تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 892 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دلیل خاصی نداشت.
    من به شخصه از Asus بیشتر خوشم میاد. هم از نظر سخت افزاری ،هم از نظر زیبایی و هم از نظر گارانتی.
    ضمن این که HP گارانتی معتبری مثل اسوس نداره .
    برای Asus اسم گارانتی معتبر چیه ؟ همچنین برای HP من یکی از این 2تارو تا آخر هفته می خرم

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

از asus مدل n43sn اگه ویندوزاورجینالش پیدا کنم (+بلوری) در غیر این صورت hp 6080
    کسی می دونه خرابیه hp بیشتر بوده یا dell (منظورم بین 2 مدل 6080 و l502 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر شما بين dell xps l502 / hp6080 کدوم بهتره آخه ميگن hp تصويرش خيلی خوب نيس dell ميگن زود خراب
    ميشه... آخرين قيمتشونم اگه ميشه بذاريد...

ممنون...
    ميخوام جايگزين pc بشه ديگه فيلمو اینترنتو اینا + برنامه های مهندسی اتوکدو ...

3. این کاربر از n*7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

لطفاَ راهنمایی کنید من دیگه خسته شدم تا آخر این هفته 100% خریدم
    یه عده میگن سری n اسوس صفحه نمایش خوبی نداره ولی کانفیگش و همچنین ظاهرش خیلی مناسبه ( مخصوصاَ n43sn)
    dell l502 هم کانفیگش خوبه ولی از ظاهرش حالم بد میشه
    صفحه نمایش خوب که سونی داره ولی کانفیگش پایینه ( با بودجه من در مقابل برند های دیگه)
    ایسر که کلاَ خوشم نمیاد
    به نظر شما من چی بگیرم ؟ قبلاَ مانیتورواسم مهم بود 14باشه الان دیگه بیخیال شدم !!!!!!!!
    hp 6080 چطوره ؟؟ گارانتی معتبر hp چیه ؟؟؟
    یکی منو راهنمایی کنه .
    بودجه : تا 1/400
    کاربرد : بیشتر کار نرم افزاری (Matlab) یه کمی هم بازی ،کار تا 10 ساعت در روز

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

Sony CB15FG/W رو بالاخره انتخاب كردم نظرتون چيه؟ فروشنده ميگفت اين مدل سفيد نداره فقط مشكي! درسته؟!
    w/ یعنی سفید، مطمئی درست نوشتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه عده میگن سری n اسوس صفحه نمایش خوبی نداره ولی کانفیگش و همچنین ظاهرش خیلی مناسبه ( مخصوصاَ n43sn)
    صفحه نمایش خوب که سونی داره ولی کانفیگش پایینه ( با بودجه من در مقابل برند های دیگه)
    ایسر که کلاَ خوشم نمیاد
    به نظر شما من چی بگیرم ؟ قبلاَ مانیتورواسم مهم بود 14باشه الان دیگه بیخیال شدم !!!!!!!!
    یکی منو راهنمایی کنه .
    اگر صفحه نمایش برات مهمه سونی , اچ پی و سامسونگ خوبن .
    سونی گرونتره از بقیشون . اچ پی و سامسونگ صفحه نمایش های خوبی دارن و مشخصاتشون هم خیلی خوبه به نسبت قیمت .
    باتری سامسونگ از اچ پی بهتره !
    خب فکر کنم اینجوری کمک کرده باشم راحتر دنبال مدلی که می خوای بگردی

7. این کاربر از negary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جواب اینم بدید ممنون میشم

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

بله این درسته شما توی کشورایی که سیستم فروش آنلاین واسشون فراهمه (مثلا خرید dell در امریکا) شما خودتون کانفیگ مورد نظرتونو انتخاب می کنید یعنی برای همه حالت ها فکر کنم تولید کردن اما اینکه واستون بندازن نمی دونم منظورتون چیه ؟ یعنی فروشنده قطعاتو عوض می کنه ؟ این غیر ممکنه
    ولی اینی که شما می گید غیر ممکنه ، دقیقا همون چیزیه که داره توی نمایندگی انجام میگیره و خود فروشنده که توی نمایندگی بود می گفت بغیر از Cpu و کارت گرافیک ، بقیه ی قطعات را تا حدی که توی سایت اصلی ASUS زده می تونیم واستون ارتقا بدیم مثل رم هارد بلوری

داره خودمونی میشه adt89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ولی اینی که شما می گید غیر ممکنه ، دقیقا همون چیزیه که داره توی نمایندگی انجام میگیره و خود فروشنده که توی نمایندگی بود می گفت بغیر از Cpu و کارت گرافیک ، بقیه ی قطعات را تا حدی که توی سایت اصلی ASUS زده می تونیم واستون ارتقا بدیم مثل رم هارد بلوری
    اونی که تو سایت خودت کانفیگشو تعیین میکنی اون تغییرات مورد نظر تو کارخونه انجام میشه ولی اینجا پلمب رو باز میکنن قطعات اصلی رو در میارن و هرچی دلشون بخواهد میندازن روش که اطمینان چندانی بهش نیست ممکن است قطعات کیفیت پایین براتون استفاده کنند.
    خودتون میتونید اون قطعات رو بعدا با قیمت کمتر عوض کنید و چون خودتون قطعات رو خریدین بیشتر رو کیفیتش اطمینان دارید.

10. این کاربر از adt89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    از بین این لب تابها بترتیب کدوم بهتر و دارای usb3 و پورت هدفون است
    Asus K52JV

Processor: Intel® Core™ i5 (2.66 GHz) 3MB L2 Cache
    Memory: 4.0 GB DDR3
    HDD: 500 GB SATA
    Graphics: GeForce® 540M 2.0 GB up to 3.0 GB
    Display: 15.6" LED
    Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
    Other: Lan, WiFi, HDMI, Bluetooth, Webcam
    قیمت 1060000 با گارانتی ایران
    Acer Aspire 5750G
    CPU: INTEL i5 2410 (2.3 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 750+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
    850,000 toman
    HP Pavilion DV6-6050se
    CPU: INTEL Core i5-2410M - 2.3 GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500 ++ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 6770 Graphics -1GB ddr5 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.7 Kg / Windows 7 Home Premium

1000,000 Toman

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ایسر که کلاَ خوشم نمیاد
    یکی منو راهنمایی کنه .
    سلام دوست عزیز.من خودم قبلا تابستونا توی مغازه ی کامپیوتری که مال پسر خالم بود می رفتم و تا الان هم که یه سر رشته ی کوچیکی توی این زمینه دارم اینو مطمئنم که بهترین برد ها متعلق به شرکت اسوسه.چه مادربرد و چه گرافیک(میدونید که asus فعلا تو زمینه ی مادربرد از لحاظ تکنولوژی و کیفیت داره یکه تازی میکنه).توی صفحه نمایش هم توی لپ تاباش تفاوتی با vaio احساس نکردم که بگم کیفیتش پایینه(در یک رزولوشن برابر).از تعمیراتی های لپ تب هم که پرسیدم اکثرشون می گفتن کمترین خرابی واسه برند اسوسه چون کیفیت قطعات خوبی داره بیشترین خرابی هم واسه برند DELL وبعد hp هستش. تازه hp چون اصالتا امریکاییه نمایندگی مستقیم که زیر نظر کمپانی باشه نداره. من hp 6080 , 6090 رو از نزدیک دیدم متاسفانه صفحه نمایش خوبی نداره دور هاردشم پایینه ,ولی کارت گرافیک بسیار خوبی داره. اصلا حرفی از برند DELL نزن و گول کانفیگشو نخور که استعداد خفنی توی کارت گرافیک سوزوندن داره و کیفیت خوبی هم نداره اگه قیافشو از نزدیک ببینی متوجه حرف من میشی.وایو هم خوبه ولی حیف که مقدار زیادی از پولتو باید به خاطر اسم VAIO بدی.به نظر من ASUS N53SV 'گزینه ی خوبیه با صفحه نمایش FULL HD + 8GB RAM که رم و بلو ری و هاردشم با دور بالا سفارشی هست گرافیکشم خوبه ولی بهترین نیست و از 6080 ضعیف تره . قیمتشم معقوله
    امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
    Last edited by hnaserisoft; 18-07-2011 at 12:49.

13. 4 کاربر از hnaserisoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من خودم قبلا تابستونا توی مغازه ی کامپیوتری که مال پسر خالم بود می رفتم و تا الان هم که یه سر رشته ی کوچیکی توی این زمینه دارم اینو مطمئنم که بهترین برد ها متعلق به شرکت اسوسه.چه مادربرد و چه گرافیک(میدونید که asus فعلا تو زمینه ی مادربرد از لحاظ تکنولوژی و کیفیت داره یکه تازی میکنه).توی صفحه نمایش هم توی لپ تاباش تفاوتی با vaio احساس نکردم که بگم کیفیتش پایینه(در یک رزولوشن برابر).از تعمیراتی های لپ تب هم که پرسیدم اکثرشون می گفتن کمترین خرابی واسه برند اسوسه چون کیفیت قطعات خوبی داره بیشترین خرابی هم واسه برند DELL وبعد hp هستش. تازه hp چون اصالتا امریکاییه نمایندگی مستقیم که زیر نظر کمپانی باشه نداره. من hp 6080 , 6090 رو از نزدیک دیدم متاسفانه صفحه نمایش خوبی نداره دور هاردشم پایینه ,ولی کارت گرافیک بسیار خوبی داره. اصلا حرفی از برند DELL نزن و گول کانفیگشو نخور که استعداد خفنی توی کارت گرافیک سوزوندن داره و کیفیت خوبی هم نداره اگه قیافشو از نزدیک ببینی متوجه حرف من میشی.وایو هم خوبه ولی حیف که مقدار زیادی از پولتو باید به خاطر اسم VAIO بدی.به نظر من ASUS N53SV 'گزینه ی خوبیه با صفحه نمایش FULL HD + 8GB RAM که رم و بلو ری و هاردشم با دور بالا سفارشی هست گرافیکشم خوبه ولی بهترین نیست و از 6080 ضعیف تره . قیمتشم معقوله
    امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم

شما کدوم سری از asus میگی صفحه نمایشش با سونی وایو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مطمئنید k53sv فول اچ دی هست ؟؟؟؟
    اگه k53sv full hd باشه امشب میخرمش.

15. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •