تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 883 از 1547 اولاول ... 3837838338738798808818828838848858868878939339831383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بود

یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه

شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی اناول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف

اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش

فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.
    امیدوارم حجمها همچنان بالا و پایدار و رو به نامحدود شدن واقعی باقی بمونه

من اتفاقا هیچ مبلغ خاصی تو ذهنم نیست.اگر به من باشه میگم ماهی پنج هزار تومان با سرعت 16 مگابیت

اما یک جوری خودم رو با طرحهای جدید می خواهم منطبق کنم و شرکتها دیگه هر چی اعلام کردن بعدش باید ببینیم چی میشه.

خوب شما دوست عزیز خدا رو شکر ترسی نداری اما برخی دوستان دیگه از حرفاشون معلومه که خیلی هم ترس دارن

اما به قول یکی از دوستان پرمصرف که درست هم می گفت این طرحها تغییر ناپذیر هستش.حداقل برای یکسال آینده

ما هم بالاخره یک جوری سر می کنیم.غمی نیست

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

به نظرم شرکتها یه طرح بزارن سالی دو گیگ بیست هزار تومن با شبانه رایگان تا کم مصرفها راضی بشن

کلا دوستان کم مصرف از اینترنت فقط و فقط دانلود رو میشناسن
    پای صحبت خیلیاشون نشستم میگفتن تا ماه قبل فقط هارد پر میکردن
    میگفتم کی فرصت میکنید 3-4 ترابایت فیلم و سریالو ببینید؟
    میخندیدن! یعنی فقط حرص دانلود شبانه دارن این دوستان
    وگرنه اگه راست بگن و مشکلشون قیمت و حجم کم باشه همون طرح 20-30 گیگ ماهانه 20 هزار تومن کارشونو راه میندازه

Sent from my LG-M320 using Tapatalk
    دوست عزیز این حجمای زیاد کنونی حق شماست و نوش جونت.تازه اصلش اینه که همچین زیاد هم نیست.

اون سرویس 20 گیگ ماهانه 20 هزار تومان هم خوب سرعتش پایینه.یعنی یک مگابیت هستش که به درد نمی خوره.

وگرنه برای شبانه اگر مشکل بود که الان چندین شرکت دارن شبانه هم میدن.(یعنی از اون نظر مشکلی نیست)

4. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیدوارم حجمها همچنان بالا و پایدار و رو به نامحدود شدن واقعی باقی بمونه

من اتفاقا هیچ مبلغ خاصی تو ذهنم نیست.اگر به من باشه میگم ماهی پنج هزار تومان با سرعت 16 مگابیت

اما یک جوری خودم رو با طرحهای جدید می خواهم منطبق کنم و شرکتها دیگه هر چی اعلام کردن بعدش باید ببینیم چی میشه.

خوب شما دوست عزیز خدا رو شکر ترسی نداری اما برخی دوستان دیگه از حرفاشون معلومه که خیلی هم ترس دارن

اما به قول یکی از دوستان پرمصرف که درست هم می گفت این طرحها تغییر ناپذیر هستش.حداقل برای یکسال آینده

ما هم بالاخره یک جوری سر می کنیم.غمی نیست
    دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتید

6. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتید
    دقیقا درسته دوست عزیز.

تغییر در سبک زندگی و شغل و نبودن اکثر اوقات در منزل و نداشتن گوشی به روز منو جزو کم مصرفها کرد

خیلی داشت مصرفم میرفت بالا اما نمیتونستم ترک کنم.خدا هم زد پس کلمون یک شغلی بهمون داد که کم مصرف شدیم

8. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

دوستانی که میگن الان بهتر شده یکی به من جواب بده من با این خط که قبلا تا 5 مگ میکشید و حالا آوردنش روی 3 مگ و خط روی 2 مگ بسته شده باید ماهی 80 هزار بدم و روی 2 مگ بسته بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستانی که میگن الان بهتر شده یکی به من جواب بده من با این خط که قبلا تا 5 مگ میکشید و حالا آوردنش روی 3 مگ و خط روی 2 مگ بسته شده باید ماهی 80 هزار بدم و روی 2 مگ بسته بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا پریز تلفن تو خونه دارید ؟
    یکیشو اگر تونستی جدا کن ببین SNR بهتر میشه یا نه!!!!!!
    مثلا اگر تو نشیمن و تو اتاق خواب دارید پریز نشیمن رو قطع کنید ببینید تغییر می کنه یانه!!!!!

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

مثلا اگر تو نشیمن و تو اتاق خواب دارید پریز نشیمن رو قطع کنید ببینید تغییر می کنه یانه!!!!!
    هیچ پریزی نیست مستقیم از دم در وصل به مودم قبلا max تا 5 میکشید ور روی 3 مگ بسته بود بعد max شد 4 و روز 5 شنبه adsl کلا قطع شد و شنبه که وصل شد تا 4 میکشید ولی از یک شنبه بیشتر از 3 نمیکشه میدونم که کار خود شرکت با مخابرات حالا نمیدونم با این تفاسیر بمونم یا برم جای دیگه فقط بخاطر پینگ تا حالا موندم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

پاک شود....

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

هیچ پریزی نیست مستقیم از دم در وصل به مودم قبلا max تا 5 میکشید ور روی 3 مگ بسته بود بعد max شد 4 و روز 5 شنبه adsl کلا قطع شد و شنبه که وصل شد تا 4 میکشید ولی از یک شنبه بیشتر از 3 نمیکشه میدونم که کار خود شرکت با مخابرات حالا نمیدونم با این تفاسیر بمونم یا برم جای دیگه فقط بخاطر پینگ تا حالا موندم
    منم شیراز هستم مرکز ولی عصر
    خطم قبلا تا 7 مگ میکشید الان تا 3 مگ میکشه کابل جدید هم مستقیم از سر خط کشیدم
    نمیدونم چرا یهو کیفیت انقدر افتضاح شده. بخاطر همین کیفیت افتضاح خواستم برم دنبال فیبر نوری
    حالا نمیدونم درخواست بدم از جعبه تقسیم محله یه کابل جدید بکشم کلا وضعیت بهتر میشه یا نه

16. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم شیراز هستم مرکز ولی عصر
    خطم قبلا تا 7 مگ میکشید الان تا 3 مگ میکشه کابل جدید هم مستقیم از سر خط کشیدم
    نمیدونم چرا یهو کیفیت انقدر افتضاح شده. بخاطر همین کیفیت افتضاح خواستم برم دنبال فیبر نوری
    حالا نمیدونم درخواست بدم از جعبه تقسیم محله یه کابل جدید بکشم کلا وضعیت بهتر میشه یا نه
    من مرکز ابوذر هستم البته مشکل مثل شما رو داشتم 195 شکایت زدم اومد کلا یه سیم جدید برام کشید از تقسیم خیلی عالی شد به نظرم شما هم همچین کاری انجام بده ضرر نداره

18. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •