تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 1126 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب این پیغام را داد وقتی MBR را زدم. چه کنم؟!!!!!!!!!!!

در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم که با توجه به I/O Device Error که داده متاسفانه شما نمیتونید مشکلشو حل کنید. اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم که با توجه به I/O Device Error که داده متاسفانه شما نمیتونید مشکلشو حل کنید. اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .

تشکر . گارانتی داره تازه خریدم. میخوام بدونم اگه میشه خودم درستش کنم خیر سرمان نرم افزار خوندیم!!!!! این " وجود مشکل در Firmware باشد که هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی میشود " چطوری میشه حلش کرد اگه میشه راهنمایی کنید؟؟
    "

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر . گارانتی داره تازه خریدم. میخوام بدونم اگه میشه خودم درستش کنم خیر سرمان نرم افزار خوندیم!!!!! این " وجود مشکل در Firmware باشد که هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی میشود " چطوری میشه حلش کرد اگه میشه راهنمایی کنید؟؟
    "
    این هارد دیسک اکسترنال باید چک بشه و اگر مشخص بشه که واقعاً بخاطر Firmware هست میتوان با دستگاههایی مثل PC-3000 UDMA تعمیر کرد .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

"
    شما چند راه دارید که نرم افزاری حل کنید این مشکل رو ولی تضمینی نیست و ممکنه اطلاعاتتون از بین بره پس مسئولیتش با خودتون

یک راه استفاده از ویندوز xp است سی دی xp بوت میکنید تو مود recovery mode میرید و 1 رو زده اینتر زده سپس تایپ میکنید fixmbr اگه نشد

نرم افزار hiren boot cd رو دانلود کرده در mbr tools mbr fix رو انتخاب کرده و install mbr بزنید

درست نشد استفاده از ویندوز 7 یا 8 است
    به پارتیشن ها رسیدید دکمه shift+f10 رو میزنید در cmd اگه اشتباه نکنم دستوراتش اینه بازم یک سرچ کنید

boosector \nt60 c :\> enter
    bootsector \nt60 sys
    bootsector \nt60 all
    اون بالا اینتر نوشتم یعنی دکمه اینتر رو میزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این هارد دیسک اکسترنال باید چک بشه و اگر مشخص بشه که واقعاً بخاطر Firmware هست میتوان با دستگاههایی مثل PC-3000 UDMA تعمیر کرد .

جناب پس خیر کار کردن روشو بزنم بدم بیرون گارنتی بنظرتان؟
    بابت همراهیتون تشکر برادر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما چند راه دارید که نرم افزاری حل کنید این مشکل رو ولی تضمینی نیست و ممکنه اطلاعاتتون از بین بره پس مسئولیتش با خودتون

یک راه استفاده از ویندوز xp است سی دی xp بوت میکنید تو مود recovery mode میرید و 1 رو زده اینتر زده سپس تایپ میکنید fixmbr اگه نشد

نرم افزار hiren boot cd رو دانلود کرده در mbr tools mbr fix رو انتخاب کرده و install mbr بزنید

درست نشد استفاده از ویندوز 7 یا 8 است
    به پارتیشن ها رسیدید دکمه shift+f10 رو میزنید در cmd اگه اشتباه نکنم دستوراتش اینه بازم یک سرچ کنید

boosector \nt60 c :\> enter
    bootsector \nt60 sys
    bootsector \nt60 all
    اون بالا اینتر نوشتم یعنی دکمه اینتر رو میزنید

بابت همراهیتون تشکر برادر

در آغاز فعالیت darklover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنسول رو عمودی میزارم میخاستم بدونم دلیل بد سکتور یا دلای میتونه این باشه؟ و بعضی وقتا میز تکون میخوره و کنسولم به نرمی تکون میخوره با این تکون خردنا ضعیف ممکنه اسیب دیده باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنسول رو عمودی میزارم میخاستم بدونم دلیل بد سکتور یا دلای میتونه این باشه؟ و بعضی وقتا میز تکون میخوره و کنسولم به نرمی تکون میخوره با این تکون خردنا ضعیف ممکنه اسیب دیده باشه؟
    عمودی یا افقی بودن کنسول تاثیری روی وضعیت هارد دیسک ندارد . حتی بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال طوری طراحی شده اند که هم میتوان بصورت ایستاده قرار داد و هم بصورت خوابیده که مشکلی پیش نمیاد . کنسول هم باید در جای ثابتی قرار بدید .

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام، دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن که مشکلم رو اینجا مطرح کنم. مشکل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم.
    این هم یه عکس از برنامه hd tune:
    یه مشکل دیگه هم دارم با هارد. بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم، موقع بالا اومدن هارد رو نمیشناسه و میگه سی دی بوت رو بذارید.
    مجبور میشم کابلهای هارد رو یه دور دربیارم و دوباره وصل کنم تا شاید مشکل حل بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام، دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن که مشکلم رو اینجا مطرح کنم. مشکل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم.
    این هم یه عکس از برنامه hd tune:
    یه مشکل دیگه هم دارم با هارد. بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم، موقع بالا اومدن هارد رو نمیشناسه و میگه سی دی بوت رو بذارید.
    مجبور میشم کابلهای هارد رو یه دور دربیارم و دوباره وصل کنم تا شاید مشکل حل بشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator بکنید ببینید وضعیت هارد چطور است بدسکتور دارد یا دیلی سکتور

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •