سلام دوست عزیز.من خودم قبلا تابستونا توی مغازه ی کامپیوتری که مال پسر خالم بود می رفتم و تا الان هم که یه سر رشته ی کوچیکی توی این زمینه دارم اینو مطمئنم که بهترین برد ها متعلق به شرکت اسوسه.چه مادربرد و چه گرافیک(میدونید که asus فعلا تو زمینه ی مادربرد از لحاظ تکنولوژی و کیفیت داره یکه تازی میکنه).توی صفحه نمایش هم توی لپ تاباش تفاوتی با vaio احساس نکردم که بگم کیفیتش پایینه(در یک رزولوشن برابر).از تعمیراتی های لپ تب هم که پرسیدم اکثرشون می گفتن کمترین خرابی واسه برند اسوسه چون کیفیت قطعات خوبی داره بیشترین خرابی هم واسه برند DELL وبعد hp هستش. تازه hp چون اصالتا امریکاییه نمایندگی مستقیم که زیر نظر کمپانی باشه نداره. من hp 6080 , 6090 رو از نزدیک دیدم متاسفانه صفحه نمایش خوبی نداره دور هاردشم پایینه ,ولی کارت گرافیک بسیار خوبی داره. اصلا حرفی از برند DELL نزن و گول کانفیگشو نخور که استعداد خفنی توی کارت گرافیک سوزوندن داره و کیفیت خوبی هم نداره اگه قیافشو از نزدیک ببینی متوجه حرف من میشی.وایو هم خوبه ولی حیف که مقدار زیادی از پولتو باید به خاطر اسم VAIO بدی.به نظر من ASUS N53SV 'گزینه ی خوبیه با صفحه نمایش FULL HD + 8GB RAM که رم و بلو ری و هاردشم با دور بالا سفارشی هست گرافیکشم خوبه ولی بهترین نیست و از 6080 ضعیف تره . قیمتشم معقوله
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم