تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 884 از 1759 اولاول ... 3847848348748808818828838848858868878888949349841384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید تا امروز وایرلس داشتم اما adsl گرفتم خطم رانژه شده اما مودم ندارم
    قرار بود واسم خود شرکت زایکسل وایرلس دار بیاره که میگه فعلا نداریم اما asus داریم ! بگیرم ؟ خوبه ؟
    در شمن من 1mb گرفتم چون یکم قدرت خطهای اینجا ضعیفه خود شرکت میگه احتمال داره جواب بده شایدم بیشتر از 762 رو جواب نده بخاطر این میخوام مودمی بگیرم که حتما بیشترین قدرتو داشته باشه
    الان زایکس معمولی داره اما داداشم گیر داده که وایرلس دار بگیریم !!!
    پیشنهاد شما چیه برم خودم زایکسل بگیرم یا همین asus رو شرکت داره بگم بیاره !!! ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من برای مصره خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
    شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
    حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
    آقا هر مودمی که می خوای می تونی بگیری من خودم Wag160n Linksysداشتم و هیچ مشکلی از لحاظ عدم ساپورت نداشتم.
    با این حال چون این شرکت خیلی با این مودم پدر کشتگی داره بهتره مودم Tplink بگیری یک مدل داره وایرلسه و سری N که قیمتش حدود 70 تومنه اگر می خوای شماره نماینده رسمیشو تو تهران بدم.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

1- مبارکه . . .
    2- منظورتون اینه که اصلا اسم مودمتون تو لیست موبایل نمیآد؟ یا شانسی میآد و میره؟
    3- مطمئنید که وایرلس مودمتون روشنه؟ روی چراغ های مودم ، سومی از راست ( Wirelesss) سبزه یا خاموشه؟
    4- مودم رو واستون یه بار راه اندازی کردن و حالا قاطی کرده یا خودتون تازه میخواید setup کنید؟
    میاد ولی آنتنش ضعیف !!
    نه خودم راه اندازی کردم !

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مودم WAG120N و اکثر روتر هایی که برای کارهای خانگی استفاده میشه بر روی باند رادیویی 2.4 گیگاهرتز کار میکنه. وقتی که چند تا شبکه وای فای دور و اطرافتون باشه مشخصا رو هم دیگه تاثیر میذارن، حتی بلوتوث هم میتونه رو شبکه وای فای شما تاثیر بذاره، چرا که بلوتوث هم در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و چون پرش بیشتری نسبت شبکه وای فای داره، در نتیجه تاثیر بلوتوث روی وای فای از تاثیر وای فای روی بلوتوث بیشتره.
    قدیما برای حل این مشکلات تو شرکت های بزرگ قانون های میذاشتن، مثلا استفاده از بلوتوث رو ممنوع میکردن ولی در حال حاضر ما روتر های Dual Band داریم که بر روی باند 5 مگاهرتز هم کار میکنن و بسیاری از مشکلات رو حل میکنه، مثل روتر WRT320N و مودم روتر WAG320N که البته برای کاربر خانگی مورد استفاده قرار نمیگیره چون امکاناتی که داره بدرد کاربر خانگی نمیخوره و هزینه بیخودیه.

برای حل مشکلت اول اینکه حدالامکان مودمت رو جایی قرار بده که نویز اونجا کمتر باشه. حتی اگر لازم شد مودم رو از اتاق خودت بیرون ببر و دوباره بردش رو امتحان کن.
    اما چیزی که در این موارد به کاربرا توصیه میشه اینه که کانال وایرلس خودشون رو عوض کنن.
    تو ایران ما محدودیتی از نظر استفاده از کانال ها با توجه به قوانین رادیویی نداریم و از هر کانالی میتونیم استفاده کنیم.
    پس وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و Channel رو از کانال 11 به یک کانال دیگه تغییر بدبد. مثلا کانال 9
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.

