تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 1004 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    بعد از قضیه 50 50 شدن مخابرات میخوام سرویس دهنده مو عوض کنم به نظر شما کدوم سرویس دهنده رو انتخاب کنم که 100% دانلود شبانه رایگان بده؟
    دوستان میگفتن ماکس نت این ماکس نت سرعت دانلودش مثلا برای 512 چقدر است؟ کلا من از سرویس دهنده ها اطلاعی ندارم متشکر میشم در این مورد راهنمایی کنید.من فقط دانلود شبانه میکنم و برام مهمه که شبانه 100% رایگان باشه.
    آهان یادم نرفته بگم که اورمیه هستم و روی مرکز قندی است.
    خیلی ممنون از توجهتون
    گزینه های بد از این همه بدتر ماکس نت و اسیاتک هستن ماکسنت یکن گرون میده مثلا هزینه نگه داری داره که باید به عهده شرکت باشه نه مشتری ولی بعضا میبینی سرویس های 3 ماهه و شش ماهه هستن که خیلی به صرفه تموم میشن. ولی امکاناتش بیشتره و تنوعش هم همینطور مثلا تغییر ساعات شبانه به 12 تا 6 یا 4 تا 10. سرعت ماکسنت همونی که خودش میگه 512 میشه حدود 64 هم روز و هم شب هیچ افتی نداره و شبانه هر چی دانلود کنی طرح منصفانه نداره 100 گیگ دالود کن هر ماه ولی اسیاتک میگن به این شبانه ها یکم سخت میگیره از خود سرویساش هم اینو میشه فهمید باید حداقل 6 گیگ حجم بخری که بتونی از 5 تا 8 رایگان داشته باشی و یا 0.5 گیگ در ماه با سرعت 10 مگ و شبانه 4-10 اونم میگن سرعتو محدود میکنن به 200-250 حتر از سرورهای داخلی ولی همه سرویسهای اسیاتک تو روز سرعتشون بیشتر از اون چیزیه که نوشته مثلا 128 میگن میره بالای 100 اونم خیلی بده چون حجمت زود تموم میشه عین خوره میخوره . البنه اون 10 مگ رو باید خط کشش رو داشته باشه مال من که نداره شما بررسی کن حتما چون اگه کم باشه مدام قطعی خواهی داشت. نامحدودای هر دو شرکت هم افتضاح هستن مسولین اسیاتک خودشون توصیه میکنن که نامحدود نخرین. به اینجا برین خودتون بخونین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ کدوم از شرکت ها هیچ سرویس درست و درمونی ارایه نمیدن یدونه مخابرات بود که اونم کفنشو دوختن.
    Last edited by android500; 18-07-2015 at 13:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت دانلود رو 50 کیلو بایت قفل شده !

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت دانلود رو 50 کیلو بایت قفل شده !
    مخابراتو میگی؟ شب یا روز؟ من 1 مگ دارم قبلا رو 150-160 ثابت بود ولی الآن که شبانه رو کردن 50 درصد تو روز حداکثر سرعت رو داره نزدیک 300 ولی شب رو 50-60 میمونه. به چه درد میخوره مفت هم نمی ارزه دیگه

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

از کجا میشه لیست همه isp های ارومیه رو پیدا کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از کجا میشه لیست همه isp های ارومیه رو پیدا کرد؟
    جای خاصی نمیشناسم ولی تا اونجا که اطلاع دارم اینا هستن :

ترکانت ، آنا اینترنت ، پارس آنلاین ، شاتل ، های وب ، ماکس نت ، صبا نت ، آسیاتک ، لایزر ، مبین نت و ....... مخابرات .

رایتل و ایرانسل و همراه اول هم که هستن مثلا.

6. این کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من ترکانتو الآن دیدم سرویساش خیلی خوبه شبانه هم 1-9 هست. قیمتاشم خوبه کسی میدونه شبانش محدود میشه یا نه چطوریاست؟
    Last edited by android500; 19-07-2015 at 01:41.

8. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا من ترکانتو الآن دیدم سرویساش خیلی خوبه شبانه هم 1-9 هست. قیمتاشم خوبه کسی میدونه شبانش محدود میشه یا نه چطوریاست؟

وبسایت ترکانت تغییر کرده خیلی وقته سر نزده بودم قشنگ شده... ولی از وبسایت جدیدشون معلومه یخورده آماتور هستن ، صفحه ی اول بالا بنر زده ADSL up to 10 Mbps ولی کلیک میکنی خبری نیست و تو لیست تعرفه هاش هم خبری از 10 مگ نیست و ماکزیمم 2 مگ میدن قیمتاشونم بد نیست ، متنش پر از غلط املایی هست. تعرفه ی وایرلس نامحدودشون هم اصلا لود نمیشه عکسش واقعا اینجور چیزا از وبسایت یه isp بعیده البته خب اینجا ایرانه ...

شاخ در آوردم دیدم ترکانت داره 10 مگ میده ولی تو تعرفه هاش که چیزی نبود حتما کشکه فعلا...

اینم دیدم که بهشون امکان تقلید از افتضاح مخابرات رو میده :

• بنابر سیاست‌های تشویقی ترکانت، فعلاترافیک مصرفی کاربران بین ساعت ۱ تا ۹ بامداد مطابق جداول تعرفه ها در تمامی روزهای هفته ، رایگان می باشد. این امکان به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و همچنین تا زمانیکه امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد، برای کاربران فراهم بوده و تعهدی را برای ترکانت به همراه ندارد.
    Last edited by dDarkKnight_12; 19-07-2015 at 01:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وبسایت ترکانت تغییر کرده خیلی وقته سر نزده بودم قشنگ شده... ولی از وبسایت جدیدشون معلومه یخورده آماتور هستن ، صفحه ی اول بالا بنر زده ADSL up to 10 Mbps ولی کلیک میکنی خبری نیست و تو لیست تعرفه هاش هم خبری از 10 مگ نیست و ماکزیمم 2 مگ میدن قیمتاشونم بد نیست ، متنش پر از غلط املایی هست. تعرفه ی وایرلس نامحدودشون هم اصلا لود نمیشه عکسش واقعا اینجور چیزا از وبسایت یه isp بعیده البته خب اینجا ایرانه ...

شاخ در آوردم دیدم ترکانت داره 10 مگ میده ولی تو تعرفه هاش که چیزی نبود حتما کشکه فعلا...

اینم دیدم که بهشون امکان تقلید از افتضاح مخابرات رو میده :

• بنابر سیاست‌های تشویقی ترکانت، فعلاترافیک مصرفی کاربران بین ساعت ۱ تا ۹ بامداد مطابق جداول تعرفه ها در تمامی روزهای هفته ، رایگان می باشد. این امکان به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و همچنین تا زمانیکه امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد، برای کاربران فراهم بوده و تعهدی را برای ترکانت به همراه ندارد.
    باید یکی رو پیدا کنیم ازشون سرویس خریده باشه تا خیالمون راحت بشه 1 مگش 6 ماهه 15 گیگ میفته 15 تومن خیلی خوبه اون طرح آسایش هم که واقعا شاخ ماخ میزاره سر آدم 512 بگیر حجم اضافی 100 گیگ یک ساله میشه: 192+60=252 یعنی هر ماه حدود 21 تومن با حجم 8.5 گیگ هر ماه فقط حیف رایگانش از 2 تا 9ه ولی بازم خوبه.
    بازم میگم نسبت به شرکتای دیگه بهترین سرویسارو ارایه میده فقط مشکل اینه که شبانشو محدود نکنن که فک نمیکنم اینطور باشه ولی خب آدم نباید ریسک کنه امتحان کردم یه ماهش ضرر نداره.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا یه روش پیدا کردم مامان.
    من دوتا سرویس میگیرم اولی 0.5 گیگ 10 مگ آسیاتک روی خط خودم بعد هم یدونه نامحدود 128 روی خط مادربزرگم یوزر و پس اونو میزارم رو خط خودم میشه چی؟ نامحدود با سرعت 10 مگ باور نمیکنی؟ خیلیا دارن با این روش جلو میرن کافیه یه سر به اشیانه بزنی البته اونا یوزر پس مردمو برمیدارن که نامحدود دارن و میندازن رو خط محدود خودشون که سرعت بالا و نامحدود داشته باشن و این یعنی حروم خوری ولی من پول اینترنت مامان بزرگمو خودم میدم شاید تو اینده یه تبلتم براش گرفتم سرش گرم شه نامحدود خریدم واسش دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان ساعت دانلود رایگان مخابرات چند تا چند شده قبلا که 1 تا 8 بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •