در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم که با توجه به I/O Device Error که داده متاسفانه شما نمیتونید مشکلشو حل کنید. اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم که با توجه به I/O Device Error که داده متاسفانه شما نمیتونید مشکلشو حل کنید. اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی و حتماً هم تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .
تشکر . گارانتی داره تازه خریدم. میخوام بدونم اگه میشه خودم درستش کنم خیر سرمان نرم افزار خوندیم!!!!! این " وجود مشکل در Firmware باشد که هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی میشود " چطوری میشه حلش کرد اگه میشه راهنمایی کنید؟؟
"
این هارد دیسک اکسترنال باید چک بشه و اگر مشخص بشه که واقعاً بخاطر Firmware هست میتوان با دستگاههایی مثل PC-3000 UDMA تعمیر کرد .
شما چند راه دارید که نرم افزاری حل کنید این مشکل رو ولی تضمینی نیست و ممکنه اطلاعاتتون از بین بره پس مسئولیتش با خودتون
یک راه استفاده از ویندوز xp است سی دی xp بوت میکنید تو مود recovery mode میرید و 1 رو زده اینتر زده سپس تایپ میکنید fixmbr اگه نشد
نرم افزار hiren boot cd رو دانلود کرده در mbr tools mbr fix رو انتخاب کرده و install mbr بزنید
درست نشد استفاده از ویندوز 7 یا 8 است
به پارتیشن ها رسیدید دکمه shift+f10 رو میزنید در cmd اگه اشتباه نکنم دستوراتش اینه بازم یک سرچ کنید
boosector \nt60 c :\> enter
bootsector \nt60 sys
bootsector \nt60 all
اون بالا اینتر نوشتم یعنی دکمه اینتر رو میزنید
جناب پس خیر کار کردن روشو بزنم بدم بیرون گارنتی بنظرتان؟
بابت همراهیتون تشکر برادر![]()
بابت همراهیتون تشکر برادر![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسول رو عمودی میزارم میخاستم بدونم دلیل بد سکتور یا دلای میتونه این باشه؟ و بعضی وقتا میز تکون میخوره و کنسولم به نرمی تکون میخوره با این تکون خردنا ضعیف ممکنه اسیب دیده باشه؟
عمودی یا افقی بودن کنسول تاثیری روی وضعیت هارد دیسک ندارد . حتی بعضی از هارد دیسکهای اکسترنال طوری طراحی شده اند که هم میتوان بصورت ایستاده قرار داد و هم بصورت خوابیده که مشکلی پیش نمیاد . کنسول هم باید در جای ثابتی قرار بدید .
سلام، دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن که مشکلم رو اینجا مطرح کنم. مشکل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم.
این هم یه عکس از برنامه hd tune:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه هم دارم با هارد. بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم، موقع بالا اومدن هارد رو نمیشناسه و میگه سی دی بوت رو بذارید.
مجبور میشم کابلهای هارد رو یه دور دربیارم و دوباره وصل کنم تا شاید مشکل حل بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator بکنید ببینید وضعیت هارد چطور است بدسکتور دارد یا دیلی سکتور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)