ضمنا آخرین Firmware دستگاه 1.12 هست، اگر از نسخه قدیمی استفاده میکنید حتما Firmware دستگاه رو آپدیت کنید
    من مودمم روی میزه کنارش هم فقط یک اسپیکر و مانیتور !!
    یعنی بقیه وایرلس ها هم اینقدر قوی هستند که فقط رو مال من نویز می یوفته !!
    راستی ماله پارا ز ی ت نیست چون این قسمت ما که زندگی می کنیم نه موبایل درست آنتن نمی ده حتی وایمکس ایرانسم گفتم شاید مال پارا ز ی ت باشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

1 مودم خوب میخواستم معرفی کنید

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1 مودم خوب میخواستم معرفی کنید
    دوست من چه رنج قیمتی میخوای؟

8. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

میاد ولی آنتنش ضعیف !!
    نه خودم راه اندازی کردم !
    با دیوایسهای دیگه هم ضعیفه ؟ شاید موبایلتان در اثر ضربه که بهش خورده آنتنش ضعیف شده ویا شاید مودمتون در اثر ضربه مشکل پیدا کرده حتی قبل از اینکه شما بخرینش با خدمات پس از فروشش تماس بگیرین ببینین اونا پی میگن
    Last edited by jobin_vm; 19-08-2010 at 12:14.

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من مودمم روی میزه کنارش هم فقط یک اسپیکر و مانیتور !!
    یعنی بقیه وایرلس ها هم اینقدر قوی هستند که فقط رو مال من نویز می یوفته !!
    راستی ماله پارا ز ی ت نیست چون این قسمت ما که زندگی می کنیم نه موبایل درست آنتن نمی ده حتی وایمکس ایرانسم گفتم شاید مال پارا ز ی ت باشه !!
    سلام
    بهره آنتن و قدرت فرستادن امواج در دستگاه های مختلف متفاوته. در ضمن فرکانس کاری وای فای با وایمکس و موبایل فرق داره و نمیشه گفت چون موبایل آنتن نمیده رو وای فای هم نویز میافته.
    در مورد اختلال هم مثال زدم، بلوتوث هم بردش کمتر از چند متره ولی چون پرش فرکانس بیشتری نسبت IEEE 802.11 در نتیجه بلوتوث اختلال بیشتری میتونه رو وای فای ایجاد کنه تا وای فای روی بلوتوث.

در هر صورت مواردی که گفتم مواردیه که هر کسی بیاد خونتون برای رفع مشکل اول اونها رو انجام میده، این چیزا تو ارتباطات رادیویی مسائل عمومی هستن.
    اول اینکه مودمتون رو باید بذارید جای دیگه و امتحان کنید. شما هیچوقت نمیدونید چقدر امواج مزاحم برای دستگاه خودتون وجود داره، حتی روی میز و در کنار کامپیوترتون؛ چون ابزار اینکار رو ندارید. محض اطلاع هر تصویری که روی مانیتور شما نمایش داره میشه امواجی صاتع میکنه که بخشی از اون در فرکانس AM هست و یک متخصص ارتباطات رادیویی میتونه کاری کنه که آهنگی که از کامپیوتر شما پخش میشه با کیفیت خوب در موج AM رادیو شما هم پخش بشه، اونم فقط بوسیله مانیتورتون.
    حتی کیبورد شما هم وقتی دارید چیزی تایپ میکنید باز هم موج رادیویی ایجاد میکنه که یک شخص متخصص میتونه از فاصله 20 متری شما حتی از پشت دیوار هم بفهمه چی تایپ میکنید.
    هر کی هم میگه امکان پذیر نیست بگه من علاوه بر مطلب از سایت های معتبر فیلم هم میذارم.

بطور مثال مودمتون رو بذارید گوشه دیوار که امواج کمتری بهش بخوره و دوباره امتحان کنید.
    دوم اینکه کانال رو عوض کنید.

اگر مشکلتون حل نشد مودمتون رو تو خونه یکی دیگه از دوستاتون امتحان کنید، اگر دیدید باز هم همون مشکل رو دارید به عملکرد درست دستگاهتون شک کنید. شاید هم مشکل از موبایل شما باشه.
    ممکنه مودم یا گوشی شما ضربه خورده باشه یا کلا دستگاهتون معیوب باشه که در این صورت باید به گارانتی مراجعه کنید.
    ضمنا استاندارد وای فای گوشی شما چیه؟
    لطفا مشخصات فنی Tx Power و Receive Sensitivity و بهره آنتن گوشی خودتون رو ذکر کنید
    تا SOM شبکه شما رو محاسبه کنم.

11. 3 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من مودم وایر لس دارم. علاوه بر اینکه به لپ تاپ وصله می خواهم به pc هم وصل بشه. چی کار کنم. راهنمایی کنید لطفا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مودم وایرلس تا 90 تومان چی هست؟
    می خوام 2 طبقه جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •