برای من هم 2 گیگ کم کرده . جالبش اینه که تو 2 دقیقه این کارو کرده ، از 7:26 تا 7:28 . برا خودش دو تا تایم زده![]()
برای من هم 2 گیگ کم کرده . جالبش اینه که تو 2 دقیقه این کارو کرده ، از 7:26 تا 7:28 . برا خودش دو تا تایم زده![]()
جالبه سری قبل 650 مگ و این سری 1250 مگ ازم کم کردن ودر حال حاضر ترافیکم 0 شده.
گفتن در حال بررسی هستش مثل دفعه قبل....
کسی از دوستان پارس آنلاینی اکانت فایل سونیک داره؟ من یه مشکلی داشتم
من اکانت فایل سونیک دارم و توی IDM ست کردم
مشکل من زمانی هست که از اینترنت شبانه برای دانلود استفاده میکنم و زمانی که اینترنتم دیسکانکت میشه خود IDM دوباره سیستم رو کانکت میکنه اما ادامه دانلود انجام نمیشه مگر این که دانلود رو stop کنم و دوباره start رو بزنم وگرنه همین جور تا ساعتی که برای خاموش شدن تنظیم کردم سیستم رو همون فایل گیر میکنه و حداقل روی فایل بعدی نمیره
نمیدونم این مشکل رو چطور میشه برطرف کرد.
داشتم به جایگزینی برای ای دی ام فکر میکردم که بتونم بهش لیست بدم و خودش به ترتسیب دانلود کنه و سیستم رو سر ساعت خاموش کنه و بشه توش اکانت ست کرد.
چه ربطی به پارس آنلاین داشت؟
کاری جز صبر کردن نمی تونید بکنید![]()
پینگو صفا کنین تازه این بهترینشه![]()
![]()
ربطش به اینه که پارس آنلاین به سر حد حجمت که شبانه دانلود کنی دیسکانکتت میکنه
شرکت دیگه تو شبانه مشتری رو دیسکانکت نمیکنه
و با این کارشون ادامه دانلود رو غیر مکن میکنن
فکر نمیکنم اینجوری باشه
مثلا یکی 2 گیگ با سرعت روزانه بگیره شبش اینقدر DC میشه ؟
مرده شور پارس انلاین با اون مدیر بی عرضه وبی لایقش رو ببرن
سه روز اینترنت ما قطع بود 1 ظهر دوشنبه تا پنج شنبه خیلی مراکز قطع بود شیراز همه بعدشم 750 مگابایت داشتم به علتی که اینترنتم قطع بود پرید و اخرین روزش بود امروز هم که تمدید کردم وصلش کردن دو دقیه وصل میشه باز برای نیم ساعت نمیشه بعدشم زنگ میزنم میگم اشکال از شماست حجم من پریده میگه ما شاید بتونیم سه روز رو بهتون برگردونیم ولی حجم رو شرمنده الانم هی دیس میشه هی وصل میشه باز نمیشه یک مشت دزد نشستن فقط قرار بود تا ظهر درست بشه ولی همش قطع میشه من نمیدونم جایی کلا وجود داره برای شکایت از دزدی اینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)