بازم سلامممممممممممممممم
bossxبابا همیشه میگن خارج از کشورو اسون تر میدن ولی خدا وکیلی اینجوری نیست ولی خب خدا کنهههههههه مرسی به هر حال
دوستان فردا رو اماده این که؟؟
کی میشه ریاضیا بیاین بگن اسون بودهههههههههههه
بازم سلامممممممممممممممم
bossxبابا همیشه میگن خارج از کشورو اسون تر میدن ولی خدا وکیلی اینجوری نیست ولی خب خدا کنهههههههه مرسی به هر حال
دوستان فردا رو اماده این که؟؟
کی میشه ریاضیا بیاین بگن اسون بودهههههههههههه
البته 88 ، ادبیاتش واقعا بد بود ، کلا عمومی هاش یه نمه سخت تر بود ولی اختصاصی هاش خیلی آسونتر بود من فقط 87 رو فکر میکنم یه کم سختتر بود از داخل!
ولی اینی که فردا میگم رو مطمئنم ، فردا خارج آسونه، نمیگم داخل سخته ها میگم خارج آسونه
الان دارم ریاضیش رو میبینم چیز خاصی نداره بذار فیزیکش رو هم ببینم ...()
ریاضیش کلا پارسال داخل و خارج آسون بود فیزیکم خوب بود ولی ما که شانس نداریم یهو مال ما امسال میشه همون کنکور 87 خداییش ریاضیش سخت بود
عمومی ها پارسال اره یه خورده سخت بود ادبیات بیشتر
ولی خدا کنهههه من و شما و بقیه که همه قبولیم البته
بابا من دارم میگم امسال آسونتره ... چرا باور نمیکنی پس؟
میخوای اینقدر پست بدم که این یوزرم رو هم ببندن؟!
-------------------------
اونجا کلا چند نفر کنکورین؟
معلما خوب درس میدن؟ یا از زیر درس در میرن؟ بچه ها خودشون درس خونن یا نه؟
اینجا رو هم رفته همه رشته ها فک کنم به 30 تفر برسه که بخوان کنکور بدن البته یه45 تایی میشیم پیش دانشگتهی ولی 30 تا امتحان میدیم
ما ریاضیا دخترونه دو نفریم که اون یکی هم بچه معلم بودش
اینجا معلمل اره خیلی خوبن عالی هم درس میدن بچه ها هم دو نوعن اینجا یا واقعا می خونن یا اصلا نمیخونن متوسط نداریم
باشه بابببببببببببببا باور کردم اره اسونه کنکور اسونههههههههههه![]()
این که همه جا همینه ... مهم اینه که نسبتش چجوری باشه؟!
مثلا اینجا هم بچه ها دو نوعن یا میخونن یا نمی خونن البته نوع اول معمولا پیدا نمیشه ...
آباریکلا ... من یه چیزی میدونم میگم ... حالا فردا سر کنکور برام دعا میکنیباشه بابببببببببببببا باور کردم اره اسونه کنکور اسونههههههههههه
راستی اینم بهت بگم:
اینجا هم برای کنکور آزمایشی ها کم میومدن ولی برای کنکور خیلی میان از دوستم که پارسال کنکور داد شنیدم که خیلی شلوغ میشه
اونجا هم انتظار نداشته باش حوزه آروم باشه چون همه رشته ها با هم امتحان میدن و هر کدوم 2 تا دفترچه دارن و انسانی ها هم وسطش باید برن ممکنه یه کم شلوغ بشه اینو گفتم که فردا یهو غافلیگیر نشی
--------------------
راستی بچه ها کنکور انسانی آخرین امتحانه؟ بعدش چیزی نیست دیگه؟ بعد از ظهرش هم خالیه؟
Last edited by BossX; 01-07-2010 at 10:10.
خداییش من یکی اونقدر خوندم دارم بالا میارم. اور دوز شدم بس که خوندم . تازه 2سری تست ریاضی 2دوره تست فیزیکم میخوام بزنم. تجربه دارم که نتیجه خوبی میده
خب نسبت بخوایم بگیریم 100% نوع دومش بیشتره اینجا هم ولی این اواخرکم کم فک کنم دیگه برابر شه
حتماااااااااااا اگه سخت بود ولی دارم برات ولی اسون بود حتما دعات میکنممممممم
آره بعدش دیگه امتجانی نیست
چقدر اینجا ساکتههههههههههههههه کوشین پس؟
تجربی ها هنوز دارید درس میخونید ای باببببببببببببااا
راستی بچه ها دقیقا 1ساعت دیگه کنکورشون تموم میشه فکر کنم دیگه از ساعت 1 اینجا جای سوزن انداختن نباشه(بریم یه وله ببینیم برمیگردیم
)
جدی نتیجه میده؟ من میخواستم فیزیک و شیمی تجربی خارج کشور رو بزنم ولی گفتم ولش کن ولی حالا که شما در این زمینه تجربه داری میگی نظرم عوض شد
نه مثل اینکه ... نمی خوای حرف منو باور کنی !حتماااااااااااا اگه سخت بود ولی دارم برات ولی اسون بود حتما دعات میکنممممممم
بابا من بهت قول میدم این بار آسونه .... بازم میگم الکی نمیخوام امید بدم یه چیزی میدونم که میگم
راست میگی ... منم برم یه کم درس بخونم تا اومدن بتونیم بیایم اینجا ببینیم چی کار کردن.راستی بچه ها دقیقا 1ساعت دیگه کنکورشون تموم میشه فکر کنم دیگه از ساعت 1 اینجا جای سوزن انداختن نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)