تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 884 از 949 اولاول ... 384784834874880881882883884885886887888894934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,831 به 8,840 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

راستی چقدر حال میده رئال مادرید رفته فناوا سرعتش رو بزارن رو 4 مگ :-))))))
    تو پیشگامانم که محدودت کردن اگر بذارن تخلیه میزنم میرم یه جای دیگه اصلا مهم نیست. قبلا سخت میگرفتم ولی تمام این مشکلات رو پیشبینی کردم و مودم TD-LTE ایرانسل دارم و 3 ماهه 10 گیگ شارژش کردم که بدون نت نمونم و این روزا هم با همون انلاینم

در کل سرعتم تا 1.4 مگابایت هم باشه راضیم چون یه عمره با نت آشغال نامحدود آسیاتک با سرعت وحشتناک 60 کیلوبایت سر کردم ولی این مشکل چیزشکن برام اهمیت داره، اگه کار نکنه، بعد از 1 ماه، تخلیه میزنم
    Last edited by OnlyRealMadrid; 26-12-2017 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه چند روزی بود که عملا دیگه سرعت 3 مگابیت داشتم
    خلاصه بعد از تماس و پیگیری ، امروز زنگ زدن گفتن تو منطقه شما نمی تونیم 16 مگ بدیم یا سرویستون و عوض کنید یا منتظر باشید درست بشه
    من پیش بینی ترتر افتادن فن آوا رو کرده بودم بخاطر همین روی اون یکی خطم از پارس انلاین درخاست سرویس کردم ، متاسفانه اینا هم چند روز یبار زنگ میزنن میگن مدارک از مخابرات برگشت خورده میگم چرا ؟ میگن مخابراته دیگه ما حالا دوباره میفرستیم!!

نمیدونم چرا نباید یه روز این مشکل اینترنت کامل حل بشه جزو دغده های مردم نباشه . از زمان کارت اینترنت خریدن همیشه داستان داشتیم ...

3. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه چند روزی بود که عملا دیگه سرعت 3 مگابیت داشتم
    خلاصه بعد از تماس و پیگیری ، امروز زنگ زدن گفتن تو منطقه شما نمی تونیم 16 مگ بدیم یا سرویستون و عوض کنید یا منتظر باشید درست بشه
    من پیش بینی ترتر افتادن فن آوا رو کرده بودم بخاطر همین روی اون یکی خطم از پارس انلاین درخاست سرویس کردم ، متاسفانه اینا هم چند روز یبار زنگ میزنن میگن مدارک از مخابرات برگشت خورده میگم چرا ؟ میگن مخابراته دیگه ما حالا دوباره میفرستیم!!

نمیدونم چرا نباید یه روز این مشکل اینترنت کامل حل بشه جزو دغده های مردم نباشه . از زمان کارت اینترنت خریدن همیشه داستان داشتیم ...
    فناوا خیلی جاها نمی تونه 16 مگ بده!!!!
    سر منم هیمن بلارو آوردن!!!!
    شرکت جالبی نیست!!!!
    پول کامل ازت میگیرن بعد واست داستان درست می کنن!!!!
    منم تا فهمیدم اینجوریه سریع تخلیه کردم اومدم پیشگامان که خیلی عالیه کیفیتش انصافا!!!
    بدجور راضیم!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

کسایی که از فن آوا یا هر شرکتی که میگیرن، اگر ناراضی بودن، بعد از اتمام سرویس حتما تخلیه کنن و برن یه شرکت دیگه. مال بابامون نیستن که. منم فن آوا وصل کنه راضی نباشم، بعد از اتمام سرویسم میرم یه جا دیگه، اصلا برام مهم نیست که سابقه و اسم شرکت چی باشه، فقط و فقط کیفیت و مشتری مداری مهمه. توصیه من اینه که تو این وضعیت بی ثبات، به هیچ عنوان بیشتر از 1 ماهه نگیرید فعلا

یکی از دلایل اصلی که از بین فن اوا و پیشگامان، فن آوا رو انتخاب کردم، این بود:

که خیلی برام مهمه چون حتی شاید در ماه با دانلودهام، 1 ترابایت رو هم رد کنم و نمیخوام حجم اضافه بخرم و با کاهش سرعتم به 3 مگابیت، راضیم. فعلا تنها شرکتی که این مدلی کرده، فن آواست. من سرعت دانلودم در کل تو فن آوا به 1.3 مگابایت هم برسه راضیم
    Last edited by OnlyRealMadrid; 26-12-2017 at 14:07.

6. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

کسایی که از فن آوا یا هر شرکتی که میگیرن، اگر ناراضی بودن، بعد از اتمام سرویس حتما تخلیه کنن و برن یه شرکت دیگه. مال بابامون نیستن که. منم فن آوا وصل کنه راضی نباشم، بعد از اتمام سرویسم میرم یه جا دیگه، اصلا برام مهم نیست که سابقه و اسم شرکت چی باشه، فقط و فقط کیفیت و مشتری مداری مهمه. توصیه من اینه که تو این وضعیت بی ثبات، به هیچ عنوان بیشتر از 1 ماهه نگیرید فعلا
    دوستان رفتم مخابرات قطع کنم گفتن میخوای چیکار گفتم میخوام قطع کنم گفت نگه میداریم برات گفتم کلا قطع کن گفتم میخوام از جای دیگه بگیرم گفت فیبر نوری هست ساپورت میکنه شرکتش یانه
    گفت حالا یه ماه اینو بگیر اگر نیاز تو برطرف نکرد عوض کن گفتم چطور اون موقع میشه گفت میشه یه کارایی کرد
    فعلا 16 یه ماه گرفتم تا ببینم چه جوریه
    یعنی هیچ شرکتی نیست که بتونه روی فیبر بده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دوستان رفتم مخابرات قطع کنم گفتن میخوای چیکار گفتم میخوام قطع کنم گفت نگه میداریم برات گفتم کلا قطع کن گفتم میخوام از جای دیگه بگیرم گفت فیبر نوری هست ساپورت میکنه شرکتش یانه
    گفت حالا یه ماه اینو بگیر اگر نیاز تو برطرف نکرد عوض کن گفتم چطور اون موقع میشه گفت میشه یه کارایی کرد
    فعلا 16 یه ماه گرفتم تا ببینم چه جوریه
    یعنی هیچ شرکتی نیست که بتونه روی فیبر بده؟
    دوست عزیز این بازی جدید مخابراته نباید ازشون میگرفتی. غلط کردن اینجوری گفتن. شما به 195 شکایت کن. وای به حال روزی که فن آوا زنگ بزنه بگه مخابرات گفته خطتون شده فیبر و باید از خودمون بگیری! میرم مرکز مخابراتی خون به پا میکنم امیدوارم این اتفاق برای من نیفته چون پام به مخابرات باز شه، اونجا رو رو سرشون خراب میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوست عزیز این بازی جدید مخابراته نباید ازشون میگرفتی. غلط کردن اینجوری گفتن. شما به 195 شکایت کن. وای به حال روزی که فن آوا زنگ بزنه بگه مخابرات گفته خطتون شده فیبر و باید از خودمون بگیری! میرم مرکز مخابراتی خون به پا میکنم امیدوارم این اتفاق برای من نیفته چون پام به مخابرات باز شه، اونجا رو رو سرشون خراب میکنم

خب فن آوا بهم گفت اگر فیبر باشه نمیتونیم بهت بدیم

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

خب فن آوا بهم گفت اگر فیبر باشه نمیتونیم بهت بدیم
    چطور ممکنه تا دیروز روی مسی بهتون نت میدادن، الان یهو شده باشه فیبر؟ مقصر فن آوا نیست، مقصر بازی جدید مخابراته که به دروغ میگه فیبر شده و باید از خودمون بگیرید!
    اول از فن آوا بهتون زنگ زدن گفتن فیبر شده؟ یا شما مستقیم برای تخلیه یا رانژه سریعتر رفتی مخابرات؟ چون من قبل از تخلیه با فن آوا صحبت کردم که خطم رو چک کنن و اگر پورت خالی ندارن و مشکلی وجود داره، من تخلیه رو نزنم و یه فکر دیگه ای بکنم ولی 2 دیقه پشت خط موندمو گفت چک کردم مشکلی نیست و بعد یوزر و پسوورد داد

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فناوا خیلی جاها نمی تونه 16 مگ بده!!!!
    سر منم هیمن بلارو آوردن!!!!
    شرکت جالبی نیست!!!!
    پول کامل ازت میگیرن بعد واست داستان درست می کنن!!!!
    منم تا فهمیدم اینجوریه سریع تخلیه کردم اومدم پیشگامان که خیلی عالیه کیفیتش انصافا!!!
    بدجور راضیم!!!!
    تونستن که میتونه بده ، مشکل من با شما یه مقدار فرق داره ...
    من قبل این داستانها سرویس 16 مگ داشتم ازشون ، حتی یه مدت تایم پیک ترافیک زیاد شده بود شکایت کردم و گفتن تا یکی دو ماه دیگه درست میشه . منم قراردادم جشنواره ای مدت دار بود ، درست هم شد اتفاقا .
    منتها با این سرویس های جدیدی که راه افتاد دوباره پهنای باند کم آورده ، من همین الان بین 10 تا 14 مگ دارم دانلود میکنم ولی از دو ساعت دیگه تا اخر شب دیگه افت خیلی شدید میکنه ...

حالا پارس اگه سرویس بده بهمون و خوب باشه ، بعدش دیگه یا این خط فن آوا رو تخلیه میکنم یا حداقل سرویسشو میگیرم که وصل باشه فعلا تا ببینیم در آینده چی میشه .

ولی شما هم سراغ چه isp ذاقارتی رفتی !!
    البته منطقه به منطقه فرق میکنه اوضاع ولی حداقل تو منطقه ما که همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود .
    امیدوارم کیفیتش خوب بمونه برات ...

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

نگران نباشید به زودی تمام مناطق دچار مشکل میشن، بیایید دست در دست هم به شاتل برویم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •