه خيلي صندلي رو دوست دارم ميشينم فكر ميكنم و10 تا سوال پخته در ميارم تا پستم الكي هدر نشه.شايد تعداد صفحات كم باشه ولي كميت فداي كيفيت ميشه.
    مرگبار موافقم

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در ضمن جناب الفين شايد بعضي سوالات به نظر من وشما جالب نباشه ولي براي كسيكه سوال ميكنه چي ؟؟؟ مثلا من هميشه ميپرسم سبزي خوردن يا نون كنجد چنده ؟؟ شايد فكر كنين طنزه ولي من ميخوام ببينم طرف آيا دست به خريد داره توي جامعه فعاليتش چقدره .درسته ؟؟؟
    خب این سوال رو واقعا نمیشه طنز قلمداد کرد...
    ولی واقعا بعضی از دوستان یه سوالاتی میکنن که آدم یاد پچ پچه های خالی زنکی میافته.میدونی چی میگم؟یعنی یک سری فقط میان از این والات میکنن..اونم نه یکی دو تا ...در چندین نوبت و هر نوبت به تعداد زیاد.
    من میگم که اگه قرار بشه این بشه مد بین سوال کنند ه ها که بیان برای چشم و همچشمی و تعداد سوالات رو بیشتر کنن (ولو که در قبل دیدم که همین مسئله پیش اومد)تاپیک لوس میشه...
    من با شوخی و طنز و غیره مخالف نیستم ولی نه همه جا و در هر شرایط...
    البته با عرض شرمندگی من این ایراد رو به سعید عزیز هم میگیرم که بعضی از دوستان که در قبل صندلی نشین شده بودن به این حاشیه ها دامن زدن .برای همین باید بیشتر و بیشتر در انتخاب صندلی نشین شخصا دقت کنن.

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

پس لطف كنيد معيارهاي جديدي را براي انتخاب صندلي‌نشين مطرح كنيد، اينجوري من سؤال كننده مي‌تونم با ذهني باز تر به موضوع بپردازم...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با اين حرف الفين كه گفت بعضي از صندلي نشين ها باعث شدن كه اين تاپيك كمي هم به حاشيه كشيده ميشه موافقم .

متاسفانه يكي از كاربرهاي قديمي فروم رو يادمه كه حالا اسمش رو نمي برم ،‌ در جواب يكي از كاربرها كه پرسيده بود سرتو با چي ميشوري جواب بسيار زشتي داده بود . من در پي ام بهش تذكر دادم . از اون وقت تاحالا خبري ازش نيست .

پس نوع جواب دادن هم واقعا نشان دهنده شخصيت طرف هستش .

ولي به هر حال چون اينجا مجازيه نميشه هميشه مواظب كاربرها بود كه اين كار رو بكن اون كار رو نكن .

ارام ارام بايد كاربرهاي فعال فروم براي سايرين با سوالهاي خوبي كه ميپرسن و جلوگيري از به حاشيه كشيدن تاپيك
    براي من كه تازه واردم الگو بشن .

موفق باشيد .

بهروز

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان،

فکر کنم ، تاپیک رو من خراب کردم...

به جونه هرچی مرده من تاپیک رو به شوخی نگرفتم ، شخصیت من اینجوریه (امیدوارم بهروز جان که منو دیده تایید کنه)

شاید واسه اینه که سنم کمه ، آخه من فقط 18 سالمه

قربون همتون ،

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان،

فکر کنم ، تاپیک رو من خراب کردم...

به جونه هرچی مرده من تاپیک رو به شوخی نگرفتم ، شخصیت من اینجوریه (امیدوارم بهروز جان که منو دیده تایید کنه)

شاید واسه اینه که سنم کمه ، آخه من فقط 18 سالمه

قربون همتون ،

نه عزيز جسارت نباشه.من از تو خيلي شوخ ترم وافتضاحم هستم .
    ولي من شمارو بعنوان يك مثال گفتم ( پس تو قرباني جملات من شدي ) من با كل قضيه مشكل داشتم نه فقط صندلي نشين.
    من ميگم بايد طوري باشه كه صندلي نشين در عين شوخي و طنز يك سري مقررات رو بدون قانون اجرا كنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •