تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 1211 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تشكر از اقا ارمين
    يه سوال ديگه يه مدت با شوت زدن دچار مشكل عظيمي شدم!
    هر وقت كه دكمه ي شوت رو سريع فشار مي دم شوت رو به صورت چيپ كوتاه مي زنه.ايا مي توان ايه جوري اين حركت رو كنسل كرد؟قبلا اين مشكل رو كمتر داشتم اما هر چي جلوتر مي رم بيشتر ميشه. امروز هر چي با ويا شوت زدم چيپ زد!ايا به پچ ربطي داره؟خيلي دارم اذيت مي شم
    دو سوال:ايا فيس پك براي كلاسيك تيم نيومده؟
    سه سوال:ايا اين امكان وجود داره كه كليد هاي تركيبي كه باعث حركات كنيكي مي شن رو تغيير داد مثلا براي دايوينگ بايد 3 تا كمكي رو بگيري ايا امكانش نيست كه اين رو به دكمه ي r2‌تغيير بديم؟
    با تشكر

2. این کاربر از paroucia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
    دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
    1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
    2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
    3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
    4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
    5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
    6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)

راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:

dt00_e.img
    unnamed_1- unnamed_1814 names (1814
    unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998
    unnamed_2814-
    unnamed_3812 heres "name" (998
    unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گرامی چطور میشه که تماشاگران تو بازی در هر نیمه یه تیم رو تشویق کنن و آیا راهی هست که توی ویندوز7 تماشاگران مثل ویندوزxpتشویق کنن ممنون میشم جواب بدید
    من هم همین سوال رو دارم کسی هست بتونه جواب بده؟؟؟؟

6. این کاربر از smart007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم Hi
    میشه لینک دان ش رو بزاری
    وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
    لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
    من تا حالا از این غلطا نکردم
    لطفاحجم فایلش هم بگو
    ممنون میشم
    لینک چیو؟ اگه پچ و ادیتور و ... می خوای اینجا پره

رفیق خود آرمین داره یه پچ میسازه که دیگه فک کنم آخراشه و تا چند وقت دیگه میده بیرون و شما هم راحت استفاده میکنی و مشکلی نست.
    ---------------------
    مشکل صفحه ی قبل من تا حالا کسی همچین چیزی ندیده؟!!
    ---------------------
    آرمین جان شما یه ادیت فایل چند روز پیش به ما دادی میخوام ببینم توی پچی که میخوای بدی یا این ادیت فایل تغییر میکنه یا همین میمونه چون میخوام یه چیزهایی رو ادیت کنم منتظرم ببینم کار شما به کا میکشه.
    با تشکر.
    خوب من به تازگی متوجه شدم اون ادیت فایل دارای ایرادات ریزی هست واسه همین دارم روی یه ادیت فایل دیگه کار می کنم البته بیشتر برای پچ بعدی هست والا من برای ارائه پچ چند تا مشکل دارم

خوب همگی می دونید چند روزی می شه که کارهای ساخت به اتمام رسیده ولی کلا پروژه ای که روش کار کردم در حدی نیست که بشه بهش نمره خوبی داد چون ممکنه GDB ها همه شون جالب نباشن ممکنه شماره ها یا اسم روی پیراهن ها البته بعضیا مشکل داشته باشه چون همه رو چک نکردم ممکنه اسامی همگی صحیح نباشن البته بازیکنان خیلی گمنام یه مورد دیگه که اذیتم می کنه عدم موفقیتم توی تغییر نام OTHER LEAGUE a,b هست چون OTHER B بوندس لیگا با تمام 18 تیمش هست. به هر حال خودم پروژه رو نمی پسندم و اگه به خاطر اصرار دوستان نبود حالا حالا ها نمی دادم بیرون ولی خوب ظاهرا خیلی ها منتظرن که امشب این پچ رو دانلود کنن ولی خوب همونطور که گفتم کاستی هایی هست که البته من این پروژه رو کامل و به پچ بعدی تعمیم می دم و منتظر می مونم که آپدیت بعدی کونامی بیاد شاید تیم های موقت رو درست کنه خودش. به هر حال من ویژگی های بازی خودم رو می گم اگه کسی می خواد همین ها رو بگه تا براش آپلود و لینک بدم.

