سلامی داغ به همه دوستان گل.آقا این تاپیک 2010 رکورد 2009 رو شکسته ها.ماشاا... طرفدارا هرروز بیشتر از دیروز.
دوستان من چندتا مشکل تو این 2010 دارم که عمدتا هم برمیگرده به مسترلیگ.با اینکه تو تاپیک 2009 خودم به همه میگفتم سرچ کنید اما بخدا تو این وضعیت سرچ مشکله.
.gif)
پس شما زحمت پاسخ ها رو بکشید ممنون...
1.من تا حالا هیچ پچ و تغییری تو بازی ندادم.آپشن فایل هم نمی خوام فقط یه پچ و برنامه جانبی(اگه برا پچ لازمه) معرفی کنین و لینک بدین که اولا تا ممکنه رسمی باشه و دوما می خوام فقط
لایسنس ها کاملا درست بشه.(این رو فکر کنم آرمین جان بتونه خوب کمکم کنه.چون همیشه خودت پچهایی نصب میکنی که بجز لایسنس ،دیگر قسمتهای بازی رو بیخود دستکاری نمیکنه)
2.خرید بازیکن تو مستر لیگ چرا اینقدر سخته؟؟؟!!!
.gif)
مخصوصا بازیکنای بزرگ.پدرم دراومد فقط تونستم گورکاف رو بخرم.کریس رونالدو رو سه سال پیاپی به رئال پیسنهاد میدادم همش رد می کرد آخرش هم دادش به دوست صمیمیش یعنی بارسا!!چکار کنم که راحتتر بازیکن بخرم؟اینکه بازی رو خودت انجام بدی یا بدی به مربی و درجه سختی آیا تاثیری دارن روی ترانسفرها؟
3.بازیکنانی مثل Kaiser چرا تو ML young نیستند؟
4.بهترین بازیکن با پست CF دربین کل بازیکنان که قدرت سرزنی خوبی هم داشته باشه بنظر شما کدوم بازیکنه؟چنین بازیکنی در بین بازیکنان جوان کیه؟(بر اساس تجربه شخصی جواب بدید نه ability )
5.قدرتمندترین برنامه برا ویرایش مشخصات بازیکنان معرفی کنین.(یه چیزی مثل pro_evo برای 2009)
6.مشکل کم شدن صدای استادیوم در ویندوز هفت چطوری حل میشه؟(بجز کم و زیاد کردن اونها تو تنظیمات)
راستی من کمی تو فایلهای گزارشگر بازی گشتم یه نتیجه گرفتم که نمی دونم می دونید یانه.فایل dt00_e.img رو که اکستراکت کنید با لیستی از فایلهای صدای بازی مواجه میشید که قبلا راهنمای اون رو تو انجمن دیده بودم ولی این قسمت رو ننوشته بودن دوستان.از شماره 1 تا 4811 مربوط به صدازدن نام بازیکنان در حالتهای مختلف میشه.عدد بعد از پرانتز هم تعداد فایلها رو مشخص میکنه که در زیر میتونید ببینید.امیدوارم مفید باشه:
dt00_e.img
unnamed_1- unnamed_1814 names (1814
unnamed_1815- unnamed_2813 and "name" (998
unnamed_2814-
unnamed_3812 heres "name" (998
unnamed_3813- unnamed_4811 name(in opportunity) (998