يكي به من بگه چرا ايرانسل ثبت نام رو از توي سايت برداشته؟ حالا كه من يه سيم كارت برا خانومم گرفتم و ميخوام ثبتش كنم چيكار بايد بكنم؟ حتما بايد برم سراغ نمايندگي ها؟ اين شماره 120 هم كه فقط آدمو گيج ميكنه.
يكي به من بگه چرا ايرانسل ثبت نام رو از توي سايت برداشته؟ حالا كه من يه سيم كارت برا خانومم گرفتم و ميخوام ثبتش كنم چيكار بايد بكنم؟ حتما بايد برم سراغ نمايندگي ها؟ اين شماره 120 هم كه فقط آدمو گيج ميكنه.
------------------------------
Last edited by H A M E D; 29-02-2008 at 05:18. دليل: حذف شد
يه سوال دارم . ايرانسل مثل پارسال نمياد نزديك عيد اينترنت مجتني يا مكالمه رايگان عيدي بده؟
به نظر من حتما بهتر از پارسال عیدی میده (با توجه به اینکه MMS مجدد فعال میشه)
اما چه هدایایی میده اصلا معلوم نیست باید صبر کرد و دید
من 2 روز پیش ایرانسل گرفتم یه مشکلی باهاش دارم روی گوشی خودم ( 6630) خود به خود آنتن دهی به صفر میرسه و بعد پیغامی روی صفحه میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایل رو خاموش نکنم این پیغام همین طوری ظاهر میشه . بعد که موبایل روخاموش و روشن کردم دوباره تا 10 دقیقه آنتن نمی ده ( به صورت دستی هم می خواستم تنظیم کنم که no accessمی داد ) ولی روی گوشی سامسونگ و نوکیا 1100 امتحان کردم خیلی خوب بود اما من برای Gprs خریدم . کسی می دونه من باید چی کار کنم ؟
نه اصلا گیج کننده نیست
فقط چند دقیقه باید تو صف انتظار باشی
نگران پول تلفنت هم نباش چون وقتی زنگ میزنی 120 ( با خط ایرانسل ) 62 تومن کم میکنه حالا میخای 1 دقیقه صحبت کنی میخای یک ساعت فرقی نمیکنه
بعد یه نفر اطلاعتو ازت میپرسه و سریع رجیستر میشی !
من یه ایرانسل خریدم گذاشتم رویه گوشیم(5610) به اینترنت وصل نمیشه تنظیمات و از 2225 گرفتم ولی اصلا وصل نمیشه خیلی اعصابم ریخته بهم
شما مطمئنی که گوشیه 6630 سالمه
چون وقتی ارور no access میده یعنی مدار TX از آنتن معیوبه وباید تعمیر بشه .
کسی تا حالا شماره رمز 12 رقمی رو که برای شارژ مجدد بکار میره رو همینطوری بدون کارت و بطور تصادفی وارد کرده که مجانی شارژ بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)