1- اسامی فیک اعم از نام باشگاه ها و بازیکنان و استادیوم ها اصلاح شده بدون دخل و تصرف
    2- لوگوی باشگاههای لایسنس نشده اصلاح شده این لوگوها ساخته خود کونامی هست و کاملا همجنس لوگو تیم های لایسنس شده هست. من به شخصه از لوگو های دارای سایه روشن و شیشه ای خوشم نمیاد چون در نگاه اول خوب هستند و بعد مدتی آزار دهنده میشن سادگی آرستگیه به نظرم و اینکه این کار باعث میشه کاربر اصلا احساس نکنه لوگو ها بعدا و توسط پچ اظافه شده
    3- کیت های تیم های لایسنس نشده از طریق GDB اصلاح شده
    4- حدود 75 درصد از فیس هایی که کونامی در داخل دیتا بیس قرار داده ولی در بازی اونها رو اعمال نکرده اعمال شده مثلا فیس زیدان یا بارتز یا ریوالدو رونالدو علی کریمی مهدوی کیا همگی اضافه شدند که کار فیس ها از کونامی هست

خوب موارد بالا مال خصوصیات بود ولی خصوصیات منفی که خودم معتقدم نشانه کامل نبودن پروژه هست:

1- تیم های موقت (فیک) Other League A به همون شکل باقی موندن و تغییر نام پیدا نکردند و بازیکنانشون هم فیک هستند
    2- تیم های موهومی PES , WE United+16 D2 League Teams بدون تغییر باقی موندن (در نظر داشتم تبدیلشون کنم به تیم های یک لیگ هجده تیمی یا گلچینی از باشگاه هایی که توی لیگ اروپا شرکت دارن و اصلا ساخته نشدن حتی اگه میشد بدم نمیومد لیگ ایران رو ایجاد کنم حالا شاید کیفیتش به اون حد نباشه ولی ارزش داشت که اسامی و لوگو و کیت های لیگ ایران رو بذارم جاشون و بازیکنان فیک و موهومی اون تیم ها رو به بازیکنان با ملیت ایرانی و شاغل در لیگ برتر تغییر بدم که البته این کار ها میشه همون تغییرات بی رویه که بازی رو از اون اورجینالی میندازه ولی خوب مشکلی هم برای بازی پیش نمیاره

به هر حال هر کی این ها رو با این شرایط می خواد بگه تا آپلود کنم حتی اگه 3 نفر هم پیغام خصوصی یا عمومی بدن که می خوان من پوشه کیت سرورم رو + اپشن فایل ها براش به صورت زیپ شده می دم چون خودم معتقدم پروژه من در حد یک ژچ مکمل و لایسنسر نیست.

با تشكر از اقا ارمين
    يه سوال ديگه يه مدت با شوت زدن دچار مشكل عظيمي شدم!
    هر وقت كه دكمه ي شوت رو سريع فشار مي دم شوت رو به صورت چيپ كوتاه مي زنه.ايا مي توان ايه جوري اين حركت رو كنسل كرد؟قبلا اين مشكل رو كمتر داشتم اما هر چي جلوتر مي رم بيشتر ميشه. امروز هر چي با ويا شوت زدم چيپ زد!ايا به پچ ربطي داره؟خيلي دارم اذيت مي شم
    دو سوال:ايا فيس پك براي كلاسيك تيم نيومده؟
    سه سوال:ايا اين امكان وجود داره كه كليد هاي تركيبي كه باعث حركات كنيكي مي شن رو تغيير داد مثلا براي دايوينگ بايد 3 تا كمكي رو بگيري ايا امكانش نيست كه اين رو به دكمه ي r2‌تغيير بديم؟
    با تشكر
    1- نه ربطی به این نداره در حال دویدن دستت به صورت تپ به کلید اسپرینت بخوره این اتفاق می افتهموقع شوت کلا دستت رو از اسپرینت بردار سعی کن L2 رو بگیری اینطوری فنی هم می زنه با بغل پا
    2- اینا رو باید از تاپیک ادیت پیگیری کنی ولی من که پیگیر هستم می دونم که نیومده تعداد زیادی فیس بازیکنان کلاسیک توسط خود کونامی ساخته شده و توی دیتا بیس هست شما می تونی ریلینک کنی اونها رو یا هم از ادیت فایل استفاده کنی ادیت فایلی که من ساختم توش این اعمال شده البته من خودم فیس مارادونا و گابریل باتیستوتا رو دارم خواستی میدم بهت نحوه وارد کردنشون رو هم که گفتم
    3- نه دیگه نمیشه 3 تا رو باید گیری حالا از ستینگ داخل بازی یا خارج بازی می تونی به دلخواه جای اونها رو عوض کنی البته دایوینگ توی نسخه 2010 فوق العاده سخت اتفاق می افته توی 2009 دستت به اون 3 تا دکمه می خورد جا به جا می خورد زمین ولی توی این نسخه وقتی عمدا هم می خوای دایوینگ کنه بازیکنت میبینی این کار رو نمیکنه بعد چند بار زدن دکمه ها دایوینگ می کنه

سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
    دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
    1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
    2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
    3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
    4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
    5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
    6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)

راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:

dt00_e.img

unnamed_1- unnamed_1814 names (1814
    unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998

unnamed_2814-
    unnamed_3812 heres "name" (998

unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998
    به به دوست قدیمی ما خوش اومدی عزیز جان

در مورد سوال اولت بگم که من پچ نصب نمی کنم می دونی که من ادیتور های خوب دانلود می کنم و با اونها تغییرات می دم و همیشه هم کیت سرورم رو اپدیت نگه می دارم و اگه کیت یا gdb یا فیس خوب اومد میگیرم و اضافه می کنم. اگه می خوای ادیت اینا بکنی برو انجمن ویرایش بازی مهدی یه تاپیک توپ زده که پست اولش همیشه آپدیت هست از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گیرت میاد توی پست اولش هر روز هم اپدیت می کنه پست اول رو خدا خیرش بده خیلی زحمت کشیده برای اون تاپیک و پست اولش. واقعا یه حرکت استثنایی کرده دمش گرم دستش رو می بوسم. سعی کن از برنامه Pro-Evo استفاده کن البته PES Editor 1.6 هم حرف نداره فوق العاده هست من واسه تغییر نام ها از PES Editor 1.6 استفاده می کنم هم سبک اجرا میشه و هم جمع و جور تره

2- کلا مستر لیگ عوض شده هر چی از مستر لیگ 2009 توی ذهن داری باید پاک کنی اعم از خرید بازیکنان 17 ساله توی ترانسفر زمستانی که خودش عالمی داشت یادش به خیر توی نیم فصل می رفتم دنبال استعداد های خوب می گشتم مثله کایزر اورلیانو رولند شاو گانثر و ... که همگی از جمله بازیکنان با استعداد بودند. محمد هیچ چیز مشابه باقی نمونده البته کایزر اینا هستند و ممکنه اتفاقی بیان توی مستر لیگ ولی دیگه اون ابهت رو ندارن چون رشدهاشون ممکنه خوب نباشه به علت نرسیدن بازی کسانی رشد می کنن و بهتر میشن که بازی می کنن کسانی رشد می کنن که تمرین خصوصی بدی بهشون. خرید ستاره هم که سخته برای خرید ستاره باید بازیکنان تیمت رشد کنن و نباید بازیکن با Overal پایین توی تیم باشه وقتی بعد چند سال Overall بازیکنان تیمت رفت بالا کلا می بینی بازیکنانی که اسکوت بهت پیشنهاد میده ستاره های بزرگ جهان هست ولی توی همون ابتدای کار همه بازیکنانی که اسکوت پیشنهاد میده همگی الکی و ضعیف ضعفا هستند. کلا واقع گرایی خاصی پیدا کرده مستر لیگ دیگه از اون هدفش خارج شده ما مستر لیگ رو به این عشق بازی می کردیم که یه تیم رویایی بسازیم و بعد واسه اگزبیشن مورد استفاده قرار بدیم ولی خوب الان میرن میان و ممکنه خود به خود بازیکنانی رو که بهشون بازی نرسیده و ناراضی شدن رو به یکباره از دست بدی و کاری هم از دستت ساخته نباشه کلا باید حسابی با برنامه ریزی بری جلو اگه می خوای درگیر مستر لیگ 2010 بشی باید کلی حوصله به خرج بدی

3- هستند اما جای مشخصی ندارن یه دفعه اول فصل ممکنه پیدا بشن همیشه اول فصل یه سری بازیکن پر میشه توی تیم جوانان تیم ها شانس بیاری توی تیمت ظاهر میشن اگه تیم قوی داشته باشی و بازیکنان قدرتمند داشته باشی هر ساه یه ستاره ظاهر میشه توی تیم جوانان که می تونی بیاری تو تیم

4-به نظرم کریم بنزیما حرف نداره... البته همه سر زن های قهار سنشون زیاده قهار ترین سرزنی که توی این 2010 دیدم میرو کلوزه هست عجیب قدرت سر زنی داره لامصب هر جا باشه و روی سر هر کسی باشه می تونه ضربه بی نقص و دقیق بزنه

5- همون ورژن 2 برنامه pro-evo و همون pes editor 1.6 لینک هر دو توی پست اول تاپیک مهدی موجوده

6- یکی می گفت توی کنترل پنل یه تنظیمات خاصی داره من که خودم فعلا xp sp3 رو چسبیدم و حالا حالا ها ول کنش نیستم تا وقتی برنامه های موجود xp رو ساپورت می کنن من با xp خداحافظی نمی کنم قدرت و روانی و سادگی و بازده بالای xp رو هیچ ویندوزی نداره ویستا و 7 فقط ظاهر دارن نمی ارزه اون راحتی کار کردن رو که xp داره آدم بفروشه به نمای ظاهری فریبنده ویندوز های جدید. مایکروسافت خودش هم میدونه که xp چه شاهکاری بود واسه همین حالا افتاده پشت سر هم ویندوز میده که xp رو از اذهان پاک کنه من منکر برخی از توانایی های وینوزهای ویستا و 7 نیستم ولی من یکی که نه از ویستا خیر دیدم نه 7 هر دو رو هم دارم بارها هم نصب کردم ولی هیچ وقت علاقمند نشدم بهشون

8. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

نگفتین چرا بعضی از بازیکنا نیستن ؟؟؟؟ مثل زیکو ، پله ، اوزبیو و ...

10. این کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    شاد سربلند باشید
    من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
    ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
    لطفا زود تر جوابمو بدین
    شادوسربلند باشین

12. این کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    شاد سربلند باشید
    من از کدوم صفحه به بعد این تایپیک دنبال پچ ها بگردم لط فا راهنما ایم کنین
    ایا تو همون پستی که دوستان دادن نحوه استفاده از پچ ها درج شده
    لطفا زود تر جوابمو بدین
    شادوسربلند باشین
    ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... برای pes 2010

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نگفتین چرا بعضی از بازیکنا نیستن ؟؟؟؟ مثل زیکو ، پله ، اوزبیو و ...
    چرا من جواب دادم به سوال شما

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آرمین جان من این پچت رو با اینکه نصفه هست میخوام.
    چهره ی مارادونا و باتیستوتا رو هم میخوام با آموزش.
    فقط یه چیز به نظر من به we utd و pes utd دست نزن اونا باید باشن برای ما که مستر رو با تیم ساختگی میریم.ولی بقیه رو ادیت کن.
    ببخشید از این که زحمتت میدم.
    ممنون ازت.

18. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

پچی نیومده که بشه دود تو استادیوم راه انداخت( SMOKE ) مثل ورزشگاه سن سیرو؟؟

پچی هست که وقتی بازی شروع بشه طرفدارهای تیم میزبان پرچم تیم رو تو ورزشگاه بببرن بالا؟
    Last edited by don-corleone; 11-12-2009 at 11:38.

20. این کاربر از don-corleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •